THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 September 2009

Nostalgia Kota Kinabalu Sabah Baaaaaaa……- MUZIUM SABAH/KAMPUNG WARISAN

Habis je aktiviti pulau kitaorang agak rushing tak nak buang masa..check in hotel..aku pilih Hotel Radius International Waterfront…best hotel ni ..tapi 1 malam je …esoknya nak balik dah yang best tu bawah shopping kompleks..pastu dekat ngan Waterfront..memudahkan kitaorg nak jalan-jalan cari makan sekitar KK..plak tu dekat ngan Pasar Filipina…segala-galanya dekat …

* tak sempat nak rest sangat Arwah Uncle SAni dah tunggu kat basement parking nak bawa kitaorang jalan sekitar KK..so semua decide nak pegi muzium sabah..dah datang sabah jalan-jalan je la…tapi tak masuk pun dalam muzium..kitaorang pi Kampaung Warisan..sebab nak gambo posing depan umah panjang trademark orag sabah…


*macam-gaya kita orang posing..yang penting baju harus bertukar ..kiranya orang tak pasan la baper lama ko cuti kan….errr itu kengkonon macam jambatan tamparuli la..errrr mak gayat tapi wat2 berani je tu...tp bkn pun sbnrnya…tak dapt pegi.pose situ jadi la…syira meniti titian mcam nak jatuh je ko…

* capek dong..jalan-jalan ke pasar area Filipina sambil chill with air kelapakk…pehh layannnn..balik singgah plaza warisan..reason utama time tu nak gi Charles & Keith..time tu kat C&K belum ada mana-mana cawangan kat Semenanjung Malaysia..so kira bangga la nak shopping C&K sana..hehehe..tak kose kan..sebeleum balik sempat melepak makan Donut kat Big Apple ..









1 comment:

Emynz said...

dia nye replika umah panjang cam kewl kan,kat muzium sabah tu.

Google