THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2009

"Awak" Cuti Aku Bosan

Awak oh awak apasal cuti..?? meh la keje jadi pekerja dari SELANGOR yang terbaekk wok..dedikasi cemerlang gemilang temberang macam aku yang tak dapat cuti ni sebab keje KUALA LUMPUR..hadoi hari-hari keje aku tak best la pulak tanpa awak...awak tau tak aku ni bosan...hari-hari keje aku adalah bersama awak setiap hari dengan sengal badut tanpa jemu .....rindu ke?? oh tidak....**egois tul** waaa aku bosan ni tak der awak yang sentiasa ada tu...awak sapa nak caring ni!!! ....hehe..**gedikss**...awak baca ni memang terangkat la bontot dia kejap....hehehe ..saja bagi awak perasan....oklah malas cakap banyak...awak duk umah tu diam-diam ar..gi buat keje umah yang berlambak..memasak, membasuh, mengemas...**leh jadi mem besor tak??**arahan dari tukang pengarah yg suka mengarah..awak semasa ketiadaan awak walaupun satu hari..aku telah menjadi separa mental tak keruan jap...apa kes ni...baik awak jawab ..awak bagi saya makan ubat gegat sampai biol jap ke ni??..nanti over awak gak susah...heheh..tapi takpe awak esok masih ada... :-D ....








18 comments:

eKiN said...

AWAK....sy rindu AWAK jugak...hahah..nak berawak rawak pulakk...kasi appear name "AWAK" trus sudeh...huhu

tHEoNeANDoNLy said...

awak la...

Liyanaroxx said...

AWAK mana plak nih kak mimy?simpan jerk...kasi reveal skettttttt~!!=p

Mimy Hamid said...

eKiN : oklah Mr.ABC..puas hati

tHEoNeANDoNLy : AWAK !!!!!!!

Liyanaroxx : kena simpan..nanti reveal tak thrill

aRaBeLLa said...

ishh angau! ahaksss

norhaliana said...

sabar.. sabar mimi delicious.. saja nak menguji kesabaran u bulan ramadahn ni

Emynz said...

kenan burung wak wak ke ape nie?

Kaseh said...

awak ohh awak.. meh nak tgk mana satu awak yg dirindui ni.. aku ke? maceh.. aku rindu kamoo jugak..muehehhe...

Mimy Hamid said...

aRaBeLLa : lalat langau tetiba dtg

norhaliana : berkait sungguh ngan ramadhan

Emynz : kena badi wak wak

Eri-chan said...

sudah...ko dah kena angau..cepat beno..
apelagi meh aku bocor rahsia
mawi-eKiN...hahaha

puan.farah. said...

hahaha..banyak betul awak

Emynz said...

keliwon okeh badi-badi ni.

Real Woman said...

hahaha sapa tu wak?? bgtaulah wak..sharing is caring. tak baik tau awak angau sorang2 wak! aku pun dah konpius ni bnyk sgt awak daa..

POSH76 said...

Awak2la...hehe

patutnyer key ell pun cuti gak..buang masa & letrik ajer..hehe

Ms AiReEn MoHd said...

wak ker awok...awak jeles tak ngan kite...wakakak..awak coklat awak ade kat peti ais kite...bilakah awak mau angkat neh....

Mimy Hamid said...

Eri-chan : syhh jangan mawi ekin dah kawen lol

Kaseh : rindu awk kamu laaaa

Emynz : wah keliwon di bulan pose

puan.farah. : suka sgt burung wak wak

kella said...

ber awak! awak pulok...

Mimy Hamid said...

Real Woman : wak tu macam ..sejenis alat yang bikin angau ..huhu

POSH76 : patut KL cuti ..hangin jap sebab takleh berawak

Ms AiReEn MoHd : awok pun belasah..huhu..bila nk terjah ko ni haaaaa

kella : awokkkk

Google