THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 November 2013

Style Inner BerSilang Silang

Sejak berhijab style aku tudung syria je la...inner mesti pakai...satu kemestian...hhuhu...kadang tu kan geram ngan shawl cantik cantik di pasaran..glitter la rerama la...tapi bila aku cuba pakai tak jadi...konpom makan masa terkial kial..aku dah pernah cuba bangun awal semata nak melilit shawl....kesudahnya aku gagal muahaha...so tak dapat la nak berstyle shawl..

Kadang aku boring gak asik ber syria aje kan...maka cari solution lain kita style kan inner pulak..dulu pernah buat style inner bersilang tapi menggunankan dua inner di sengetkan..ok jugak tapi jenuh la menahan panas rimas kat dalam...yer la sebab double...kain cotton pulak...huhuhu mengelupur rasa nak bukak je...

Pastu now dah keluar baru jenis inner bersilang silang satu tone color ..oh nice bebeh tak payah pakai dua anak inner lagi...just sarung je..inner ni dari jenis inner neck so pakai kat dalam tutup la leher..tak risau la kalau terselak ke...tak pun nak pakai shawl nipis ke...memang nice...aku pun mencuba la...kata nak tukar style.kata dah boring...tetiba nak cakap kat diri sendiri...eh macam comel je..macam cantik je...ok dah perasan kejap..

So if berminat boleh la jenguk LYANA MK BOUTIQUE..banyak warna dan pilihan....aku dah cuba korang dah ke?? meh la cuba style bersilang pulak....harga pun tak lah mahal pun...sehelai baru RM20....ok la tu kann...pasti menawan anggun macam kakmi...cantik tak kak mi.....ngeeeeeeeeeeeeeee...haruslah bertestimoni dulu...sila la lihat gambar di bawah....kalau kata cantik kena beli tau...janji tau...hehehe






Bersilang silang hijau kakmi...siap shades selambak...hohoho 

Posing nak tunjuk silang bersilang itu

Color hitam pulak...tapi silang nya tak berapa nampak sebab gelap kan..

Tunduk kepala sikit...nampak tak silang silang itu...cantek takkkkkkkkkkk

Dah la ko ni asik perasan cantik je huhu....macam cantik sangat...sudah posing terlebih nak tunjuk inner bersilang tu je...





Blog           - www.lyanamkboutique.com

Instagram  - lyanamkboutique


Facebook   -https://www.facebook.com/LyanaMkBoutique








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

~ NANA ~ said...

kakmy, yg hijau tu siyes sgt cantiklah!!! warna cantik & lagi menyerlah bila kakmy pakai

achiek anis said...

muka akak cantik je pakai...bila daku pakai booolaaaat bebenor haish...ngeee

ZazaMyMoon said...

pernah jg nampak org pakai inner silang ni yang color2.. nice jg..

Qhaifa Nur said...

cantiklah....senang nak pakai kan..

erin said...

lawo kak oi, kaler hijau tu mmg menyerlah la kak

Shasha Azmar said...

cantik kak mi pakai yang silang ni..nampak muka kak mi panjang..kalo yg 1 lagi tu nampak bulat sikit.hehehe

S.n.Fariza said...

Cantik oiii kak mi pakai

CikNaa said...

hoyeh..tq kakmi..yana tunggu ku mahu soping!

msredcheesecake said...

teringin gak nk ber inner silang ni, tapi tak reti... takut tak sesuai ngan muka...

Norfadhilah Abu Hassan said...

kdng2 tngk org pakai inner silang nie cantik jerr.. tp sya tak berani la. mmg tak sesuai gn muka kot. Dan tak pernah cuba nk pakai. risau nnt muka jd cm tah apa-apa..hehe

Aty_Fared said...

Tgk ko pakai cun jer... biler aku pakai nmpak nau jendulnyer...haaiiiihh

Chekgu Azrine said...

Akk pkai xberapa nk cantik je sis..haha..
Muka sis sesuai sgt..lawa habaq hang

MimahAjil said...

dah kakMi memang cantik..pakai apepun cantik tau...

ameris said...

salute giler kt mimy kalu dia selfie. ai ni xde kondifen langsung. sbb nmpak mcm x cantik jer...mcm tak cun jer...

tenku butang said...

Muka Teman x sesuai pakai ni.. nmpk pelik.. hu2

Umi Qi said...

lawaaa sgt2 masa jumpa kak mi masa kempen yes...dari jauh dh nampak inner silang kak mi tau...gojessssssss

PinKy MoMMa said...

mimy ko pakai nampak ok jer..asal aku pakai nampak pelikkkk..nak nangis tgk muka sndiri hahahaha

Google