THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 October 2013

Gathering Gojes Blogger Supermom @ Taman Layang Layang Kepong

Jom citer pasal Gatherring Mommies Gojes...banyak citer mommy gojes aku story kan...sebenarnya ini bukan kali pertama aku join gathering dengan mommy gojes...cuma tak up gambo je...gambo adalah banyak giler...nanti la aku kena buat gak ar special entry khas untuk mommies gojes....apa istimewa sangat mommies gojes ni..gojes sangat kah...macam cantik je..eh macam comel jek...hakhak...

Gojes mommies sangat istimewa kepada diri ku...gojes mommies adalah geng tercipta secara tak sengaja dari blog lalu menjalinkan ukhwah...ukhwah ini semakin berkembang dan kembang....semua nya hanya satu cerita ...ANAK...perkongsian pengalaman dan cecite bab anak...secara tak langsung...kami menjadi akrab...Alhamdulillah bertambah kawan kawan rapat especially berkongsi pandangan bab kanak kanak,,,bukan senang untuk bercerita perihal anak denga orang ..masakan orang sudi nak mendengar...apatah lagi dikatakan over...jadi aku rasa bertuah selesa bersama Gojes Mommies...

Ok ok last week ada jemputan dari Geng Gojes Mum ajak bergathering kat Taman Layang Layang Kepong....walau aku ni takde FB...tapi sumber sumber cerita geng gojes tetap ku tau...hahaha..update tetap update..takde FB, banyak lagi teknologi internet lain...now kita ada wasap wasap...owh wasap wasap gojes....really make my day la everyday...hahahah syiokkkkkk....tq my sista sista ..u know who you are ok...muahhhhhh

Gathering buat pagi kul 10 pagi...aku tumpang Ika...Ika datang pickup kat rumah...napa tumpang?? EA keje sabtu...tak pe ar...gathering kali ni ada potluck...so potluck aku dah ready nak buat meatball sos ala IKEA..hamboi ko sejak sejak dah pandai buat ni kan....kemain ...sampai sana lewat sikit...nengok ramai dah start makan bersantai taman...huwaaa aku n Ika baru nak menikmati makan...nampak yang datang hari tu Julia, Anez, Ameris, Syamimi, Kayrul, RosAnis, Mai,Ain, CikNa dan sorang lagi aku baru kenal Aznor...

Makanan gojes masak adalah best..paling aku suka Nasi Goreng Mimi...aduhh sedap seh..wakakaka..padahal sempoi je katanya...tapi aku suka la..2 pinggan aku makan...yang lain banyak kuih muih...tak merasa KFC kayrul huk huk...sebab lambat sampai kan...kejap je duduk pastu gerak nak balik dah..sebelum balik bergambar reramai dulu...please eh janji repeat semula gathering ni tau....tak puas ar nak berpiknik padang....setel kemas tapau semua...bawa Fayel main playground ...fuhh tak nak balik pulak...ye memang kena repeat datang balik la nampaknya...playground kat sini adalah mesra budak...maksudnya selesa sangat...tak merbahayakan....ok tu je nak citer...i heart mommy gojes...tak mo gaduh gaduh tau........janji tauuu



Gigih siapkan homemad meatball n sos ala Ikea...siappp ready nak bawa piknik

Antara potluck makanan gojes mum bawa...motip nasi goreng?? hahah nasi goreng mimi sedap ...


Berdua dengan anak bujang je...eh anak si kayrul lalu...si hadif ...



Bergambar beramai ramai adalah mesti....walaupun anak tak bagi kerjasama baik hehehe..tak mengapa mum gojes suka berposing kannnnnnnnnnn

Fayel orang nak balik baru nak jejak tanah...kalau tak asik melekat je ngan aku ..grrrrrr

Main playground..happy anak...tapi waktu tak mengizinkan kul 12 tengahari matahari terpacak...panas anak ...jom balik jom...tak nak balik sampai kena pujuk nanti datang lagi ye

Laju buai ku laju..aku nak kawen model/retis...eh motipppppp..buai pun mesra budak

gayat haahahah tak tau gayat...sapa suh naik...

Ok dah dah jom balik..jap nak posing berdua la kasi chance...kata boifren mama

fokus dekat boipren/bodyguard ku...peneman setiap masa....heart u fayel


pic ni pada asal nya tapi nampak van belakang ..pose tak jadi











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

23 comments:

PinKy MoMMa said...

mimyyyyyyyyyyy i mishhh UUUU..aku tak wassap hukhukhuk..camner nak join menjadi jemah hahaha

cpt la aktif mcm dlu diFB..

~Lieza~ said...

Besttt..tp xdpt join sbb husben keje... saya nie xreti nk gi memana kalu husben xde...huhu... Sedap2 la sumer makanan tue.. Bila la nk merasa ikea meatball version kak Mimy nie...

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer kakmi.. Ros tringin nak jumpa reramai gini., tp dpt jumpa ari tu dh best sgt2...apatah jumpa gini,,, hehhehe..

Terliur la tgk meatball kakmi... Nak rasa... Step by step bolehhhh??

ctmah said...

ops!
hahahaha kak my...jage-jage =)
alahai...dh byk x tgk gambo meatball kak my ni..adehhhh

Cik Puan Rara said...

rara xde.sedihhh =(

Mommy_Cha said...

EH PESAL GAMBO AKU TAKDE KAKMI.
KAN KE KITE MAKAN NASIK GORENG MIMI TU BERSUAP-SUAP.
AKU SUAP KO, KO SUAP AKU?
EH AKU HALIMUNAN KE ARITU...

lahh sori ter hufup beso.
ampoonn tuankuu...
kikikiki
:)

Shasha Azmar said...

i is jelesss..sekiannn..hihihih

Cik Puan Mimi said...

Kak myyy. Jgn puji sgt. Dah terbang dah ni. Hahah. Sonok jmp akk. Nnt kite buat lama sikit kan. X sempat lama matahari dah naik mencanak,

Mommy_Cha said...

typo:
hufup = huruf/hurup/alphabet

:)
chow bedah!
nak gi kutip duit sosej roll jap.

Chekgu Azrine said...

terbaek la sis..

memang jeles jek kalau tak dapat join nih..uhuk

e k i n ♥ y u s r i said...

x dpt join
huhuhuhu
zara kat ward ms nie

Misz Pinkie Winkie said...

bestnyaaa..
kalau dekat2 mau gak joing kak.

mamyharraz said...

bestnya mimy
seronok dpt kenal mimy
bilalah dpt jumpa awk lg..

Liyana said...

Waaa bestnye...nak follow gak

SweetLikeWhat said...

Yeay!!!harap dapat jumpe lagi!!!muahhhh!!!

Aida78 said...

salam bestnya u olss syok...nya

diana aziz said...

bestnye pergi taman layang-layang... antara tmpt pertama dating dulu.. hehehe

ameris said...

giler best gader2 kat padang sambil berpiknik ala2 kat negeri omputih.
tak sembat nk borak2 panjang. sokmo gitu kan mimy...

Umi Qi said...

Sedap betul meatball kak mimi buat...serius nak lagi hehhhe...

DYatie said...

Buat bulan 12 hokey! Arissa nak join. Hihi.

aznor ibrahim said...

omaigod..kak mimy ingat name kiteee la..ngehehe.1st time jumpe kak mimy.soft spoken sebenonyeee :)

MimahAjil said...

besnye.....:)

::puan ungu:: said...

bile nak dapat rasa meatball k.mimy ni...hehehe

Google