THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 January 2011

Inilah Hadiahnya Dari BFF

Hari tu kan ada citer pasal geng BFF bawa gi IKEA suh pilih apa barang yang nak buat hadiah kawen kan...cerita nya di entry ini .... kalau barang IKEA ni..barangnya semua kena pasang sendiri...kebetulan aku sibuk nak mengemas umah puchong...aku angkut sekali benda alah ni...pasng terus kat sana...leh terus buat susun atur...ha yer la tu.....barang pun nan ado...orang baru kawen umah pun kosong lagi...takpe slow slow...best gak kosong lapang ni....senang skit nak menyapu....


Barang pilihan aku dari BFF untuk hadiah kawen adalah Rak Besi Dapur Serbaguna dan benda benda kecik perhiasan Ikea campur campur macam macam ada.....yang tu benda tak payah pasang..so aku tak yah tunjuk la kepoh ..nanti orang kata aku berlagak show off pulak...tak de makna berlagak yer...aku story pun sebab nak menghargai kawan kawan yang menghadiakan aku..salah ke?? appreciation gak la untuk diorang kan....lain la kalau aku citer aku beli set kabinet dapur beribu riban mau ada yang temper hot ngan aku....apa la sangat rak ikea ni..korang pun leh gi Ikea malam ni jugak gi cari benda alah ni....siap leh beli 3 -4 bijikk ko...aku dpat sebijik jadi la...itupun FREE ..hahah jadila kengkawan nak bagi kannnnnn....camner bentuk rak sebijik riuh sekampung tu...tengok gambar la eh



Rak ni nama LERBERG...nanti gi cari...ni kertas cara nak pasang...tengok dulu lakaran kang salah pasang haru...



2 orang pekerja gigih memasang...aku?? kalau aku tolong..sapa nak snap gambar kan...huhuhu alasannn



dan ada jugak pekerja tambahan kanak kanak bawah umur nak juga tolong pasang...tapi dia pasang lain....bahaya budak ni...skru hilang cari dia...



pekerja wanita tekun membuat keje pepasangan...baguss...boleh harap



hampir nak siap...yeah yeahh...go go...malaysia boleh...feel macam nak sumbat gol pun ada tau time pasang ni....poyo je ayat aku kan...



tiba tiba menjelma lak aku...hehe saje je tu...nak overshadow blog sendiri.....padahal tolong pegang je...ehh pahal aku kulit hitam ni.....tipu la kamera ni





dah siap...inilah harta benda yang dihadiahkan oleh BFF tersayang....mekacih koranggggg.....dah ada idea ni nak susun apa......hmmmm??? cun!!! sumbat selagi leh sumbat okehhhhhhhhh










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Iena said...

sama ngan aku nyer nok!
tapi aku beli sendiri...hehhehee

Emynz said...

Oke ah tu dari tadek kan,ti-heee.

Ika Razak said...

wah untung kak mimi.. :D

Eri-chan said...

aku nak beli gak rak ni. giler byk perkakas dapur aku. mak asyik menambah aset aku je..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

menarik cam nak beli jugak la.....menarik tertarik sudah aku tengok nok...

Google