THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 January 2011

Hadiah Kahwin Lagi Besar Punyeee

Hari tu aku ada citer pasal kisah PETI AIS yang di jadikan hadiah kahwin aku kannnn.....sebenarnya hadiah peti ais tu telah di hadiahkan oleh satu department aku...mereka telah sepakat untuk bagi aku wang berbentuk cash money...baper jumlah nya..rahsia la....dan duit itu adalah hak aku untuk beli apa saja yang aku nak...wowww besttttt....mau nya tak bestt....ini kira hadiah paling besar la ....aku memang nak beli peti ais.....berkehendak sesangat...peti ais ni satu keperluan bukan kehendak...tak de peti ais susah wooo nak masak...lagi pulak hubby aku jenis makan rumah dan makan masakan wife..hmmmm...dan tak semena mena angin rajin pun menjelma....semangat la sikit kan nak bagi hubby makan...


Disini aku nak wish pada kawan kawan di unit audit....terima kasih yer atas keprihatinan sudi untuk mencollect wang beramai ramai untuk hadiah kahwin aku...terharu sehhhhhh...nanti dah ada peti ais ....kalau ada pot luck ke makan makan opis...aku masak yerrrrrrrrrr....tak janji tapi hopefully....heheheh....terima kasih semuaa.....jasamu di kenang....



tergezutt makk..beramai ramai serbu kat meja aku nak bagi hadiah tau...terharuuuuuuu


serah menyerah....siap ada kad uollls....terima kasih yer koranggggggggg


tayang sampul berharga itu...tak lupa jugakkk ada kotak jewelery bergambar......suka makkkkkkkkkkk...okeh baiklah...masa untuk beli peti ais......weehooooooo



dan pemilihan peti ais adalah mengikut dari kaca mata Encik Awak...dan pilihan itu adalah...........................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
peti ais brand PANASONIC....encik awak kemain berkenan...okeh beli je la bang...











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Ann Ishak said...

hahahaha peti ais ko sama dengan mak punya walaupun usianya dah lebih dari 3 tahun

Mia-Ina said...

BESTNYA DPT PETI AIS

-aNida OtHmaN- said...

murah rezeki perantin baru nieh.....

bertuah akak dpt peti aih..save dh bujet..hehhee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya nok..dapat peti ais....apo lagi..nanti jangan lupa jemput aku nok...makan2 kat umah ko..lalalalallla

Eri-chan said...

peti ais aku 1 pintu jek...

Google