THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 August 2010

Stranger to Fiance Siri 1..(Drama Siri Bersambung)

Wah aku kemain nak buat drama bersiri kannn....kesah ke?? aku tak kesah pun...bukan nak bagi masuk award anugerah skrin pun...kalau masuk sure aku menang award anugerah pelakon wanita terbaekkk....off lari topik...ok siri ini disambung...camner aku nak citer ni sambung ni...adehhhh tetiba blur...oh baru teringat hari ni orang selangor cuti semepena Nuzul Quran...dan hari ni di tahun lepas gak ehem ehem...aku dah cintan cintun ngan encik awak ...sila flashback entry ni-http://nurmimy.blogspot.com/2009/09/awak-cuti-aku-bosan.html...hahaha aku baca pun nak tergelak...camner la aku leh angau macam tu sekali..hahaha...

Encik Awak ni memula kenal aku kira nya cinta cyber ...tapi unik sikit sebab aku pernah la gosip gosip ngan budak opis aku ni...diorang ni memain la tulis kat papan board suh aku kawen 10.10.10...cantekk kan tarikh ni...tapi apakan daya takde orang nak aku time tu camno nak kawen kannn....cuma boleh main angan angan jekk....ok flash back balik baca ni  http://nurmimy.blogspot.com/2009/08/anakdaratuasalah-ke.html...aku memang takde sapa pun...kengkonon pasrah la...tak tau jiwa parah...hahaha...dan aku tak kose nak hadap cinta cintun ni..bosan pun ada sebab tak pernah nya menjadikk..asik tak jadikk je...dan aku pernah rasa tak mo kawen waktu sekarang..aku nak kawen umur aku dah 35 above...boleh gitu.....

Dan citer baru bermula bila...ada orang add aku kat YM pastu tetiba leh tegur HI...benci mak okeh...dahla nama tak senonoh...KENTUT2000..takleh blah betull...tapi peliknya aku reply tu...isk isk...tapi aku jawab ayat sinis la...


"HA..NAK APA?? KALAU AWAK NI DALAM KATEGORI LAKI ORANG, TUNANG ORANG, SKANDAL ORANG...SILA BLAH SEKARANG...SAYA TAK BERMINAT...TERIMA KASIH'


Siot tul ayat berbahasa...macam bagus bagus je ayat aku...harussssssss..stranger beb ...ko ingat aku jenis melayan sembarangan ke?? dibuatnya memang kaki kentut apa kes...tak pasal pasal..asik kentut je keje nya...cehhhhhhhhhh..dan dia jawab


"SAYA TAK MINAT NAK LAYAN BINI ORANG, TUNANG ORANG, DAN APA APA HAK ORANG SEBAB SAYA PUN BUKAN KATEGORI HAK ORANG...SAYA CUMA MINAT NAK BERKENALAN..ITU SAJA TERPULANG"


Tengok tengok kerek takkkkkkkkkk....tapi aku layan la pulak apa kes?? pastu aku tanya la dia mana dia dapat YM aku...aku bukan kenal sesapa pun..then dia cakap ada bukak satu blogspot...blog aku le...pastu tetiba rasa macam nak kenal aku..boleh cam tu...takut lak aku..tapi sekali lagi diulang aku layannnnnzzz...aku pun tak tau la napa wehh...padahal nak kata dia tu ayat baekk punye...tidak le pulak...kalau korang nak tau dia sangat KEREK...nyampah giler aku...nyampah nyampah pun satu hari aku asik duk berym ngan dia ...ym pun gaduh gaduh...giler haru tul time tu...yer ar asik je nak kutuk citer aku kat blog...tapi tak komen kat blog..komen kat ym...sentapppp...dahla time tu ada anon giler mental suka buat taikkk...aku syak la dia kan..hehe tak pasal pasall..eh tak nak la citer pasal anon giler...aku nak muntah dengar nama anon ni...allergic...

So far citer sembang kat YM la..dan paling kelakar aku tak tau nama dia sapa?? boleh tak gitu?? yesss aku amik risiko kenal stranger...aku panggil dia awak je...itu la nama jadi Encik Awak...hehe...nak tukar no phone..hmm lagi la...jangan harap aku nak bagi..lagipun aku dah sound..minta no phone aku jangan kawan ngan aku..dia tak minta la pulak..bagusss..gambar dia pun aku tak tengok...add aku kat FB tp muka kartun..apa cerrrrrrr...hadoiii takleh jadikk muka aku bersepah ko tengok kannnnn....ok meh aku cabar datang bersemuka ngan aku...eh sebelum tu lupa nak citer...aku yang bagi dia no phone..heheh..sebabbbbbbbbb..tetiba ym aku bengong lak ura ura nak kena block..napa ntah aku leh mintakk...hahaha..tp ngan syarat jangan sms.or call .aku tak sukeeeeeee....kejam haku..tapiiiiiiiii start tepon la semua bermula apa taknya...dengar suara aku yang lemak merdu berkrim ni...mau tak sangkut belum tengok live lagikk..pengsannn

Dan seterusnya......aku malas la nak citer...tunggu la next siri...malas pulak aku nak menaip ni...ni pun sambil menunggu Encik Awak amik ni...nak gi berbuka pose sama kat luar...lambat pulakk la dia nak amik aku niii....dari tak rajin tulis blog terus panjang jela bukak rahsia.....


Next Story 1st Date
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Hamboi dulu kemain nak sorok muka kannnnnnnn......kenapa?? tungguuuuuuuuu




p/s : rasa bosan?? rasa mengantuk ?? syoh syohhh...ada aku kesah...aku suka ...lalalalaaaaaa











8 comments:

Shu Shinju said...

next episode please !!!! :-)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

auwwww...so sweet...
babe i perasan u n encik awak dh kurus sket!
wahhhhh preparationnnnnnnnnnn!

cru314ngel said...

shhhweeeeeeet...ehehehehehhe
cpat2 sambung episod seterusnya...tak sabar da neh..:p
tu laaa...da jodoh kan...dari tak layan jadi sgt melayan...eheheheh tapi ayat2 masing2 giler poweeerrrooot..:p

Eri-chan said...

hahaha...
mimy...aku tingat jugakla time tuh...same je kes dgn aku selamber leh kuar 1st time bulan pose..hahah
apa pun beb, en awak ko tu mmg bestla..aku sukala ko dgn dia..

POSH76 said...

suker aku baca kisah chenta korang..korang mmg cute couple laa baru bess hehe

Nadine said...

cpt sambung siri 2. can't wait for the next part!! :)

Mia-Ina said...

x sbr nk tau next story

~Anonymous~ said...

pengakhiran yg sweet ;)

Google