THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 November 2013

3 Tahun Usia Rumahtangga

Esok adalah genap 3 tahun dah aku jadi bini orang… … aku ada tempoh 2 tahun lagi nak tamatkan trimester perkahwinan macam mengandung la pulak…. Trimester ni ibarat tempoh percubaan dalam perkahwinan….dalam masa 3 tahun ini banyak ujian dugaan manis pahit masin kelat…apapun 3 tahun ini lah banyak mengajar aku sesuatu yang diberi nama kehidupan…kehidupan sebenar aku bermula dalam tempoh 3 tahun ini….aku harapkan semoga aku berjaya melepasi angka ke 5 tahun …Insha Allah ..amin…..di tempoh 5 tahun itu semoga aku akan lebih immune dan adapt terima dengan berbagai lagi rencah asam garam perkara dan perangai-perangai tak best dalam perkahwinan aku. ..Ini bukan aku cakap.. orang yang cakap…cakap cakap itu lah yang membuatkan aku mesti dan kena kuat mengharungi 5 tahun itu..come on bebeh 3 tahun sudah di lalui…apa ada hal  2 tahun je lagi..pejam celik kejap je pun….huhuhu tahniah untuk diri sendiri jugak…ALHAMDULILLAH sudah 3 tahun bergelar isteri…Syukur la masih isteri orang…amin doakan moga panjang usia rumahtangga ni  ke akhir hayat mungkin....


sabar eh suami kita ada 2 tahun lagi nak lepas tempoh percubaan ..dalam tempoh 2 tahun lagi ni kita bagi adik kat Fayel eh.....ngeeeeeeeeee.....





p.s : Esok (selasa) cuti tu yang up 1 hari sebelum hhuhuhu..















: Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

23 comments:

Wawa said...

epy enibeseri kakak!!
semoga kekal bahagia selamanya...

YanaHime said...

Tahniah mimi! Happy anniversary....kuatkan hati untuk genapkan 5 thn tu ^_^

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis!!
Semoga berkekalan hingga ke jannah

Aty_Fared said...

hepi anniversary sahabat..semoge terus kekal hingga ke syurga yer...betul...banyak ujian kan awal2 kawen ni..tabah tak tabah jer kite lalui...:)

ZazaMyMoon said...

Happy Anniversary in advance! semoga jodoh berpanjangan .. InshaAllah

chuya - the mother of A's said...

Happy anniversary mimy.. semoga cinta smp jannah

S.n.Fariza said...

happy anniversary kak mi.
semoga hub berkekalan hingga ke akhirat. Amin

Umi Qi said...

Touching la entry akak mimi nih...benar tuh kak tempoh 5 tahun tuh mmg tempoh yg betul2 kita kena kenali pasangan....happy anniversary ye sis....

e k i n ♥ y u s r i said...

HAPPY ANNIVERSARY KAK!

ameris said...

tahniah.. jap je kan dah 3 taun.

::puan ungu:: said...

Alhamdulillah dah 3 taun. happy anniversary K.my...semoga berkekalan hingga ke Jannah...

diana aziz said...

selamat ulangtahun perkahwinan, mimy. semoga hubungan keluarga mimy sentiasa bahagia berkekalan selamanya& diberkatiNya serta dijauhi anasir2 luar yang cuba merosakkan rumahtangga mimy. Amin...

nUR_rOsALiNdA said...

Tahniah nok..
Semoga bahagia ke akhir hayat

MimahAjil said...

happy aniversary kak Mimy...semoga cpt2 bagi adik kat Fayel...:)

Allene said...

happy aniversary... weeee da pun 3 thun.

Liyana said...

Happy Anniversary kak! :)

Shasha Azmar said...

Happy anniversary kak mi & abg megat.. semoga perkahwinan akak sentiasa di rahmatiNya.. Ameen..

dela said...

Happy Anniversary

ctmah said...

happy anniversary kak my n bang megat.. 3rd anniversary mmg sgt bermakna buat akak berduakan. mcm2 cobaan

Mrs. Ady Firdaus said...

rasa mcm je kawen kak...masih ingat lagi moment2 tu tiap2 masa bukak blog tunggu update... semoga berkekalan hingga jannah kak mimy

~ NANA ~ said...

happy anniversary kakmi! insyaAllah akan berjaya jugak harungi tempoh yg penuh cabaran tu...hehe

PinKy MoMMa said...

cinta smpai ke syurga mimy dan megat..eppy eniberseri tau..ecewah marilah tambah adik hehehe..aku sokong!

♥ ROS ♥ said...

Hepi anniversary kakmi..sory lmbt wish kat blog.. Bru dpt buka blog :)

Google