THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 September 2009

Teruja Balik Kampung

Mood nak bersuka ria balik kampung is back..tetiap tahun tak pernah tak balik kampung halaman...nasib kampung aku dekat je..MUAR,JOHOR...seminggu aku akan menjenguh atok mak aku kat kampung...agak lama gak la tak balik....mak abah aku memang sekampung so no problem nak pikir giliran umah sapa..InsyaAllah aku akan pulang ke kampung pada hari ni...rasa macam nak bertolak lepas sahur..tapi mungkin tidak..aku nak take a rest dulu...badan macam penat semacam je...nak driverbadan kena kasi cargas tangkas....takpe ar kang minum air segelen..eheheh kantoi tak pose...oh maybe aku balik kul 11 pagi jap lagi kot....barang pun ada lagi nak packing...aku ni last minit ada je barang tinggal...pastikan persiapan raya tak tinggal yer...ok semua berhati-hati di jalan raya...pandu berhati-hati....semoga selamat sampai...selamat bergembira di hari raya


1 comment:

Eri-chan said...

walaupun dah lamabat komen tapi aku rasa mesti last minit ko nak p kencing kan..hahahaha...

Google