THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 January 2011

Tinggalkan Jejak Hokehhh


Wawawaa.......... nak jugakkkk menjejak blog orang kan...hihihi.....ehh mestilah....feberet ok amik tau hal orang...ohhhh apakah kepoci....hihihi....tidak !!! konsepnya suka baca blog orang ajeeeee..kadang tu ada yang datang bagi komen aku tak pasan jadi pasni tidak lagi ....keje mudah dengan hanya tekan satu klik terus ke link anda...ehh macam iklan pulak kannnnn......hokey semua.....mak ada link baru uollsssss...pasni senang la mak nak menjejak tapak kaki korang tu......kalau rajin leeeeeee...tapi kalau tak jenguk jangan kecik hati yer....biasa la takkan keje aku nak ngadap blog je 24 jam...keje lain semua kemana....kang ada kuar paper headline citer "Suami terabai kerana Blog"...mak jugakk bersalah kannnnnnnn.....jangan risau aku free sure jenguk tengok yer.....sekarang ada keje mudah dan senang je....nampak tak link di bawah...kalau korang nak aku jejak sila lah share link di bawah eh...suka la benda alah bawah ni....pasni aku klik saja nak menjejak...i likeeeeeee....okehhhhhhhhh kawan kawan mari sharing link....mekasih mekasih....




Selain itu...ni ha kat bawah blog ke -2 mak...sapa tak tau...ini tempat aku kumpul semua blogwalking kawan kawan....so di alu alu kan jugak...sapa rasa nak terlisted dalam blog di bawah...sudi sudi kan la bgtau link ehh...klu rasa tak nak share link kat atas ...boleh jugak share link di bawah just bgtau address blog...nanti aku add in....senang kannnn.....kalau yang ni senang la aku tau korang hapdate ke tidak....sebab memang up to date.......sila la jengok tengok list tersenarai ke tidak ehhhh....mari mari check it out di MIMIZIOUSLICIOUS BLOG LIST





http://mimiziousliciousbloglist.blogspot.com/






9 comments:

Kaseh said...

saya sudahhhh tinggalll jejakk..hehehe ko kena jadi isteri solehah.. jgn abaikan suami..hehe

Queen said...

SELALU GAK..KADANG BACA JE..TAK TINGGAL JEJAK..TAK DAN

(eh..sorry tercapslock..nampak sangat tgh buat keje tetiba mengular kan)..ahhaahha

-aNida OtHmaN- said...

dah kakak comel...
saya dh tinggaL....hehehee

manisz said...

hai.. actually i'm ur silent reader.. dh register dh pun kt apa tuh.. bloghopping, walking.. hehhee..

selamat berkenalan..

Softtouch [Hanim] said...

sudah tinggalkan jejak....

deena awanis said...

sudah tinggalkan jejak..haiiii..

POSH76 said...

kautimmmmmm beb

Eri-chan said...

yg pasti aku penjejak no 2 lepas kau sendiri..hahahahaha...
aku suka..weh rindu kau mimy..

kella said...

mimy cayang... aku dah tinggal dah.. :)

Google