THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 September 2009

Sticky Mode : Salam Lebaran..1430 Hijrah

Assalamualaikum wbth,

Aidilfitri kembali menjelma..dengan seikhlas hati..saya yang diberi gelaran MIMIZIOUSLICIOUS ingin mengucapkan"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfiti & Maaf Zahir Batin"..biasalah saya ni manusia biasa yang tak terlepas dari melakukan kesalahan tanpa disedari baik dari perbuatan, kata-kata, dan gerak geri laku...halalkan segala makan & minum yang tak sengaja...pada yang kenal saya ataupun tidak..saya memohon kemaafan dari anda semua seandainya kata-kata di blog ini ada menyinggung hati pihak tertentu..semoga gembira bersama keluarga tercinta di hari raya untuk semua...selamat balik kampung..berhati-hati di jalan raya...pandu cermat jiwa selamat...


Ikhlas : Norazalimy Abd Hamid (Mimy) & Keluarga
**feeling ayat ucapan mcam artis no.1 lak ..tudung gaya pun dah sepesen..apapun yang penting mak mood raya..tetap gedevasss



15 comments:

busyuksayang said...

selamat hari raya & maaf zahir batin to u & family ya :)

POSH76 said...

me too selamat hari raya
maaf zahir batin..

tomei pakai selendang....hehe

Emynz said...

selamat Ari raya too. Kira 0-0 ah kan. Tahun dpn kite bukak acc baru. hahahah!

tHEoNeANDoNLy said...

selamat ari raya maaf zahir & batin gak mimi... note: dah mcm bayang ct nurhalipan plak aku tengok..hehe..

Nadine said...

Slamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, Mimy! :)

Ms AiReEn MoHd said...

selamat ari raya nok..maap salah silap yer nok...ampun kan mak...ampun kan makkk kasim...

JuJue said...

hingatkan ct nohaliza yang wat ucapan tadik...

selamat hari raya maaaf zahir batin...

Kaseh said...

samat hari raya babe..tak sabar aku nak jumpa ko..n the gengs... jeles aku iena sumer dah jmpa ko..aku jek lum..nati kita gather sama2 eik..
comel ko pakai tudung ct tuh hehe

Eri-chan said...

aku rasa ko dah macam kak Pah...versi anak dara gitew..
klass pakaila selendang tu di pagi raya dan semasa menerima kunjungan encik awak..oppsss...cun la mimi..wowowwoowow..
selamat hari raya..maaf zahir bathin tau..maklumle mulut aku kan very the laser...

sue said...

selamat hari raya mimi...maaf zahir & batin dan selamat bergembira dgn keluarga dan en.awak tu...

NurMeL said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ;) DaRi kami sekeluarga.

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

JuJue said...

re: apa lu pikir gua transformers wahai cik mimi??

tak sabaq nyaaa nak raya...leh makan makan makan...

en.awak said...

selamat ari raya.. maaf zahir dan batin.raya yang penuh makna buat mimi

chipsmore said...

selamat ari raya..maap zahir batin...mmg meletop gituuuuss akak ye ;)

Google