THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 September 2009

Semuanya Bermula Di Sini !!!(Mood Jiwang Giler..Blueerkkkk..)

P.S : Sila lah muntah hijau belahak sekalipun..mak tak kesah..biasa ar bila mood angin gatal kuskus jiwang naik macam ni la gamaknya...ulat bulu dah naik daunnggg...lagu geli bagai la kan...bukan senang mood ni nak datang..lelebih lagi nak raya...

Eleh, apa salah ek sekali sekala hakak ko ni mengedik..(bukan selalu ke) maka tetiba terdengar lagu evergreen yang kengkonon macam sesuwai ngan keadaan semasa yang telah berlaku antara kitaorang...maka lagu itu berkumandang menambat halwa telinga capang aku....habis nanah la telinga

Semuanya bermula di sini...di sini...di sini...di sini...yer di blog syok sendiri aku ini
--->www.nurmimy.blogspot.com..sesuwai ke ayat nihhh..."kerana blog aku jatuh hati"...ahahaha tetiba....lu pikir la sendiri..


Mulanya Di Sini - FREEDOM

Tibanya di sini
Bagai terulang lagi
Kisah yang indah
Di antara kita berdua

Sehingga di sini

Tiada berpaling lagi
Kita berteman
Seiring jalan dan sehaluan

Sama sama menjejak mimpi
Sama sama mencari dan menanti
Segalanya direstui cinta sejati
Sama sama gunung didaki

Sama sama turun ke lembah sepi
Suka duka bersama dirasai

Mulanya di sini
Ku kenali dirimu
Sehingga kini
Sehingga ke akhir waktu


Akhirnya di sini
Ku kenali hatimu
Sehingga kini
Kita akan terus berlalu

Di hadapan kita ada jalan
Menuju di kejauhan ada sinar menanti

Di penghujung perjalanan ini

Oh... sambil bernyanyi
Mendendang senandung yang syahdu
Riangnya hati dan indah duniaku



** Encik Awak , Thanks 4 Everything...









25 comments:

NurMeL said...

No 1??? GiLerzzz Glammm ;p
Yeaaayeayeaaaa minta2 menjadi harapan next yerrrr tu 10.10.10 ;p
yehaaa.....
DOA smua kengkawannn tau !!!

Emynz said...

hahahaha. Layankan aje. Nape aku x penah dgr pun lagu nie.

daela said...

JIWA NGAH BUNGA2 KAN MIE KAN....AHAHAHAHA....BAHAGIANYA..

Mimy Hamid said...

NurMeL : amin kan doa mu..hehe

Emynz : layan je..aku biol..ko tak pernha dgr sebab ko layan lagu france

daela : jiwa serupa bunga tahi ayam..hehe

Liyanaroxx said...

lagu nih best!!suka nyanyi bila ada reunion...karaoke je melalak lagu nih...hahahahaha!!!

Annaster said...

wah gitu.. semakin berjiwang wahai adikku seorg neh..

berbunga-bunga cinta di hati yea..

*wink wink*

busyuksayang said...

awww...so sweet dear :)

Iena said...

uhuks~~~ layan jiwang pepagi lg ok dr layan pic mknan yg leh goncang iman dan selera...

tp nok, ni lg aper? ko kompos sendiri ker ni???

Nadine said...

I pun suka lagu nie. Ape lagi Mimy, nyanyi la this song masa karaoke tu, dgn penghayatan + jiwang you, sure menanglah!! :D

POSH76 said...

aku suker song ni...

cepat2 tawen dgn Encik awak tau...hehe

isabelle said...

acececehhh...
blur2 kan gmbr pulak. malu ler tue :P

Ms AiReEn MoHd said...

adoi blur lagik...biler neh...dtg umah aku jerkla....aku tgk live...senang aku tempek blog aku tak yah nak blur kan

TinTaDariHaTi said...

Miahahah... dah jdk jiwang tak karat la plak.. Diulang yee... jiwang tak karat.

Takpe mimie. Nikmatilah saatt2 di kala cnta sdg berbunga mekar.*gile skema ayat nih.

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : ai sejak 2 menja je layan

Annaster : jiwang mereng kak

busyuksayang : lagu tu yg shweet

Mimy Hamid said...

Iena : apa giler aku nk kompos sendiri..lagu freedom la

Nadine : wahh penghayatan?? mau nanges

POSH76 : nnt kita tawen ek..ahahha

Mimy Hamid said...

isabelle : ekslusive gitu...

Ms AiReEn MoHd : ni mak takut nak bawa gi umah ko kang..tempek muka sebenar..hehe

TinTaDariHaTi : tak karat lagi..sebab pembentungan bagus

kella said...

waahhh.... layan...
aku faham perasaan mu sedang berbunga-bunga cinta sekarang nih...

Eri-chan said...

lagu kumpulan Freedom..
ala tingat zaman 80s dudulu..
aku suka lagu nie..wah lagu ni dipilih jadi lagu tema korg ker..
aku doakan kebahagiaan ko dgn encik yg menggembirakan hati kwn ku yg sorg neh...

Real Woman said...

ko mmg jiwang la beb! Walau seblur manapun ko buat kat gambor encik awak tu, tapi sudah ku nampak wajah ala2 datuk k itu dgn jelas! Eheheh

Mimy Hamid said...

kella : bunga cinta ko tau tak camner??

Eri-chan : gembira la sangat..hahaha

Real Woman : oh tidakkk tajam sungguh mata mu...

kella said...

yelah...bunga2 cinta tg ko sdg rasa skang ni la mimy oii...ala... yang gitu gitu..

yaya said...

wah kemain...
tapi aku layan sebab dah lama tak baca cerita2 jiwang neh...

tHEoNeANDoNLy said...

jiwang la... nasib baik aku dah tengok pic sebenar Mr awak ko tu.. klu x..emmm keciwa jiwa ini..hehe.. oh..!!! 10.10.10

Kaseh said...

nok.,aku doakan kebahagiaan ko ngan en awak..kira taun depan jadik la eik 10.10.10, aku kawen dulu la kot, insyallah bulan 4.. tka tahan dah ni..wakakakka

Mimy Hamid said...

kella : ohh gitu ..heheh

yaya : wah layan

tHEoNeANDoNLy : yo la tu muka sebenar..blur pun ko nmpk sebenar

Kaseh : jemput mak noksss..

Google