THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 October 2013

Weekenders Santai Ke Padang Bola Ambil Hati


Selepas insiden kunci hilang....memang agak huru hara gak la disebabkan penangan dek laki aku emo hot temper tak dpat menyepak bola futsal....tapi bila kunci dah jumpa...hmmm EA jadi cool balik....haishhh tak memasal kan pasal kunci je pun....dari gaduh manja ngan aku n Fayel...terus amik hati jadi geng bff Fayel balik...mudah je kan peel orang laki ni...easy let go...tak kisah la yang penting tak berpanjangan....melarat payah lak...

So hari Ahad tu adalah hari bersama spend time anak beranak tebus kesalahan lettewwwww...hihi..amik hati Fayel ajak mandi pool depan rumah..seronok la Fayel berendam pool...start mandi kul 10 pagi sampai kul 12 tengahari ...sakan kecut...sambil bersuap nasi lemak sebungkus...kalau tak hmmm takde makna nya  la eh nak makan ....dia nak kuih karipap sebenarnya...tapi tak beli...so dah lapar nasi lemak pun boleh...yang penting sebungkus habis dia sorang...legaaaaaa...

Setel mandi...tido kan Fayel...nanti petang papa Fayel ajak gi tengok game bola...dah lama tak ikut...kali ni ikut la....bonding time Fayel bersantai...nak gi padang bola pun get ready bersiap gak aku ni...siap kan bento bekal...beg diapers...macam nak gi mana je kan hahahah...tak de ar senang la kata gi padang bola ...siap la semua...kot kot Fayel lapar ke...apa ke senang la semua dah standby....



Papa amik hati buka kolam pool depan rumah...heheh..yela sebelum tu gaduh kan hilang kunci

Mandi sambil bersuap...bertuah nya anak...kalau tak susah nak makan habis

Licin sebungkus nasi lemak penangan pool

Sediakan bekal bento makan petang kat padang nanti...Roti Jala tok mak bagi...mama just goreng nugget dan fries


Sekarang ni dah pandai memilih...aku suh pilih mana satu beg nak pakai

Tengok dia pilih CARS...

Kemain camwhore anak beranak dalam kete...seronok sebab dapat ikut gi padang bola


Exercise dulu warm up hehehe...kemain nak bertopi...selepas kena dipaksa pakai oleh papa dia...tak bukak tau

Fayel dah ready nak menendang bola

Santai petang sambil makan bento bekal

BFF papa sama tengok bola ...gaduh baik tetap la papa dia kesayangan....suka pic ni...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
abg long niekan anak papa

nUR_rOsALiNdA said...

Alolololo~~
Dah besar dah Fayel..
Lama x tgk Fayel makin bum bum

SweetLikeWhat said...

pandai fayel sepak bola..esok besar mesti terrer main bola ni

Misz Pinkie Winkie said...

alolo...fayel bila nak jumpa nie.
gewamm tgk muker rasa nak cubittt sampai biru..hihi

D Yatie said...

Fayel kan.. mcm abang2 long sangat tau. Geram!

Shasha Azmar said...

kak mi, fayel nampak big boy sgt..abang kawasannn sgt tau..

hayati hashim said...

Matured muka fayel..mcm dah besar besar sgt tau...

♥ ROS ♥ said...

Pndai mama bodekk..opssss... :p semangat tgk fayel.. Tgk dia ingt kt kidzoona yg guling2 xmau amek gmbr..hahhahaah

Aty_Fared said...

Nmpk fayel berseron8k.. :)

Tetibe rase nk bkk kolam ptg ni...qaleef kuat ngamuk skrg...

Google