THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 August 2010

Orang Orang Kuning Mencari Macaron...


Ahad lepas aku saja je gedik nak kuar ngan Encik Awak...eh tapi bukan berdua..berempat...Mak aku, anak buah Boboy ada gak...huhuhu ..mak aku ajak aku...tapi aku malas nak bawa keta....aku buat rayuan ku ngan Encik Awak...lagipun lama kuar bersama....dia pemalas lipas nak kuar...nak jumpa pun nak mai rumah...hmmm..tak sukeeeeeeeee.....best lagi kuar...dia kata kalau kuar nak ramai ramai...tengok tengok...sian aku...hehehe...yang benornya aku teringin nak makan MACARON...sana sini blog asik sebok duk jaja citer benda alah manis ni...aku pun ngan berbaju kuning sedondon macam orang kuning DIGI moh ke Empire Mall Gallery, Subang Jaya...yeayy kat situ ada satu kedai nama WHISK...senang je ek ..naik eskalator dari parking toleh kiri terus nampak.....yer ar yang org duk sebuk sebut best best...haiyakkkkkk lupa la bulan pose...tak dapat nak lepak lepak sambil makan...ok ingat tujuan nak beli MACARON saja je....baiklah!!..mata kena pejam jgn pandang kiri kanan...just nampak MACARON terus rabun warna sambar setiap color yang ada...1 for RM2...10 for RM18..aku jadi tamak angkut sekali 10...ngeeeeeeeee......nafsu bulan pose...



** ini orang orang kuning sedondon...aku dah buat muka paling comel tapi...ko tgk orang sebelah...aku macam syok sendiri....
(eri chan color kesukaan ko..eheh)


**Yeaaa dah sampai Empire....kalau aku drive memang tak sampai la...sebab aku duk lalu tapi tak reti nak masuk....sori aku bukan duk area Subang tu buta jalan...nasib Encik Awak ada...hehhehe...dia jugakkk kena jadi drebar kan...mana tak hangin dia ...hahaha..siap kutuk aku...dari kecik duk KL tapi jalan pun tak tahu...tadah je telinga dengar..

** ok ini kedai yang dimaksudkan menjual macaron..dan juga ada kek...wehh ada red velvet..besttttttttt..tapi bulan pose telan air liur sajo...nak lepak minum lak kang harus ada report JAIS...esok surat khabar kuar dua orang Kuning tak pose...next time harus ku jejaki tempat ini...tunggu nya Whisk...


** Macaron penyek di dalam handbag..terpaksa disorok dalam handbag gegara tak tahan menelan air liur...akhirnya inilah rhopanyaaaaaaa.....2 biji dah kena rembat ngan anak buah aku yang tak pose tu..errrr sebenarnya lepas buka pose aku tak leh makan benda alah ni..manis nak mam...not my jiwa la...so...macaron ini jadi pameran dlm peti ais...


** saat berfeeling berdua lebih baik..tapiiiiiiii haram orang sebelah nak pandang...hangin sentap mak...katanya bulan pose takleh posing berdua...okeh baiklahhhhhhhh.....pastu dia kata baju kuning sama...harus orang pandang toleh 4 kali kan...eh pekerja DIGI cari customer...hahahaha




** ngan anak buah sorang ni boboy memang tak leh pisah la kan ngan encik AWak...Encik Awak kalau dah jumpa memang tak nampak aku kan...baik dia jalan berdua ngan dak kecik ni dari aku..yer yer aku tertinggal jauh nun kat belakang....comel la mereka berdua...sumpah terpikat...hahahaah







7 comments:

Nadine said...

Wah, sampai bersedondon ke Empire eh Mimy. Comel plak tgk :)

You, macaroon mmg manis. Tp kalau flavour chocolate ok, not so.

Eri-chan said...

ada gak hati korg nak berkuning..
nape titiber semua org mcm ade baju kuning~of coz can be cntre of attraction hahahaha
hidup kuning..yeay!!

empira mall..heheh lama sudah pergi..mau pergi axis, giza..please GPS..please..titibe..
mcmla dia baca blog kau mimy..haha

kella said...

aduh..manis nya korang berkuning kuningan! muka ko cam suci suci je beb... cam dah susut pun ada... :)

farahfatihah said...

ape menda nyer macaron ni babe? rasa dia cam ne?

Hamzah Ian said...

wow.. sedapnye.. nyam2..

JuJue said...

dah macam org org digi dlm iklan digi plak. hehhee..

sanggul? tak susahh ko kepittt jer ngan natang kepit tu. siap!

Mia-Ina said...

tgk kuning mmg teringat DIGI..

Google