THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2013

Kasut Flat Murah RM20 for 2...


Eh tadi sebelum entry Jelly Bunny shoes kan...ramai yang komen nak tanya review...hmm kaki aku so far ok....tak de melecet ..dia kasut plastik yang sedap di pakai....rasa ringan je kaki...kalau takut melecet tak sesuai beli la size besar sikit dari kaki ...cuba pegi sendiri kedai acu dan test...pekerja jelly bunny kat Mid Valley adalah mesra alam bukan muka sentap...kalau kau cuba tak beli dia tak buat muka ye...tapi jangan la amik kesempatan semua kasut nak cuba pastu lambak ...cuba je nak rasa keselesaan kasut....

Tadi citer pasal kasut ni pasal kasut lagi...nasib la dah pencinta kasut tegar...kasut flat pulak tu....aku sekarang pakai flat je all the time....mahal murah tak kira...branded ke brand cikai cap ayam ke....aku mesti beli...lagi pulak kalau nampak murah giler macam kasut kat bawah ni...

Sila lah percaya harga nya cuma 2 untuk RM20...kira satu untuk RM10 tapi kena beli dua gak ...satu tak leh...jadi aku kena beli dua..tak kisah la dua pun berbaloi ...murah ko...ngeeeeeeeee...napa murah sangat....sebab penghabisan stok kaki untuk size 40...size kaki gabak...

Kat mana murah nya ...nama kedai MISS T kat Mid Valley Ground Floor area kedai sinma...kedai jual cenderamata...kasut kasut flat lain pun ada...tapi harus la aku grab yang terpaling murah..suka ya amat...leh ar pasni mix match color baju n kasut....yeay..tambahan koleksi kali ni berwarna pink dan purple...yeayy..next week melaram gi opis eh...jangan jeles eh kasut ku murah...bye..sila la bagitau mana lagi kasut flat murah...leh terjah...lalalala




Pink dan Purple kawan baru kaki aku....










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

m@m@yAyA said...

apa nie kak asik jmp yg murah jer tau..
dah tu bkn nak beli skli kat adik nie hah~huhu

ct shah said...

nak terjah mid valley lah this week!:-)

PinKy MoMMa said...

perlu ke aku ke mid valley lagi ni mimy oiiii adoilaahhhh..kalau tak lecet..mmg dah lama mak incik kenan..tenkiu yayang review kasut tu ;)

♥ ROS ♥ said...

Nak jugakkkk :)

Ann Ishak said...

yang pink tu santik :)

Chekgu Azrine said...

Lawanya..akk pun suka flat!!

Mrs. Ady Firdaus said...

tul tu kak mimy asek jumpa yang murah je bes kaki window soping kan

SyimaSyaz said...

cantik2... tapi saya punya kaki buruks kalau pakai tutup semua.kena ada lubang gak nampak jari..hehe

anis fadzli said...

purple tu cantekkkkk

ReYNa said...

adoi.sorry terpkai email hubby yg nama anisfadzli tu.huhu..excited nak komen punya pasal sampai lupa nk check

ReYNa said...

adoi.sorry terpkai email hubby yg nama anisfadzli tu.huhu..excited nak komen punya pasal sampai lupa nk check

Shasha Azmar said...

OMG!!sgt2 murah & comel la kak mi...haishhh

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiklah kak mimi kasut nie
berbaloi2 harga murah

ameris said...

sejak dah beranak pinak ni mmg pakai flat je.bye2 dh kt high heel. kalu pakai mesti cepat lenguh kt betis.
pakai flat lg senang nak ngejar budak2 tu skali...

SweetLikeWhat said...

comel la dua@!!!

mrs kayrul said...

ala mimy nie suka tau tayang barang yg boleh menggugat keimanan nie..muanya ajak en suami g petang nie...hehehe

Sepatu Flat Wanita said...

Koleksinya Cantik-cantik Semua, dan Informasi Sangat lengkap, Bagus Sekali

salam
www.distributorsepatumurah.com
+6285.64.9937.987 (M3)

Google