THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 August 2010

Inilah Kesan Akibat Tak Hapdate....Tengkiu Nuffnang....


Aku kena ngaku la sejak 2 menjak ni dah ada satu penyakit malas nak update blog kan..yer sila angguk geleng teleng pusing kepala...nak kata bzz...tak jugak tapi keje agak adhoc la...pastu aku balik keje sekarang awal lak...balik umah aku malas nak buka lappy...leceh...aku wireless dari tepon hikmat aku tu je la...jadikk berlambak la entry draft aku tak publish lagik...nanti ar aku free tahap gaban aku publish..


Dan disebabkan kemalasan berganda sure analitik aku jatuh merundum...kalau main saham habis jatuh terduduk...hehe..tapi tak kisah la uollss...nak buat camner dah aku tak hapdate ...korang pun muak nak baca citer lama ...kang muntah aku jugakk kena tanggung jawab...tapiiiiiiiiiiiiii disebalik analitik jatuh...nuffnang bagi aku iklan sampai 6 nokkkkk...syukur...tengsss nuffnang...hihihi...tak sangka mak tawww...musim iklan tengah menuai sekarang...jadi apa lagi kita sesama membaja together la...huuhuh kasi paham okeh...lu pikir sendiri...pendapatan tu mak hitamkan la...rahsia terahsia takleh bocor...kang ada yang kata aku riak lak...padahal hinggit yg naik baper sen je...tapi takpe jadi la...duit soping raya kann...dapat kasut VINCCI satu jadik laaa...















10 comments:

POSH76 said...

Mesti hang sibuk ni....bnyk tu buffered hehe

Salam Ramadhan

farahfatihah said...

waaahhh byk tu nuffnag bagi!!!

Queen said...

aku tetap rasa ko riak....ahahhahaha

aku ade BE...ade ME..tapi jalan semput2 je..walaupun aku dah jerit2 suruh dia cargas sikit..heee

NeenaAnuar said...

waaaaaaaaa... bestttttttnyerr! banyak giler buffered earnings ko! nanti jgn lupa belanja aku yek! :D

ratusiput said...

aku bebal n sebal skit ngan nuffnang ni.ade register pastu tak geti camne nk buat pastu trus malas.ehehe...

Mia-Ina said...

sentiasa menanti post update kak mimy.. salam ramadhan

kella said...

hohoho.. haah.. lama aku tak dengar citer kol!
hek eh.. apa susah..angkat fon dail saja kan? heheheh

Liyanaroxx said...

nuffnang syg kak mimy!!!yeay!

Ann Ishak said...

aku dah daftar dengan nuffnang tapi tak reti cam mane nak transfer
....tunggu shrek tlg buatkan

Ann Ishak said...
This comment has been removed by the author.
Google