THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 November 2013

Sajian Bento Minggu Ini (28 Oct - 1 Nov)


Seperti biasa dah hari jumaat untuk minggu ni ...menu berbento fayel untuk minggu ini...masuk ni dah 2 minggu start bento dan masih belum malasa takde mood nak berbekalkan bento untuk Fayel...cuma bekas bento masih tahap tak comel lagi...huhu nanti ar modal sikit beli satu persatu bekas comel corak kartun...pick tooth pun tak cukup....takpe yang penting makanan yang disaji kan mengikut selera anak ye dak...kadang ada gak fayel tak makan...tapi tak mengapa...rumah tok mak ramai budak...makan beramai ramai la...ok untuk minggu ini...sajian nya adalah...




Isnin - Jambu Air, Biskut Choc Tiger, Nugget,Nasi Goreng Cina, Wedges


Selasa - simple je only snek...cornflakes, wafer, calsiyum yogurt

Rabu - Roti Canai Cheese Pisang, Fries, Cornflakes

Khamis - Bihun Goreng, Koko Krunch, Biskut Choc TIger, Epal

Jumaat - Wafer, Cornflakes, Nasi Ayam












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

erin said...

mcm ni akak cakap x comel? kemain comel sy tengok

Cik Puan Mimi said...

Very the rajinnnnnnn laa. Chayokkk utk bento fayel

Gieyana said...

Cute sgt decorationnya..mn dptkn deco hijau cm daun tu?

Rasp said...

menariks nye deco the food...
mesti fayel enjoy his food...

Aty_Fared said...

Comel gileerrrr....siyes suker...

NM03 said...

tingin nak buat utk qausar... tapi, nak bawak bekal kat umh maktok sendiri??? maktok banyak komen je nnt. hahahaha

ameris said...

semangat mimy berbento skrg

e k i n ♥ y u s r i said...

2 mggu x berbento
sbb zara x pegi school

diana aziz said...

Rajin betul mimy masak itu ini... tatau la ape nasib bakal anak nana nanti dpt mak pemalas.. huhuhu

SweetLikeWhat said...

nasi ayam sangat menarik!!!!
saya pulak terliur tgk bento fayel nih...

MimahAjil said...

menarik sgt bento Fayel...suke tgk bento semua mommies...:)

Qhaifa Nur said...

bila anak suka makan..lagi bersemangat bento kita...

::puan ungu:: said...

cantik r k.my bento fayel...

Dee said...

cutelah..mimi pun rajin..k dee tgk pun impress..fayel mesti seronok nak makan..comel2..

Shasha Azmar said...

makin variety dah skng bento utk fayel...keep it up kak mi.. :-)

Umi Qi said...

Pandai dah kak mimi berbnto sekarang tau...umi Qi ye bento tenggelam timbul hahahhahha pastu bila dah serve kt Qi lupa nk buat ala bento hahahhahah

Cik Eka said...

waaa comel2 sumenyer..

ni eka pun suka makan hias2 gini. Hahahaha

terbaek bento untuk fayel

Google