THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 October 2013

Camwhore & Selfie



Kalau pasan kat IG aku suka tayang muka...perasan cantik kah...huhuhu...ada aku kisah perasan ke apa ke...muka tak cantik body tak cutting pun ...tapi sebenarnya secara tak langsung buat aku konfiden dengan diri aku sendiri...ye aku punya badan yang gemss...tak payah idola sangat la....peel ini namanya selfie dan camwhore perasan huhu....kepantangan orang selfie bila nampak cermin panjang...yer opis baru ku ada cermin panjang lalalala...over la hari hari duk poyo...henpon mesti ada camera ye....pastu start la mula dahh....rasanya selfie n camwhore ni normal kot so tak payah nak jelik nyampah sangat la eh..hari hari berselfie camwhore buat hari hari ku cool dan lebih menghargai diri sendiri.....its self confidence ...ok start perasan sudaaaa...huhu apapun memang perangai selfie camwhore dari dulu smpi sekarang tetap sama...ini lah diriku...ok sekian entry perasan sgt hari ni haha bye...matikla kena makian ...lari duluuu


Purple day ...aku suka pakai baju sepasang satu color sampai ke kasut

Hijau alam sekitar...ala ala pokok bergerak..kasut pun hijau

Baju tribal...eh ada size plus ..tu yang pakai

Merah hitam adalah senada...kasut pastikan merah

Seluar kuning belasah pakai gi opis...

First time pakai tudung bercorak syria...

takde motip saje je

Kebosanan dalam jem pun boleh..hahah takpe laki drive 

Perangai camwhore aku adalah azali..bukti album lama dijumpai...ada banyak lagi..tak payah tunjuk ar nanti muak pulak 









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

21 comments:

♥ ROS ♥ said...

Pandai kakmi berfesyen... Ajarlah ros.. Suka tgk inner n tudung syria tu.. Share la beli kat mna.,, :)

YanaUjang said...

kemain byk koleksi selfie..hahaha siap ada album..pfftt! :p

JunAina said...

Tak kisah le apa org kata asal kita rasa best dengan diri sendiri...jalannnn...

Seronok tengok org pandai bergaya nih.

ameris said...

apa maki pulak... suka tgk mimy penuh confident berselfie. saya pn segan nak tempek gambar berselfie.

Aty_Fared said...

kemain besau cermin kat opis ko siap kat tempat fail eh...heheheh

Amanda Suria said...

along pun suka selfie..tp xde chance nak tanyang2 kat fb or blog selalu..cik abe tu x suka...nyampah i tau..

Qhaifa Nur said...

itu yang selesa dengan kita mimy..teruskan dan cantiklah...

salwana nordin @ che'wa said...

walaupun awak dlm kategori badan besa tp fesyen tetap cantik dan suit je :)

peremppuan dan cermin mmg tak dpt dipisahkn :)

Lavender violet said...

kak mimy pakai syria cantikkks
sy pakai muka sebulat bulat nye hahaha

puansazusarin said...

Sama!!suka gak amik gambar sndri...heee

SweetLikeWhat said...

saya suke akak pakai baju color hijau tuh

Riri Yoorin said...

blog akak sentiasa terbaik nak aktif balik meroyam dekat blog nie hehe

www.izaizreen.com

Mommy_Cha said...

pewit.
kau memang idola kecil ku lah kakmi.

bab pesen memang ter teror lah.
takde orang nak maki aih.
camwhore kan wajib bagimu kakmi.
muahahaha.

esok-esok si fayel kau perturunkan ilmu camwhore gak tau.
hehehehe :)

DYatie said...

Igt je mi lirik lagu 150 juta kali tu.

'Peduli orang kata'

Lalalalalala.
Btw, sy suka tgk mimi ad high confidence utk dress up. Daku level confidence is very minimum. Sobs.

SyimaSyaz said...

cantik... serious..

ZalinZalina said...

Respek dgn confidence awak.. kak ina pun sama suka ambik gambar sendiri :)

Nurul Aziz said...

macam mana nak pakai tudung syiria + inner dengan cantik eh?? ada tips tak? ke kena tengok bentuk muka jugak?? cantik aaa tengok pakai tudung syria kira macam terletak je.. kalau diri sendiri pakai macam hampeh.. konpiden level memang 0.01% je.. kikiki..

Reena Kamarudin said...

hahaha. samalah dengan saya kak. suka selfie. nampak macam syok sendiri kan tapi tak kesah pun apa orang kata hihihi

Mrs. Ady Firdaus said...

renungan selfie tu menggoda la kak mimy ku sayang....pandai bergaya suka

Queen said...

haha.. betul tu.. nik lepas je bersalin kan sufiyyah.. segala selfie hilang begitu sahaja.. =P

mmg konfiden level tu semua turun kat anak je =P



pssstt.. kite amik lagi segala job walaupun berpantang.. hehhehe.. =P
tapi progress slow sikit la.. lagipun sedar tak sedar dah 30hari dah =P

Umi Qi said...

Akak sep sikit....ju pun suka selfie...pedulikan apa org kata...itu kepuasan kita bila jumpa kamera dan cermin panjang hahhahahahahha

Google