THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 January 2011

Sudah Pakai Barang Hantaran...Yeayyyy

Wah kemain berlagak tajuk ko kannnnnnn...huhuhu...tak de apa la...just nak tunjuk je barang tak seberapa sempena hantaran kawen...ini kategori hadiah la kan...ala tak branded pun...yang penting kepuasan aku selaku pemakai...barang ni pun memang jadi kegunaan selalu...untuk barang hantaran aku dan encik awak mengamalkan konsep laki pilih pompuan bayar..pompuan pilih laki bayar,,,dan budgetnya tak banyak pun...satu barang anggaran RM200...adil dan saksama....huhuhu tapi aku ada terlebih sket...biasa la pompuan kannnnnn...nak tunjuk barang pun aku malu sebab biasa je...kami ni sederhana je orang nya...idaklah ber designer brand....di luar kemampuan...takpe la asalkan barang barang iru dapat diguna pakai dan sesuai mengikut pilihan mata memasing


Jam Tangan ALAIN DELON - kenapa pilih brand ni..?? sebab aku dah tersalah beli..brand tak glam pun..tapi mengikut kata pakar jam..ewahh pakar ke...cermin dia adalah paling elok dan tahan berbanding brand yang famous lain...so terpengaruh bab itu..tp memang betul pun...aku akui...compare ngan jam branded aku lain...memang sesuai ngan aku yang ganas ni...selalu terhempas tapi still tahan...


Set Perfume ELIZABETH ARDEN - banyak banyak perfume ..brand ni aku tak pernah try...untuk hantaran ekslusif aku pilih brand ni..amik jenis MEDITERANEAN BREEZE LIMITED EDITION 100ml.. pastu dapat perfume 30ml PRETTY FIT beserta losyen...komen bau..umppppppp harum nya Encik Awak sukeeeeee..dan bos aku pun suka tauu sampai tegur la ...sedap nya perfume u..woww


Handbag &Kasut CHARLES & KEITH - ini sajo...idak le berdesigner brand..tak mampu...suka brand ni sebab murah...uhuhuh...dan tetiba jumpa design cantik...warna cun...asik hitam boring...pastu kasut tetiba satu color..oh sesuai..terus grabbbbbbb..yang penting SALE mengila time aku beli..berbaloi la


Aku sedang menggayakan handbag dan kasut sepadan ngan bajupun nak ikut color yang sama...cehhhhhh..saja nak tunjuk secara keseluruhan...


Cermin Mata CHARLES & KEITH - errrr nak jugakkkkkk...hehehe....Encik Awak bising tapi aku nak jugakk...saja nak satu brand ngan kasut  handbag


Baju Persalinan MERAH - ramai tanya eh baju ni...baju ni material kain lycra jersi...tak tempah tapi beli siap di First Lady, Ampang Park...Encik Awak berkenan ngan color dan semestinya aku suka kain jenis ni...sedap pakai wlaaupun bergetah tapi selesa....dan jugak kat situ ada size aku yang gabak ni...huhuhuh








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

18 comments:

noradzlina.kamdani said...

minyak wangi AE yg mediterranean breeze tu wangi tau hu hu hu..t pernah nk beli he he he...
baju kale merah tu sgt menyerlah

Kaseh said...

ko mmg stylo la beb..aku suka bila ko dressing..match sgt kasut hbag n shades tu..kelass gituu.. aku pun berkenan kat baju merah ko tu.. lawa tau.. eh bila kita nak jmpa eh?

-aNida OtHmaN- said...

chantikkk woOOOO..

bekenan JAM tangan kamu laa sis

Softtouch [Hanim] said...

oklah tu mimi..janji kita suka wpun bkan brand..

wangi yer?sembur sikit kat sy....heeee

cantiklah yang set CK tu...suka kaler kasut dia tu...

Mia-Ina said...

mia pun dh guna 2 hari slps hbs segala majlis rumah lelaki..ble kte pakai, br rs dihargai

Queen said...

mek pun lenjan sampai habes la barang2 hantaran tu..rasa berbaloi sangat..hehehehe

cik xxx said...

mimy,
semua dari rambut ke kaki nmpk barang hantaran. cuma aku tak dpt bau perfume ko. hahaha

Liyanaroxx said...

Brand tak brand..janji cara akak menggayakan itu amat penting okeh?saya sukaaaaaa~!!

Owh,sume cun lah...just tak dapat bau perfume akak jerk! =D

saya serbu opis boleh?turun lift jerk~hikssss!

Nadine said...

Mimy, branded tak semestinya cantik, takde brand x semestinya tak cantik..

Anyway, I love ur C&K bag n shoes. Cun ok, I suka! great taste ;)

Nora Anne Burn said...

babe...i pun pakai handbag and kasut hntaran from Charles & Keith...;)

xnak beli brand yg common..so i decide mintak en.hubby belikan Charles & Keith je..hehe..x kisah soal brand janji i pakai nmpk lawa sudeh...hehe

Ahmad'z said...

wow hebat best,,kamu orang suka dandan?

Faizaharis2 said...

wowww.....cantek menarikk...awak mmg da boom... ada kelasss laaa...hehehe..pinjammm beg leh?

ratusiput said...

aku kenan kasut ngan beg ko tu nok...lawo2...

POSH76 said...

mahal murah belakang kira yang penting santek especially C&K tu lawa

NeenaAnuar said...

seriously semua aku suke beb! kelasss!! ;)

Eri-chan said...

wah wah mabeles skrg melaram...hehehehe

Ann Ishak said...

takpe janji puas atikan...ada ada pada branded tu, hanya pada nama jer...pakai tetap feel sama jer kan. mak tak kisah nok, janji puas memakai. tang baju merah tu memang tak menahan, harus mak pun nak cari sepasang jugak...

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

Google