THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 November 2013

Promo Groupon Photobook RM0...

Salam hari Rabu di petang hari ...kelambatan hari ni mencoret blog ...hari ni dari pagi bzz mengila mengadap PC gara gara menjebakkan diri dengan Promo Groupon PHOTOBOOK FREE plus check flight boss aku nak outstation...sambil menyelam minum air...wah free...haah ye...kemain aku ngadap dari pagi...memula beli 1...pastu tamak haloba datang mula la beli satu persatu guna email asing..membodek opis matte, husben , adik ipar, adik aku...nak guna email korang nak beli barang Free Groupon..huhuhu...limit 1 orang 1 je boleh beli promo ni...so kita harus bijak ye semua...krik krik

Promo photobook Groupon ni memang mengila terbaik...rugi mesti grab..ada 3 hari lagi masa korang nak membeli dengan RM0...ye free..kenapa free..yela size nya pun mini je..6"x6"...tapi still comel dan murah kot...otak dah pikir harus la buat koleksi gambar Fayel yang berlambak dalam handphone...lagipun lambat lagi tarikh last nya pun bulan May 2014..so sempat lagi la sesapa yang nak mendeko pic tu...cepat cepat mesti beli dalam masa 3 hari ni..pasni closed..nyesal kang...huhuhu..RM0 je weh tak yah kuar duit sesen pun..cuma kos shipping bila siap je nanti..ahh tu belakang citer la dah siap baru pikir kan..


Dah beli tapi tak masa nak mendeko?? pun takde masalah...aku pun macam ni gak...serik dah pernah 2 photobook burn..so ada jalannya...serahkan pada yang rajin...yer aku akan mengupah design pada member blog ku  Nik Queen...Nik Queen pernah buat photobook birthday Fayel dulu..dan aku tak serik nak hantar design lagi...sebabnya puas hati semua design dalam tu...senang siap hantar cd, dia design kan...tunggu siap semua ...dia yang uruskan shipping...so datang tunggu pic dah siap ...senang kan..now nik tengah buka upah design boleh la jenguk blog dia eh http://desirequeen.blogspot.com/2013/11/album-photobook-free.html...tak mahal untuk photobook mini ni upah cuma RM19 !!..yer sila percaya RM19 tak termasuk shipping ye..shipping sendiri...ok aku dah selamat rembat 6  ni...siap sedia la ko nik ye...pulun aku nak cari pic Fayel..ok selamat berphotobook Free semua...



Promo hebat menggila dari Photobook Free RM0...ada 4 option...start dari RM0 - RM76...boleh pilih...yang RM0 harus la kecik dan softcover ..tak yah la expect kulit tebal...Free maaaaaaa..


Dari website photobook malaysia...aku tempek kan size yang free 6'x6' mini soft cover

Tengok aku siap lukis dari kertaas A4 nak dapat gambaran sebenar lakaran...ok comel..mesti beli


Dan taraaaaaaaa...hasil merembat hari ni...6 pembelian...hahaha masak la nak membayor upah dan shipping nanti..takpe ar buat satu satu


Jangan risau tak sempat design....boleh jenguk page kawan blog aku ni...murah je uools RM19..http://desirequeen.blogspot.com/2013/11/album-photobook-free.html


















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin ade 4!
yeay!!

~Lieza~ said...

Liza pn ada 4..yeayy gak..hehe

CikNaa said...

ciknaa de 1 jek..tq kakmi share 19rgt tuh..

Cik Puan Rara said...

6 kak? rara sempat rembat 4 je.hahaha

~ NANA ~ said...

memang kecik comelll..sesuai la utk ayish...hihi...tak sabar!

Queen said...

meletup email i mimy. hahah.. masyeh.. i beli satu je.. sbb selalu sendiri punye tak buat poonnnnnn.. hahaha..

PinKy MoMMa said...

aku beli 5 beb hahahaha..jadi ke tidak la ni huhu..nnt tunjuk2 design ok..

Google