THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2013

Bento Fayel Minggu Ke 3 November 2013


Hi Bento minggu ini datang lagi...minggu ni banyak overslept ..terlebih tido napa ntah...mengantuk tahap lemau gile nak gi keje...sudah nya hari hari aku bangun lewat...tak sempat la nak edisi masak masak untuk anak...most snek je minggu ni...takpe la janji ada ye...Fayel dah pandai sekarang...dah pandai check bento apa mama dia bekal hari hari...so malas camana pun mama nya...aku akan pastikan bento disediakan untuk esok...



Isnin - Roti Coklat Gardenia, Snek Keropok Bantal, Nugget, Ayam Goreng, Fries


Selasa - Sosej,Bebola Ayam, Bihun Sup Kicap


Rabu - HoneyCornFlakes, MiloCrunch, Roti Coklat Gardenia, Roti Inti Kacang Merah


 Khamis - Roti Inti Kacang Merah, Smarties, Biskut Teddy Bear,Roti Jagung Gardenia


Jumaat - Biskut Teddy Bear, Muffin Berry, Kek Gulung, Apollo coklat








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

pandai fayel
hr2 die tngu bento mama
mesti lg bersemangatkan kak?

Umi Qi said...

Rajin sgt2 mama fayel tau...salute sgt dgn akak...cantiklah bekas bento fayel :)

Liyana said...

rajin kak mimy, sy x sempat lah nk berbento bagai. beli tools je lebih hehe

Allene said...

ermm... mimi.. bg lagi aura bento tu... next month i da start nak berbento... harris da 6 bulan... bg lagi aura tu...

diana aziz said...

rajin betul mimy... nana ni nk sediakan breakfast utk diri sndiri pun mls... huwaaa...

mrs kayrul said...

menjeles tengok bento fayel macam2 tau

Gieyana said...

Uols mmg kreatif..admired beb..:-)

lily lotus said...

kreatif mama dia. salam kenal :)

Google