THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 December 2010

Oh Bagaimana Mau Mula Ni??


Huwaaaaaaa gi mana dong aku nak berblogging balik ni...tapi macam tak de masa je skrang ...ke aku yang tak pandai cari masa?? sudah nak salahkan masa pulak....rindu nya nak sharing something di blog ni...errrrrrr apa dah jadi...lepas kahwin terus blur...hehehehe....rutin harian skrang agak terhad ...dulu gi keje kuar umah drive sendiri sorang seawal kul .6.50 pagi..matahari tak nampak aku dah kuar...nak kejar parking nya pasal..pastu aku sampai opis seawal 7.20 pagi camtu...sempat la aku blogwalking...hapdate blog entry draft bergambar sementara nak tunggu masa 8.30 pagi...blogspot akan diblock segala gambar...boring nak mamps duhhh....dengki kan...dan start 8.30 pagi aku check semua keje outstanding...pastu sengal babun tak tau nak buat apa...semua benda kena block...arghhhhh tensionnnnnnnn...camner aku nak hapdate kannnnnnn..jawap nya tunggu malam hari.....dan kepenatan zzzz lalu tidooo...sebab esok nak bangun pagi...


Dan kini rutin nya adalah...gi keje dah sesama ngan Encik Awak...dah serumah sebilik ni senang...pulak ada driver ...sonang keje den...tapi tak jugakk...pepagi bangun awal pastu siap siap bfast dulu..gerak kul 7.30 pagi..Encik Awak drop sampai opis bangsar dulu dalam kul 8.00 pagi....gedebak geduk sampai opis buka pc yang lembap ni..dah kul 8.30 pagi...tettttttt time tamat doa dibacakan...habis tu camno nak buka blog ni...mau ko tak tensen.....tengahari time lapar la pulak...petang nya pulak Encik Awak sampai opis 6.30 ptg...dah la jalan jem ...sampai umah kul 7.30 - 8 malam...huhuu..kepenatan tul...adehhhhhhhhhhh...nak buka laptop..hmmmmmmm kem salam je la...baik tido lagi best ..hahaha :)))



Jadi bagaimana mau mula ni.....??? 
harap bersabarrrrrrrrr

10 comments:

-aNida OtHmaN- said...

HIHIHI...Yerr..yer saya terus menantikan dan besabar SWEET N3 dr pengantin baru..hehehhee

Cikmin said...

takpe..takpe..takpe..kami paham..perantin baru lagi kan..teruskan honeymoon anda..kami tolong sapu sawang kat sini..hiks.. :P

Eri-chan said...

huahua..hujung minggu buat blogla..kat umah takkan takde internet lajuuuuuuuuuu..

noradzlina.kamdani said...

xpe...nnt lama2 dh bole adapt dgn idup berdua bole mimy arrange life mimy balik he he he

Softtouch [Hanim] said...

sy akan terus bersabar mimi..xpe mimi pun tgh sesuaikan waktu baru nie...xpe sy faham...

liyana said...

nak gambar! nak gambar! :D

cik xxx said...

mimy,
ko memang.... hahaha! dush dush dush 3 kali

dina said...

mimi, mulakan dgn bismillah... hahaha... lama2 nanti kau biasa la... dan makin banyak masa lak kau nak bersantai2 dgn blog kau lepas ni...hehehe

kella said...

hahahahaha...
mimy! best kan?
adoi.. kini kau sendiri boleh merasanya sendiri..
tak perlu aku cerita ceritu tentang bahagianya punya suami!
tambah lagi musim2 ujan ni mimy...
huh.. berdua lebih baik.. ;p

Liyanaroxx said...

alahai..semakin busy pengantin baru ini...takpe,kami paham & sabar menanti...ekekekeke~

Google