THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 October 2013

Tempahan Ayat Kufi dari Blog http://queen-of-colors.blogspot.com/


Berita baik dari barang baik....baru up entry ni khas untuk pengemar ayat kufi....sebelum raya hari tu aku ada letak gambar 3 set ayat kufi kat Instagram...selepas itu feedback adalah banyak yang bertanya aku...mana beli...mana nak dapat....nak beli dengan siapa....permintaan ramai sebab harga tak mahal RM30 saja...yang pening aku adalah orang lain yang jual aku yang di tanya hahahah...macam PA lak...kah kah...aku suh tanya Ekin Jamal sendiri...Ekin Jamal lak kata nak dekat raya dia tak open dah order....

My frame ayat kufi yeayyy dah dapat before raya hari tu..

Now dia dah announce dah buka order untuk ayat kufi....kini tiba la masa nya...mari la order apa lagi...kali ni tawaran ayat kufi lagi menarik...bercolor color mengikut jenis ayat dan warna frame jugak...yang pasti masih mampu dimiliki...tak la mahal sangat....oh kenapa murah..material bukan canvas...tapi frame biasa....ok la kan...sapa minat canvas kos pun mahal le...macam aku tak kisah...frame pun dah memadai...yang penting ayat tu cantik dan difahami...

Cepat cepat offer buka sampai 18 Oktober 2013...huhuhu sehari selepas besday aku lol...wakakaka nak juga bagitau...uolls birthday akak 17 Oktober 2013 ye...so get ready ...lalalala...mana tau kot kot nak present aku sebuah frame kufi ke...Alhamdulillah ku terima...hahaha hover...

Butiran order segala sila jenguk blog ekin ye..http://queen-of-colors.blogspot.com/2013/10/tempahan-dibuka-kufi-art.html...aku tolong war war kan aje tak dapat komisen pun ...ini pun sebab dah terlanjur yang pernah bertanya dulu....sila sila cepat cepat sebelum 18 Oktober 2013 ye....






















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

~ NANA ~ said...

sukaaaaaaaaaaa sbb murah! dah la cantik...hehe

ameris said...

bole buat nama jugak yer...

Qhaifa Nur said...

harga berpatutan..cantiklah

PinKy MoMMa said...

ekin design mmg cantikkk..mimy rindu nak jumpa lagiiii huhuhu

e k i n ♥ y u s r i said...

tq kak!

D Yatie said...

Suka jugaaakkkk! Tapi boleh tak nak kata tak brp pandai nak bc ayat kufi ni. Hihi. Malu!

Umi Qi said...

cantik sgt2...weeeeeeee ekin pandai cari duit poket :)

Mally said...

Kak Mimy besday sama dgn hubby sy 17/10 juga...anyway advance happy besday!!!

SweetLikeWhat said...

cantikkkkkkkk

Google