THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 January 2011

Penebusan Hot Tiket Pizza HariTerakhir

Last calling !! last calling....hari ini bersamaan 31 January 2011 ..hari terakhir penebusan hot ticket...so apalagi gi korek korek saki baki kad hot ticket korang....haritu 1st batch dah tebus..ini kali ke-2 pulak...rugi wehh dapat pizza...brand pizza hut lagi...aku gigih mengumpul cilok dari segala celah bedah demi titisan terakhir di pizza hut...dan di hari hari terakhir dapat la 4 keping hot ticket untuk di tebus....weehooo pizza uolls...tak nak ke?? promosi ni berakhir hari ini....takde talian hayat..pasni mulai 1 Feb 2011, nak tukar ke pizza hut memang tak dapek la...staff pizza hut pun tak layan ....sila order pizza berpuluh hengget yer...ini pizza bayor RM1...


tengok tengok ...dah tebus!!!! 
semalam tebus 4 hot tiket bayor RM1...pastu dapat 4 pizza pan ....lagi lagi pizza hut.....sukaaaaaaa....cepat gi tebus hot tiket pizza...pasni dah takde promosi ni...sekian iklan hot tiket tak berbayar langsung....free promo khidmat masyarakat..












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

fatenton said...

haritu i pon beriya pergi tebus tiket tapi alahai kecik kenonet je pizzanyeee :D

liyana said...

wooo baru je p tebus hari tu tp ade 3 keping je hot tiket so dpt la 2 je piza. ahaks! jadi lah :)

Softtouch [Hanim] said...

xde hot ticket...xdptlah nk tebus....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terbau2 pizza aku kat sini..huhuh dah la aku posa nok..

Kaseh said...

tak sempat aku merasa...aku tak penah beli hot tiket.. rugi betol kan..

pearls.. said...

waa.. best ar ko mimi.. dapat makan pizza singgit.. aku tak penah la plak.. kalau org belanja.. dapat la makan.. hahah..

NeenaAnuar said...

adoh.. lama dah tak pekene pizza hut sbb skg nie dah jadik penggemar tegar dominos jerk! huhuhu...

mimie1678 said...

hai dear...

updated your blog in my blog list yer...

http://mimie1678.com

thanks..

Just Call Me Bitt said...

tak pernah tau pon..hik hik hik...bestnya ;)

Ann Ishak said...

tak guna hot link...so tak dapat nak makan pizza harga seringgit

Google