THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 February 2012

My Fayel Muka Mama Ke Papa ??

Baru 2 hari lahir dah kena paksa peposing..isk isk ...mama nya peel la ni..hahaha...papa nya dah bising...sibuk ngajar anak pandang kamera...kemana tumpah kuah kalau tak ke anak yer...fayel ni muka nampak tembam tapi tengok live dia kecik aje orang nya...dan aku pasan muka like papa nya la....agreed?? baby ni muka cepat berubah ...nanti tunggu next habis pantang lak....eh tetiba sekarang habis la blog asik muka anak aje...hehehe...i'm sorry...gitulah kekdahnya kan dah jadi mak mak ni....nak cite apa lagi selain anak je la belaian jiwa...








FAYEL IS SWEETHEART MAMA PAPA....MUAHHHHHHHHH








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

32 comments:

POSH76 said...

mmg cam muka daddyla..geram aku tngk pandaila fayel posing tu mesti ikut mummy

veesakura said...

tomeinyer fayel! dah pandai posing eh.hihi

Sofie Shariff said...

hye Kak Mimy..

Slmt berkenalan.eceyh..

Baby akak sgt comel...! Congratulations to u & yr husband... =)

fuadnis said...

tahniah...hensem boy....hidung mancung arr....hehe....

norhasniza said...

Alhamdulilah dh selamat bersalin...comel sgt baby...

Cik Sibuk said...

salam kenal,

tahniah baru dapat baby..

betul2, muka baby kang berubah2. arini muka mak..besok muka ayah lak..

farah keifli said...

comel!!!!geram tengok pipi dia..rasa nak geget je..

pengguins said...

Ya ALLAH.. Mimi..
Ciptaan ALLAH yang tak ternilai...
comel tul la little Angel nih...

mc laa said...

sebijik bapak dyela ...hahhah

DedOllY said...

sebijik ok muka encik awak.

radziah AR said...

TAHNIAH mimy. semoga Fayel menjadi anak soleh. gembira tgk mimy dpt baby...

mrs_nazir (Maz) said...

tomey2..nampak bam2, geram....aah la sekali pandang nampak muka ikut ayahnya.. dua kali nampak jugakla campuran muka mamanya..hihihi

Softtouch [Hanim] said...

mmg muka papanya...so comel lah fayel ni..geram...gebu orgnya...muah muha..

Liyana said...

mmg muke papa ni..gebu btl bby ni

shewearspremiumbeautiful said...

congratulations on your new bundle of joy! :)

!k@ said...

salam kenal..tahniah ye..selamat berpantang mommy baru.. ;)

mekchu said...

lepas muka fayel, muka fayel lagi.. lepas tu muka fayel lagi.. konpem!!!

asyik cerita pasal anak pulak kan.. itu belum masuk shopping lg tu..

anyway, tahniah mimy.. walau aku dah wish kat fb, kena jugak wish kat blog baru rasa adil.. hehehehe.. dan selamat berpantang..

ariana8733 said...

comel nye...nak cubit pipi dia..hehehe

mamyharraz said...

assalammualaikum fayel ;)

selamat dtg..sgt comel awk tau..jadi ank yg baik ya syg :)

SURIA AMANDA said...

fayel ikut muka papa dia la...tp baby berubah2 kan..

Nadine said...

mmg ikut muka papa dia!! comels! :)

Hunny Kitty said...

super cute!

Me, Myself and I said...

congratulation mimy... fayel mcm muka en Awak lah.. so cute..

Bitt (double IS) said...

fayel...comelnyaaa....

izan mama mia said...

comel baby..

aTy _faRed~ said...

muke cerdik...:)

anitadiana said...

tahniah mimi...muka papanya nampak...tapi beby berubah-berubah...

Cik Ogy said...

mama..ur baby soooo comelll!!

http://ogysany.blogspot.com/

Kella said...

comel sungguh la anak kamu ni mimy.. memang ada rupa si megat ni! kita saksikan lagi seterusnya nanti.. =)

Queen said...

memang kopi pes rupa daddy die..

tapi mata ada mummy sikit

ala..somelnya diee.. =p

ana liyana said...

ensemnye.. comel.. comel.. comel..!!

Pepel BoNda AmaNi said...

mata sepettttttttttttttt...comeyyyyyyyyyyyyyyyyy

Google