THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 January 2011

Keluar Peluh Lain Pulak Di Restoran SABA

Kisah lepas bersukan beriadah tak habis disini...agak agak lepas penat bersukan segala malam..perut automatik jadik lapar....dah lapar harus la perut kasi isi...kang pengsan memasing payah pulak...kat kelab komuniti cyberjaya ada restoran..tapi kebetulan datang weekend harga buffet offer RM19.90 takde...harga itu cuma weekdays aje....hmmm kalau dah datang cyberjaya tu ...rugi kalau tak singgah makan restoran arab yang femes ames....mana lagi kalau tak ke SABA....yer mari beramai berjemaah mengeluarkan peluh semula...setelah penat lap lap peluh..sekarang peluh kesedapan pulak take over..


Datang hari weekend pun tempat ni penuh giler...kalau dah hari biasa tengahari pun ramai...weekend super ramai...tapi nak jugak kannnn makan kat sini...terasa taste arab sampai ke tekak beb wa cakap lu.....okehh jangan risau...rupanya ada ruang makan lagi kat tingkat atas...naik lif lagi...siap beraircond...harga tetap sama...kat atas ni sesuai untuk makan besar ..suasana pun tak sesak macam bawah....bestttttt..jadi pasni kalau nak datang aku nak terus naik atas...ada privacy


ini menu nya bukti tangkapan gambar nak nampak SABA...selera arab in da house

apasal lak muka ogy camtu...konpius la tu nak makan apa......jan sila pilih yer

nak yang ni yang tu...laki bini tengok bini macam nak gaduh je...hahaa..

man datang menjenguk bini ke anak....?? haah...diorang duk asing time ni..sorang hujung nun sorang sinin

pasangan keluarga harmoni...ni macam dah selalu datang jee....tengok ariska buat apa...lap lap meja pun korang tak sedar kan..hihih..

okeh okeh amik order...duk atas ni senang...amik order pakai iphone...kat bawah nak kena panggil panggil

pasangan ni buat apa lak?? buat bodo....hahaha...lantak la...korang pilih kitaorg makan

adam suke dikelilingi kakak kakak manjaaaaaaa.....Dira dan anak buah aku Tasha pun aii follow...saja bawa diorang...
 
air wajib beli kalau ke sini...barbican!! bebeh...aku kegilaan minuman ni......wowww ..

tengok tengok...aku kalau dah jumpa air ni...togok terus......cam hapa je

kenal tak?? ini roti pita.....makan restoran arab harus amik ni buat appertizer..baru la leh cakap arab

pastu kita colek ngan benda alah ni...apa benda nama aku tak ingat...huii serius sedapppp gilersssssss...bercolek colek dibuatnya

colek ini juga....jangan tanya nama pa...lupaa...yang pasti sedap juga...kemain bercolek colek semua...licinn

yeahhhh main dish sudah sampai.....nasi arab yang dinantikan semua...kitaorang amik per set makan untuk 10 orang...siap ada ayam kabshah, kambing ...nasi arab sini memang sedap..dah la lembut enakkkkkkk

okey okey makan tak pandang kiri kanan semua....suap menyuap berlaku lupakan semua...yang penting sedappppppp

huiii sudah habissss licin...sebutir nasi pun kitaorang habis kannnnnn...ngan air air jugakk licin

tinggal tulang temulang....bukti kekenyangan...peluh pun keluar semula...hahaha


HARGA ADALAH BERBALOI BALOI...KOS UNTUK SORANG MAKAN SETELAH DI TONG TONG JUST BAYAR RM30 SORANG....KALAU KORANG MAKAN SINI BERAMAI RAMAI DI GALAKKAN AMIK MEAL SECARA ALA CARTE....NASI BANYAK...MAKAN PUN PUAS...DI JAMINN...UIHH TERINGAT INGAT LAAAA








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sedap kn..lastweek, sy pn g mkn kt sane...ayam lembut gle...yummmyyy...uhu

ratusiput said...

kelas nokkk pas senam g makan lak.ehehe...tambah lemak.aku pun slalu camtu.ekeke..

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya..xpernah mkn cni mimi...

Jasfyra said...

sedap kan..saya pun baru p mkn kt sana minggu lps..nasi lembut gila..air barbican shedap..ala...nk p mkn sana lagi...

Nadine said...

saba punye nasi arab mmg sedap!!

Miss Moon said...

wah ...makanan saba mmg tervaek

moon slalu pegi kat cyber nih je mimi ....dr kedai kecik sampai la kedai dia dah jadi gabak besa

Kaseh said...

cam sedap je nasi arab tuh..tapi ngeri lak aku tgk colek2 tuh..hehehe

Eri-chan said...

pergh..last time aku pergi dgn zcat makan sikit jek..kau agak over ni nok...ahahahaha..

NeenaAnuar said...

wow.. kene try niee...

DedOllY said...

colek2 tu namanya hummus kot. hihi...dkt je ngn opis sy. lala

Google