THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2013

Sudah Addicted Berjelly Bunny

Sana sini dah orang sibuk berjelly bunny shoes...aku je baru terhegeh ketinggalan zaman nak berjelly bunny...kasut wangi bau jelly getah plastik....ringan je bila pakai....dah lama nak jelly bunny tapi tak terjejak jejak...geng geng lain dah lama berjelly bunny...

At last aku dah berjelly bunny jugak...weehooo...kasut plastik wangi berwarna warni....kasut fefeeling comel ...serbu mid valley maka rambang la mata aku nak memilih sebab kecomelan design dan warna...rasa macam nak beli semua je...hahaha ..giler...

Harga jelly bunny ni tak la mahal sangat pun ...start dari RM29...murah kan kan kan...tu yang over teruja mesti beli....dapat sebijik dua jadi la ..buat koleksi...tu yang masuk kedai semua nak try tu...jakun hoi....tengok bajet poket..mampu beli 2 je...ok la tu pun yang paling murah...jadi la janji tetap nak berjelly bunny...jom mari berjelly bunny...pasni tetiap bulan nak beli buat koleksi...hahah matikla poket rabak



Tu dia geram tak deretan kasut jelly bunny memacam color..klu kat sini range harga start RM29

Ada gak yang high heels...tapi sini range mahal sikit ye..start RM89...


Memula pilih acu kaki yang ni..tapi kaki ku buruk...tak jadi

Sessi mencuba di kaki



Yang ni pun lawa...tapi RM49...aku niat nak beli dua...kalau pilih ni dapat satu je..hmm next time la

So pilihan aku semestinya mesti ada color hitam hehehe..yang ni RM35

dan yang ini pilihan ramai jugak...ye ramai gak aku tengok orang pakai love ni...yang ni RM29

Yeayy dah selamat beli 2 pasang...ok next gaji tambah lagi....color lain pulak








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

25 comments:

missayu said...

ayu pun ade sepasang yg akak punyer kaler hitam tu,tp ayu nyer kaler purple...kalau sale lg murah kak,belas2 ringgit pun dapat

♥ ROS ♥ said...

Kak...jelesssss....mentang la kita jauhhh :(

Beautyfull_Maria said...

akak pon dlm bln lepas rasanya 1st time g msuk jelly bunny..da msuk trus mnggila! Kebetulan ada plak kasut yg offer 70% mcm tu..dr nk beli 1 trus smbar 3 pasang nk mncukup RM100 utk jd member..buruk perangai!

Misz Pinkie Winkie said...

bestnyaa...nntie nak terjah,
cantik kasut akak tue

penyisir rambut said...

wow....tak melecet ke pakai?ok tak?

e k i n ♥ y u s r i said...

kat mane kedainye kak?
melecet x pakai?
cam comel2 je
kaki ekin nie cepat melecet klu pakai kasut
tue xleh pakai kasut sembarang
kulit nipis

S.n.Fariza said...

bau ia best :)

PinKy MoMMa said...

aku baru nak tnya melecet tak kaki pakai..dah ramai pulak yg tanya hahaha..sila review mimy?

kat mana kedainyer..hitam tu cantikkk..ai kenan!

YanaUjang said...

comelss! tp sy ni pendekkk..segan nk pakai kasut xde heels ni..wakaka sadis kan? :p

ameris said...

hah...melecet tak?

farhah aziz said...

baru nak tanya melecet ke idok? hehehe

Aty_Fared said...

melecet tak mi..?? die macam getah kan..?? aku nak beli kasut2 flat macam ni..senang nak sarung...

eerr..pekenan lak ngan wedges ko tunjuk tu...huhu


p/s :: net kat bilik qaleef tu aku beli kat mydear sales tahun lepas..murah tak sampai 10 hengget..ni kan ade lagi sales minggu depan..gi ar... :)

Allene said...

soalan yg sama... melecet tak? nampak macam sakit je klu lin yg pkai...

Liyana said...

Huwaa tau td kak mimy pegi mv nak kirimmm hehe

Diana Aziz said...

Atoiii... terberkenan plak.. cemane nih.... nk kne grab gak 1 nih...

m@m@yAyA said...

yeay kak mi dah terjebak berjelly bunny~

lehla kita tayang jelly bunny pasni eh..best kan pakai~

ct shah said...

saya pun ada 2 psg jelly bunny
yg warna merah menyala dlm gambar tu dan yg colour turqoise.
mmg selesa sgt dan x melecet tapi kena ambik size yg besar sket dari kaki kalau yg jenis sarung.:-)

Mrs.Farhana said...

comel je tgk org pakai..jeles2!

Chekgu Azrine said...

lawa..blm sempat nk usha..haihhh

Nurul Aziz said...

murah eh.. patut la selalu nampak je orang bawak paperbag jelybunny ni.. tak pernah masuk lagi kedai ni, nanti la nak ajak asben pergi.. kalau terbekenan boleh mintak tolong bayarkan terus hahaha...

SyimaSyaz said...

mimy... yg rm49 tu saya ada. eh saya ada 4 jelly bunny...
pakai memang sedap tapi ada yang melecet.kalau sliper dia keras.sakit pakai... tapi dah beli kena gak lah pakai... kang kena perli manis2 dari en.suami...hahahhaa

Ilya Melissa said...

kak mimy..nak tanya size kecik utk baby ada tak? Kite ada sepasang tp jenama lain..susah crik..

SweetLikeWhat said...

kat ipoh takde jelly bunny nih..huhu

mrs kayrul said...

cantiknya....nie nak masuk dalam senarai harus shopping nie

bai zura said...

kedai nie kat mane... cam menarik n nak beli semua laaa

Google