THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 August 2010

Tak Baik Menunjuk.....Ahhh Tunjuk Jugakk

Astaga apa nak jadi ...di bulan pose menunjuk je keje ko kan...yer tetap nak tunjuk....mempersembahkan kasut raya edisi ke 2  Miss Mimiziouslicious...kurang hajar tak...korang rasa nak kasi Pang sebijik tak...hahahaah gelak jahat...nak beli kasut wedges kat kedai kasut hebat hebat....tinggi la pulak vs mahal nak mampssssss....busuk busuk wedges sebijik RM70++..pastu bawah mesti runcing...tak sesuwaiiii ngan mak okeh..dah la tapak berat....jalan sikit tergolek dog...jangan buat pasal...tak pasal pasal show Raja Lawak di tengah jalanggggg....ni nak eksyen...memula beli wedges satu pastu nak lagi..tamak bin haloba tul la...kengkonon tahun ni sepasang kasut je...ah sudah la...kedaunnnnnnnn...wedges ni dah la takde brand...cap ayam pun tak de wehhh...tapi sumpahhhhh...tapak dia best!!!!!!!!!.....ringan giler...aku jalan melayang.....dan tetiba aku rasa aku dah jadi MODEL...apa kes...ketinggian terserlah....huhuhu...sila percaya harganya ialah RM25 NETT...dimana aku beli? kat bawah opis aku ni Menara TM ada jual jualan bazar...so disitu lah dia longgok longgok...sapa cepat dia dapat okeyyy...maka semua berebut pegang kasut termasuk aku jugakkk...gila buruk perangai...dan rembatan kali ini...dapat yang di bawah ini....kalau korang tanya aku mana nak beli selain bawah opis aku ni...sori aku tak dapat nak jawab...tak dapekk loll...maaf entry berlagak bulan ini....ehhe...jangan marahhhhh uollsss


adegan tayang tayang...ehhehe....kemain lagi kannnnnnnnnn.....apa lah sangat weh sekadar wedges murahan sajeee takleh lawan la korang yang berkasut branded bagai...mampu lihat je...sob sob cedihh...huhu









12 comments:

noradzlina.kamdani said...

cantik...murah pun murah

rina said...

Ohh mmg cantik.. kalau tak pregnant mmg dah rembat!!

marya said...

best2..asal kak mimy ni asek jmp brg2 murah ni??paling xthn tang make up MAC tu...tension2!!haha

Eri-chan said...

beli kasut lagi.......
dah.

ratusiput said...

bio murah asal selesa...aku pun slalu bli yg memurah je...ehehehe...

Eida said...

ala Mimy murah pun cantik dan selesa,eida pun beli kasut mana ada mahal2 sgt janji cantik rembat jer

RedLife2Love said...

hermm.. rembat gak sepasang.. cantik.. nnti nak entry gak pasal kasut nih.. hehe~

POSH76 said...

cantekla munger2 lagi murah mahal belakang kira janji sesuai kalau mahal simpan dlm lemari apa barangkan hehe

Mia-Ina said...

janji ada kasut raya kak

kella said...

tak dapat ler weh.. takde masa lah nak ke sana..
nak curi masa gak.. sebab derang kata best2 barang kat sana.. murah pun murah.. hmm

Ann Ishak said...

kasut oh kasut...mane yang paling murahhhh

Shu Shinju said...

cantik la kak mimi.... tapak bunger2 lg.... shu je yg xde kasut raya lagi..huhuhu...

Google