THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 October 2013

Birthday Treat with My Little Family

Dah birthday...biasa la harus la ada makan makan...memang gitu ar sokmo....my EA tiap kali besday banje makan...biasalah kan dah kata nama nya suami...gitu ....balik keje terus je plan makan makan 3 beranak...tempat aku pilih...malas nak gi jauh...nak jauh sikit weekend ok la...ni weekdays lepas balik opis...penat la....aku selalu balik lalu sentul dato senu..nampak burgerbyte...aku kan hantu burger....aku macam nak try la makan sini....ok la my birthday treat kat sini la...

Birthday girl pilih makan di BURGERBYTE area sentul taman dato senu...kat sini semua menu burger saja...ala ala burger bakar...tapi burger dia mencanak tinggi...banyak gak pilihan burger...aku rasa nak pilih banyak tapi itu nafsu semata...pilih satu dulu rasa nak lagi boleh beli lagi...EA dia tak nak burger dia nak daging burger ala ala steak...alaaaaaaa...kan bagus amik burger leh paw...heheh aku burger kena makan ngan roti...takde roti or bun aku tak leh makan...tak biasa....boleh muntah kalau makan daging je...gitew

Birthday aku tapi yang over macam birhtday diraikan adalah Fayel hihihi...kemain dia makan beria ia...sampai staff kerumun la nak bergambar dek rakus makan ..ala spaghetti carbonara untuk dia sorang je...tapi makan kemain melahap...macam kat rumah mama tak bagi makan alahai anak...hahaha...terus papa EA cakap...nanti mama belajar la buat makanan ni..hihih...laki aku kan tak suka western,....nasib anak mengikut mama nya...suka western sepp Fayel kita geng...huhuhu...apapun just nak say tengkiu my EA for belanja belanja..dan nak review Burgerbyte adalah sedap...serius best....EA pun kata best...berbaloi la makan....next month Nov our Anni pulak...nanti makan makan lagi weeeeeeeeee



Hadiah terindah saya...muahhh...kiss je dah cukup bahagia...

Kami kena suruh posing oleh papa Fayel

Makanan kami dah sampai..ni Burger aku...apa ntah nama ada jalapeno becon..RM 12.50

Ni EA pilih dia nak Burger Steak...sedap kata nya

Happy belated birthday to me...tq my EA n son

Fayel dah start buat perangai makan macam rumah...grrrrrr

Rileks mama...dah start nak hot tu kah kah

Cool terus nampak kamera...hahahah

Oh aduhai anak....comot habis...beria makan...suka bebenor....sampai jadi tumpuan la...ni birthday sapa sebenarnya ni ??

Little Family ..keluarga kecik kami...sayang sangat....harapan nya jangan ada yang cuba porak peranda kan rumah tangga kami....

Apa yang lawak sangat tu Fayel oitt gelak gitu sekali ko tengok mama


Balik rumah makan lagi carbonara tapau...oh Fayel...nanti mama masak tak makan macam ni siap !!!!!!...warning ni












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

~Lieza~ said...

wahhh..Fayel mkn dgn rakusnya... mcm sedap je sumer menu akak mkn tue...

mrs kayrul said...

berselera tengok gaya fayel makan tue...mesti sedapkan

SweetLikeWhat said...

sedapnye burger steak tuh!!!
terliur dah ha..

Allene said...

biasa la mimi.. cmtu la bila ada anak kcik... nak mkn pun sush... sampai tercekik pun ada

Nadine said...

wah nmpk menarik. hubby i suka burger2 ni. blehla try pegi kalau balik gombak nanti. tq dear for sharing :)

puansazusarin said...

Ehhh kat senawang pun ada burgerbyte..blh try lah pasni..

Chekgu Azrine said...

Seronok tgk fayel mkn..

DYatie said...

Amboi. Sedap tengok fayel makan. Happy belated birthday mi. Kite pn sama. Any special date will be be celebrated with makan2. Hoho.

diana aziz said...

Tak pernah tahu pon area situ ada jual burger... kena terjah ni... :)

MimahAjil said...

sonok tengok Fayel makan...bersungguh...

Aty_Fared said...

teror giler fayel makan sepinggan tu.... kalau qaleef tu die buat terbalikkan jer pinggan tu..haaiihh.

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer mkn2 time bday..
Eh fayel mkn byk nyer... Best tgk...
Abg megat serius la..tkut :p

::puan ungu:: said...

seronok tengok fayel makan...berselera...

Umi Qi said...

Best yer celebrate besday kak mimi....suka tgk fayel makan hehehhe

RedLife2Love said...

Aritu lalu je dpn kedai burgerbyte ni. tgk mcm x ramai org je, kot la x sedap. hehehe. ni akak da review leh la ajak husband try sini. yumm2.

Google