THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 February 2012

Besday Papa Fayel @ Suami Ku

Tarikh 18 Feb tetiap tahun adalah besday husben ku sapa lagi Encik Awak la..sepanjang mengenali nya baru 3 kali aku  celebrate bersama...al maklumla tempoh perkenalan tak lama kan...tahun pertama besday EA sambut as tunang tahun 2010..then tahun seterusnya 2011 as suami pulak...dan 2012 paling best EA dapat tittle baru as papa...pehh tetiap tahun naik pangkat eh seiring ngan peningkatan usia...ngan peningkatan usia ini EA pun akan matang seiring dengan usia baru yang dah ke -33 tahun......semoga panjang umur murah rezeki berkat untuk kita sekeluarga...selamat menjadi suami dan papa yang bertanggungjawab, penyayang, mithali...amin...

Disebabkan tahun ni besday EA kebetulan aku dalam pantang so maka nya tak de la nak celebrate makan makan...aku pun pantang makan huhuh..kang terlajak makan payah...nak keluar beli hadiah pun tak sempat...eh lupa boleh online huhuh..takde makna ...semua nya tak sempat dalam pantang ni...so hadiah postponed la eh...ehhh kena bagi ke...huhuhu...kenaaaaaaaaa katanya.... kalau tahun lepas dah dapat kasut bola...tahun ni apa ek...adalah...EA dah request something tu...hamboi sabarr ek bang...yang pasti tahun ni kegembiraan berganda EA sambut besday ngan orang baru sapa lagi anak kami la;Baby Fayel...ye la baby fayel pun tak tau apa ..tau aje dah bangun malam tolong wish kat papanya...sengeh memanjang EA bila aku tlg cakap bg pihak fayel.."HEPI BESDAY PAPA DARI FAYEL..LOVE YOU"...heheh yang love tu mama nya yang lelebih

Konon nak suprise...tapi tak jadi sebab cup cakes dalam peti ais dah nampak oleh EA....hamboi sempat la aku ngoder kan....last minute tempah ngan neighbour aku...nasib dia sempat buat...tema chelsea konon..dah kata laki mak ni kan kaki bola...team pilihan Chelsea...dan dan Chelsea kalah la pulak sekarang...malu EA oii...huhuhu then bila kul 12 tengah malam ...aku pun kemain la nyanyi beria...tutup lampu...EA no reaksi...muka poyo ...malu kot sbb malam tu family aku semua berkumpul...EA sibuk lak salin pampers Fayel...terus la aku kejut Fayel ta bagi tido...mari kita celebrate sekali bersama ...ala just makan cup cakes di tengah malam..aku yang dalam pantang ni nengok tak menahan...sabar aje la ....dahla beramai makan krim menjilat jari depan aku....iskkkk geram....semua duk kata kek ni sedap....mentang la aku tak leh makan...memasing makan 2 cup hokeh,...sentap mak nengok....telan air liur je tauuu


cup cakes tema chelsea...kononnya papa fayel kan fan chelsea...chelsea asik kalah EA malu oi...syhh dia tak marah gebang dia chelsea fan...fan barca pulakkkk

mak enon bersanggul tinggi tu mama fayel yer...hihihi

Fayel kena kejut tengah malam join sekaki nyanyi lagu dan wish papa nya jugak....terpaksa alahai nak..hahaha

ehhh dalam pantang yerrrrrrr kemain lentok huhuhu marah mak aku...lalalala...takpe untuk ilusi bergambar je....kami bertiga kini.. eh fayel nak makan kek ke nak....

esoknya di hari besday papa nya.....fayel kena pakai rompers chelsea sebagai tanda support papa nya ...heheh kesian fayel jadi mangsa papa kena sokong chelsea kannnnnnnnnnn



SANG SUAMI, PAPA FAYEL...SELAMAT HARI LAHIR YANG KE - 33...SEMOGA PERJALANAN USIA DI BERKATI DI REDHAI ALLAH..AMIN....LOVE U SELAMANYA...TENGKIU EH SEBAB BANYAK TAKE OVER JAGA FAYEL...EHHHH TETIBA TERSELIT..






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

intandayani said...

ckp ngan EA Fayel tu kire hadiah la...hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

ko dah kasi fayel..kira hadiah la..cakap kat megat... :P

POSH76 said...

alahai sweetnyer celebrate 3 beranak....happy bday to EA...semoga jadi hubby & daddy world!!!!!

Nadine said...

wah, tiap2 tahun birthday naik pangkat ye..thn dpt up satu lagi anak la plak..bleh? hehehe

anyway happy birthday to ur hubby Mimy!

p.s: geram tgk fayel..encem!

SURIA AMANDA said...

Happy birthday EA...sian fayel...

ratusiput said...

mesti dedi dia lg seronok kan sbb tahun ni celebrate dah ade si comel tu skali... :) h epi bday utk en awak ye...tua setahun dia drp aku gupanye :)

Qhaifa Nur said...

sukalah cup cake tuh...dalam pantang pun bole sambut...lagi seronok sekarang sambut sebab ada fayel

apy bufday to hubby Mimy..

Eri-chan said...

happy birthday megat!

A D I A said...

salam.. kita ni silent reader ni first time nak comment :) congrats ye atas kelahiran fayel..

birthday EA sama dgn birthday i la.. cuma i muda lagila hehe

mamyharraz said...

happy birthday utk papa fayel :)

mesti lebih bermakna sbb fayel ada sama2 utk sambut birthday ;)

cantiklah kap kek tu :)

kayrul-shah said...

happy belated birthday papa fayel

sabar je la org pantang tengok cup cake tue ye..takpe abis pantang balas dendam order lagi cup cake tue

Bitt (double IS) said...

happy birthday papa fayel! semoga happy selalu bersama keluarga tersayang :)

Ina Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Shu Shinju said...

hepi birthday papa fayel !!

Google