THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 September 2009

Kerana Bibirmu Begitu "SeStriking" Colornya…

Uolss tau tak aku dapat gincu percuma dari opis matte yang tak tau sapa bagi ?? yang telah diberi pihak oleh iQa..dengar je nak dapat gincu free excited kemain…apatah lagi barang itu leh main tarah kat bibir biar meletop pommm dam dam dum bunyi mercun…macam itulah kuatnya pengaruh gincu kepada kaum pompuan…tengok cover dah teruja…REVLON ok…itu dia gincu raya sudah mariiii….hati berbunga macam rama-rama..cuba bayangkan tapi sekali mak bukak!!!!!!!…
Hah agak terkesima tergezut..iQa dah terkekek gelak menahan kelakar…apa lawak akupun tak tau..color hah amik ko…ni kalau pakai sebatu orang dah nampak bibir ko je menyerlah… warna sangat striking lol…ni yang buat bibir bermuncung macam ni haaaaa…mak pun apa lagi…duk men try tarah kat bibir ni..memula kita cuba color PINKY…wahhhh aku macam masuk pertandingan beragam pakaian badut la…sesuai pakai blusher pipi merah tebal…..takut ok…**En. Awak tengok lari sebatu**…haruuuuuu….tak rela tak rela…takut tengok color tu alihla mata kat tahi lalat manis mak bawah bibir tu..auwww...pemanis uolssscolor yang ke-2 color ORENGY..wah mentang2 aku nya pasangan sedondon cik oren…apa perlu ke aku pakai gincu orengy menyala ni…jangan duk buat giler…memang habis orang pandang ko dengan pandangan macam ko tak pakai baju bogel..sendiri mau ingat le yer…aduyai color gincu ini bukan jiwa aku…walaupun mak ni giler mental tapi bibir kena natural uolss...mak kan gedevass..**ee ngeri nengok bibir aku cengini **
so ada ke sesiapa readers mak ni yang rasa sangat berminat untuk memiliki bibir yang terang benderang sestriking pen highlight ini…?? meh aku bagi free je…siapa cepat dia dapat….mak bermurah hati ni di bulan pose...wah gitu padahal akupun dapat free..eh lupa nak thanks pada pemberi yang tak bernama tu...lain kali bagi la lagi yer...



21 comments:

Emynz said...

mmg org yg kasi tu nak ko serba serbi oren di pagi raya aku rase lol.hadeh,memacam.

daela said...

ai nak mimy..yg warna red tu..wakakakakaaka...

Annaster said...

mak aiii... kalernya sgt killing ok...
pengsan akak pakai neh..

the other kaler beside pink tuh mcm nice je kalernya..

anyway, amik kad raya yea dik kat blog akak!!

Nadine said...

wah, striking sungguh colour2nya. mesti yg bagi u tu dia tersalah beli..hihi.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

oh no no no no nooooo..never..

Anonymous said...

peminat setia laa tu yg kasi... tp tu mungkin selera org membeli bkn org yg memakai
tp tak per la mimi terima jer laa

Mimy Hamid said...

Emynz : oren ke..oh tidakk

daela : nak meh bagi

Annaster : tgk tak pakai dh pengsan..hehe

Mimy Hamid said...

Nadine : konpom la tu salah beli

Filla ~ Kasih Aleeya : aku pun no no no gak

Anonymous (en.awak): pakai anon nampakk..hemm ayat mcm sama di sms je..heeh

Amy said...

wah nok!! Ko ok bile pakai yg pink tuh. kalo yg cam oren2 tuh ko nmpk garang la nok. Kang nnt aku nk jmpe aku takooooot hahahaha.
Nok ko amik brg ko kat eryn tanpa kehadiran aku erk. aku xdpt nk tunaikan janji arituh sbbnya aku kesuntukkan mase nok. nanti kite jmpe bile aku naik kl ok..

damiqula said...

haha ni mesti kaler love that red kan?merah dan pink ya amat!

btw,salam perkenalan:)

Real Woman said...

aisey..apasal kaler mengerikan? patut org bagi free! eheheh jgn marah bulan posa ni! tapi serius..pakai kaler cengitu, pasti umur akan meningkat sekali ganda dari asal!

Mimy Hamid said...

Amy : dua2 aku tak mo noks..gelisssssss....ko takut aku lg takut...noks tengkiu..syg ko..nnt mak jumpa eryn ek

damiqula : haluuu..blog u sgt best gilos..jangan oren yaaa

Real Woman : ngeri kan..tak rela tua yerrrrr

TinTaDariHaTi said...

Sgt ngeri n menakutkan... Huhuhu..

busyuksayang said...

wow!!! so sexy :D

Snowwhite Zone said...

lipstik raye le tu...

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi: 3 hari 3 malam tak tdo

busyuksayang : tak sexy..lebam ado

Snowwhite Zone : tak nak raya bergini

Ms AiReEn MoHd said...

eryn dtg neh..nak campak coklat pehtu nak tenyek lipstik jap.....matila la kalau kale yg cengini nok...da mcm isi penting pun ade aku duk higlight lip aku gitu hah...

POSH76 said...

nak2 kaler pink...hehe

masa dulu kaler oren tu mmg hot..hehe

puan.farah. said...

yang kaler oren tu nampak sesuai jer pakai..huhuhu

kella said...

oh tidak! striking miking!!
sesekali bikin gempak, ok gak mimy!..

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd : mak rela tak mo coklat nyahhhh kalau kena pki lipstick ni

POSH76 : nak meh aku bagi..aku seyes ni

puan.farah. : tgk live bughokkk

kella : tak mo ar..geli color ni noks

Google