THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 September 2009

Nostalgia Kota Kinabalu Sabah Baaaaaaa……FROM KL TO KK

Lari topik dari bab raya..aku nak story mory pasal percutian yang lapok dah berkurun…setahun berlalu…tapi aku nak gak letak kat blog..sebab the best holiday trip with Jan &Syira…then ada kawan aku request suh review pengalaman sebab dia nak cuti@honeymoon ke KK, Sabah….so aku pun terimbas kenangan la plak ..aku pernah story dulu..tapi dulu kan tak aktif blog mcm skrang ni…gambo skit je la letak….sebenarnya kitaorg beli tiket air asia main belasah je tak tgk date sumer coz of promo free seat…nak murah nya pasal lupa tgk waktu pegi n balik..rupanya percutian kitaorg ke Sabah singkat giler…1 ½ hari saja..apa tak nya flight pegi kul Sabtu, 8.45 mlm.. balik KL on Isnin 12.30 tghari..takpe pengalaman cuti yang hebat walaupun agak penat sebab rushing nak kejar masa..agak frust tak dapat nak ke Kundasang…tp takpe next time…sebab percutian singkat tak nak rasa menyesal..kami bertiga sepakat bawa baju banyak-banyak..so nanti dalam gambar nampaklah lama sikit kitaorang bercuti..kan bertukar je baju…takla makan hati kan…ehehhe…idea gempak gak kan…

*kitaorg bertiga gerak awal giler..dalam kul 5 ptg..excited nya pasal trip first time kitaorg together naik flight..before ni just dalam Malaysia je.. drop sampai Kl sentral je..pastu pandai kitaorg la naik bas ke LCCT…time ni pun rambut aku muda belia pendek gitu…waaa miss u my short hairrrrrr…tgk beg sorang satu macam nk pegi seminggu kan…penuh baju tu nak berganti…ahaha ada sebab okeyyy

*dah sampai KK akhirnya..aduh lega…aku & jan mmg sembang pot pet tak sedar dah samapi..syira lagi best..membuta ngan nyenyak nya…fligh ke KK dalam 3 jam la ..sampai sana dah 11.45 malam..aku ada cousin kat Sabah..so samapi je dia dah memang tunggu…thanks Nadia & arwah Uncle Sani yang setia tunggu kitaorg…dia bawa jalan-jalan malam kat Sabah..nak minum banyak kedai dah nak tutup…itupun minum cepat-cepat..tuan kedai dah hint nak tutup…sana malam mmg mati sikit…tak havoc macam KL..diorg malam cepat larut..kul 11 tu dah ibarat pukul 1 pagi…
Itulah kisah di malam pertama yang singkat…malam tu kitaorg tido umah nenek Nadia sebab nak check in malam dah lewat sangat…ngantuk memang ngantuk tapi takleh sayang tido esoknya dah banyak agenda…so kena alert bangun awal pagi…





2 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

wah wah..bukan main...boy ajak aku kesabah jugak...aku yg tak kepingin...tapi tgk blog ko pg sabah aku kepingin banget...boy dulu duk sabah...tu pasl die nak pg sane jumpa sahabat handai...weh nok jum la pg lagik nok...ewah aku neh...mcm leh terbang jerk pg sabah tuh kan...

Kaseh said...

masa ko pegi ni waterfront lum siap kot.. sebb skang dah ada waterfront tuh..malam tak mati da...lagi besh skag babe..leh lepak2 tp waterfront tuhh..

eryn moh kita g sabah..

Google