THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 September 2009

9.9.09. Buka Pose @ Hotel Singgahsana

Ada apa on 9.9.09..pe cantiknya tarikh ni..kalau tak pose banyak kenduri kawen kan...aku suka tarikh pelik2 ni..unik dan senang nak ingat...takpe tunggu 10.10.10...aku bukan nak citer pasal tarikh daaa..nak bgtau semalam dept GIA aku ni pilih tarikh ni untuk iftar sempena ramadhan...tahun ni pilih hotel..pertama kali okey on ramadhan tahun ni kat hotel..aku story gambar je la yer..

* aku jadi driver pada passenger 2 orang kat belakang ngan sebelah aku ni ha..sapa lagi..geng secretary GIA la..Cik Diana &Cik Iqa..mak tension okeh..jalan jem giler nak kuar ke Federal Highway..padan la muka sapa suh kuar lewat..kul 6.00 ptg baru gerak weh gara-gara sakan nk bereyelash pelesu..tak perasan ke melentik tu??hehe
** tengah jam tu sempat la ko bertiga nak bergambar kan...kete sebelah pandang hangin okehh..as usual sapa duk tengah sure gambo meletup..yang kesian aku yang sipi tepi ni..badan memang tak nampak la..nasib aku jengah skit muka tu...

** Akhirnya sampai ke destinasi Iftar 9.9.09..di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya..buffet haraga RM52 nett tapi aku pegi free telah dibelanja oleh bos..sampai je parking luar dah penuh terpaksa la parking kt dalam NPC..berbukit tonggek yer jalannya..terkemut aku nak turun tangga..jadi mangsa Cik Diana kena pimpin tangan ehehhe...macam boypren girlpren lak..
** dah sesampai duk table harusla pose gedik dulu..hehe..time ni orang dah ramai beratur amik makanan ..aku malas nak bangun..kasi rileks dulu..bersabar la konon..tak tahu dalam hati aku meronta nak semua makanan...weh aku dah rasmi baju raya aku untuk raya ke-2..sabar je la weh dah basi la nanti..
** tak sah la gambar aku kalau takde muka Cik Diana ni..mana2 gambo GIA mesti ada muka dia..aii dah tentu dia dept aku ..dan paling rapat ngan aku kan...huuhhu..

** hidangan buffet yang telah diambil oleh mereka-mereka di meja 26 yer...nampak meriah giler..beb ada kambing golek..ramai giler nak beratur..aku tak beratur tak sanggup..jadi tumpang Cik Iqa je la..hehe..sodapppp

** Us picture wajib before nak start berbuka..sambil menahan lapar tunggu waktu berbuka..sempat lagi okehhh..

** awat muka aku macam tu..macam terencat plak..heheh..kengkonon nak pose muka lain dari lain tak jadik..jadi rhopa tu..mereka-mereka yang semeja ngan aku...lama tak nampak diorg ni..Cik Fadh & Cik Akhma..sibuk beraudit ni

** wah sangat mengedik kan...aku tu macam lupa diri umur dah baper kan..eh bukan 18 tahun lagi ke?? ehehhe...
** kakak ini pun semeja bersama...kak noriah &kak nafisah..eh Haliana kakak ke?? bukan bukan tapi nak ke arah la tu ...preggy mum tak lama lagi nak dapat baby daaa..suka suki la kannn ..ya ampun liana
** dah masuk waktu buka ok..mak nak santap ...mula ngan makanan kekampungan iaitu nasi..lauk dia sedap tapi pedas giler sotong tu berapi lidah...sampai terbeliak mata makan..aku teguk air 4 kali pun tak sedar...**Cik Azyla yang dah lama tak nampak..dah lama tak mengusik dia..sekarang sibuk audit Menara KL..nasib la ko dik duk sebelah akak sawan kamera ko pun terbabit kan..layan je la..korang tengok aku saja je beliak kan mata..ehhehe..
** wah muka mak makan mcm hipopo sangat..yang benor mak nak tunjuk mata mak melentik Rozita Che Wan...Pelesu kan mata tu...poyos sangatssssss..

** picture bersama lagi..tapi ada perbezaan ..perhatikan muka suci aku tanpa makeup..dah lepas solat tak kose aku nak bermakeup ..biorkan je la muka gitu...pucat lesi aku...kira cahaya kesucian terserlah jugak kann..ecehhhhhh..harap maklum kami semua anak dara bergelar cik lagi..ada sesapa berkenan...hehe
**finally nak balik nasib sempat jumpa Kak Dillazag & Cik Adeeb..aku tak semeja ngan diorang yer...sbb diorg mai lambat...kalau tak harus la cammy baru kak dillazag muka aku conquer yer dak kak oi..eheeheh...perhatikan muka suci murni lagi..ehheeh..adakah anda suka aku makeup atau tidak?? ahh lupikirla sendiri yerkkkkkkkk
 










20 comments:

Emynz said...

mmg kewl tarikh tu,nak nak kalo
09-09-09 09.09 pm. haku siap buat wish tu,gile hover kan,lol. sotong kat otel tu mmg sentiasa mode membunuh,aku mmg dah pangkah otel nie sejak beberapa tahun yg lepas. lol gile skema ayat

POSH76 said...

beb aku dha muak tngk makan...aku suker nengok baju hang lawala....tambah lakj dgn bulu mata pelesu...hehe

apsal ko nyer pesen sumer lawa2..nanti kalu ko beli baju kasi tau kat aku yer..leh aku skodeng...hehe

dillazag said...

mimy,
yang penting, bag tu kasi nampak..
hihihihihihi

Mimy Hamid said...

Emynz aku nak 10.10.10 gak..nak jugakk..hehe..hover kann..mmg sotong dia membunuh..killer tul

mmg kewl tarikh tu,nak nak kalo
09-09-09 09.09 pm. haku siap buat wish tu,gile hover kan,lol. sotong kat otel tu mmg sentiasa mode membunuh,aku mmg dah pangkah otel nie sejak beberapa tahun yg lepas. lol gile skema ayat

POSH76 : mak palsu tu yang lawa..kang tak palsu hampeh ko tgk kang

dillazag : oh tidak..tak lupa beg 70percent tu...hehe

daela said...

wah nok..berbuka kat hotel tuh...adoi..aku ni bila lah pulak..kan??

Real Woman said...

eh beb i tgk muka u ni iras2 muka jue aziz pun ada la...ala yg ex girlfren jehan miskin tu..perghhh...taraf artis ko beb!!!

nOllY dOllY said...

uish.......cantiknye beads kt baju raya tu. huhu..sape waT?

nOllY dOllY said...

uish.......cantiknye beads kt baju raya tu. huhu..sape waT?

Mimy Hamid said...

daela : smlm tu pertama kali .nasib free..hehe

Real Woman : apa JUE AZIZ !!..ehehe..dia gemuk cam ni kot...

nOllY dOllY : sapa lagi kak lin la..gi tempah skrangggggggg

busyuksayang said...

dear, kalo tak silap...kat hotel nie la...kump. Rabbani selalu perform utk buka puasa kan

Ika Razak said...

wah meriahnye.. :)

tHEoNeANDoNLy said...

10-10-10

Mimy Hamid said...

busyuksayang : yer dear every year show by rabbani tapi smlm saujana

Ika Razak : apa yg meriah..orang ke makanan ni..konpius jap

tHEoNeANDoNLy s: i likeee

Eri-chan said...

baju cantik nokk..labuci dan manik mantap..kak lin buat yer..adoii kak lin mmg dah maju mereka skrg..aku lak jahit yg heavy ni amik masa..mls tolll

puan.farah. said...

a ah..betl la..sangat setuju..ade iras jue aziz

kella said...

huh.. melentik sungguh bulu matamu..
ngan tuannya punya bdn pun melentik tu...

azyla said...

09.09.09 mkn2 buka puase..
10.10.10 mkn2 kenduri kawen ehem2..
lalala~

Mimy Hamid said...

Eri-chan : dia tak keje masa menjahit tu banyak lee

puan.farah. : lagikk jue aziz..isk tidak laaa

kella : aku bab melentik mmg suka

azyla : betul ke?? hehe

Kaseh said...

lentiks mata ko yang.. seksi nampak...berbuka puasa kat hotel mmg mabeles.. tapi naper aku tgk tak byk sgt ko makan..hehe..baju ko mmg lawa....

Mimy Hamid said...

Kaseh : lentikss pelesu..noks mak skrang makan agak kurang la...ko tau napa tak?? diet tidak..oh entahlahh

Google