THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 September 2009

Sudah Kembali Semula Bersama

1 syawal sudah berlalu walaupun gitu mood raya masih ada..rileks ar beb..raya sebulan beb....maka mood raya masih membara gitu...memana open house makan-makan aku taktolak...mak kekbulur nak makan best2 ni...umah aku takde open house tapi dijemput beraya makan kuih raya...nk makan best skit tunggu la tahun depan...uikkk apa kene mengena daaaaaaaaaa....eheheheh.....apa ingat raya sebulan cuti pun sebulan ke?? tak de makna nya...kalau la boleh cuti sebulan....yahoo sakan beb...mimpi je la wehhhhhhh...

Esok iaitu hari isnin 28 Sep 2009 bermula la hari keje di bulan syawal...setelah penat beraya sakan...makan ketupat tanpa henti sampai perut kembung....bermula nya aktiviti keje samalah ertinya bermula la aktiviti bersama Encik Awak...:-))...belum sempat keje pun dah start aktiviti pun....sempat la Encik Awak tersinggah ke Gombak...oh apakah...!! Encik Awak sudah lupa jalan pulang ke Puchong ya??...biasalah seminggu beb tak jumpa...meroyan rindu dendam semua ada la...nasib ada talian hayat....masih di paras selamat...aktiviti seminggu tanpa perjumpaan berlaku dengan jaya nya...hapdate selalu opcos...

Yang pasti ramadhan yang berlalu dan syawal yang tiba menggamit sebuah kisah indah...**adoi ayat aku jiwang tak tahan beb..tak pe ar sekali sekala berjiwang di blog sendiri....Encik Awak, jangan lupa aktiviti kita yang dah plan tu...buat-buat lupa siap aku kerjakan pipi tombam tu....eheheh..ya ampun baru minta maaf raya ...




** aktiviti sudah berjalan seperti biasa sebelum waktunya.....ecehhhh Encik Awak sudah pandai sengal kamera...tengok ar sapa ajar...pompuan sawan kamera bg ajaran sesat...heheh..macam biasa gambar pasti blurry....







20 comments:

Eri-chan said...

wah wah mengajar anak murid nampak..encik awak terpaksa melayan jelah..sebab kasih sayang dah mencurah2 jatuhnye ke hati...

tHEoNeANDoNLy said...

wahhh...!! dah gesel2 pipi nampakkk...!!!

Nadine said...

gambar2 amik sendiri ke Mimy? cantik! :)

TinTaDariHaTi said...

Hamboi..hamboi.. romantis gituu,,

miss alhadi said...

wahhh..bestnyer nengok gmbr sweet romantis kak mimi n en.awak!!! smoga berkekalan abadi selamanya yer.. suke bangat sey.. =)

daela said...

Nok...happy jer ko kan...suka mak...ahahaha..bila ko nak dtg umah aku nok?puchong dh dekat nau ngan umah aku tu..akakakaka....

Mimy Hamid said...

Eri-chan : dia kena paksa rela je..hehe

tHEoNeANDoNLy : gesel pipi tak pe..jgn lain sudah dosa tauuuuuuuuuuu

Nadine : yup sendiri snap ..syoks endiri hehe

Mimy Hamid said...

TinTaDariHaTi : romantis smpi menitis peluh na oi

miss alhadi : tima kasih...tp encik awak tu kena dera bergambo

daela : wah perasan aje ko puchong ek...bila nk jumpa ko ni nok

kella said...

selamat kembali bkerja ya mimy...
hambooi... aku rasa takyah ler sembunyik2 lagi...ramai orang tgu nak tengok tu sapa ler buah ati pengarang jantung si mimy...

en.awak said...

tau tak perr...seronok aperr kuar camtu.tu tanda nye kita syg kat dia...tp kita kena syg family nye jugak kwn2.bru laa seronok hidup nieee.

en.awak said...

terima kasih semua sbb korang turut gembira sama2.klu korang gembira aku nie lg laa gembira dpt bertemu gan mimi.ye laa sapa sangka kan heheheeh

Mimy Hamid said...

kella : biar le orang tunggu..sampai dah tak tertunggu

en.awak : ehem ehem...blushing siot...thanks sayang...opsss

Liyanaroxx said...

comel!!!semoga berbahagia selalu kak mimy!=)

Emynz said...

Ni Yg buat aku rase nak terbang sekarang jugak nieh! Cesh, Ko sengaja kan hahahha!

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : shomel debab heheh ...thanks ya..

Emynz : mmg sengaja nak bg ko terbang cepat2 ke france...

en.awak said...

ee korr nak terbang kemana tu....sabo jer laa semua.... nti tiba laa masanyee..... sekrang nie aku gan sayang(mimiy)suka dgr cara cam nieee..biar byk tanda2 soal kat dlm kepala korang semua... baru best...

en.awak said...

ee korr nak terbang kemana tu....sabo jer laa semua.... nti tiba laa masanyee..... sekrang nie aku gan sayang(mimiy)suka dgr cara cam nieee..biar byk tanda2 soal kat dlm kepala korang semua... baru best...

Mimy Hamid said...

en.awak : syg dia nk terbang ke over the river...heheh..cehhh syg kemain backup ayg ek...2 kali posting tu...lagi la bikin diorang konpius ...heheheh

Emynz said...

terbang over da rainbow hahaa. Bloggger sengal skang mie... Kalo post comment,terjadi 2x.Sabo je ah keh3

eKiN said...

sntiase bersame 24jam...xleh dpisahkn lg...cpt2 la kawen kak ku n abg ipar ku..hhehehe

Google