THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 September 2009

Pasangan Untuk Cik Oren

CIK OREN dah ada partner..aku sudah menjumpai pasangan sedondon nya..haruslah pasni Cik Oren berpasangan sama selalu menjadi pasangan sejati…siapa Cik Oren tu??… Cik Oren adalah handbag oren kesayangan…mula-mula beli rasa sesuai ke nak pakai color oren ni…aku ni buta warna skit…asyik hitam hitam hitam…tak der taste la…**hitam itu menawan**…tak reti nak pilih color-color..kebetulan time tu CIk Oren dijual ngan harga yang sangat murah..pastu patern lawa di mata aku……MEM besar paksa rela suruh beli…tak beli rugi katanya…selalu kalau sedondon ni sinonim ngan MAK DATIN….tu yang tak rela….oh rupanya silap la beb…tak cuba tak tau…dah pakai nampak GORGEOUS lak…banyak baju leh mix & match..konpius gak mula-mula....baju apa yang leh masuk…tak nampak macam pening ke orang tengok pakai striking color…


Sudah takdir membeli Cik Oren …tak sangka pulak cik oren telah menyerlah kan pemakainya iaitu aku…tak susah nak mix n match..color oren amat sesuai dengan color hitam..coklat, beige krim..dan merah jugak..tapi hati-hati jangan pakai color senada nanti konpius mana satu handbag or baju..jangan ikut macam aku plak aku belasah je…terover plak..haha….kalau dah handbag oren lagi cantik kalau padanan kasut dari color yang sama..so misi mencari kasut yang sesuai ngan cik oren telah dijumpai….my favvy wedges in da house…so sekarang Cik Oren tak keseorangan lagi…dia sudah ada pasangan barunya…seperti tuan pemakainya jugak yang sudah berpasangan jugakkk huhuhu



**inilah Cik Oren kesayangan...sangat menerangkan mata yang tak sakit..makin sakit la mata..."pandang-pandang jeling-jeling sampai pening bikin juling"


**pasangan baru Cik Oren..barulah sepadan...
"bagai parang membelah kapak....
kapak terbelah parang masih terlekat.."
**apa punya peribahasa daa**













23 comments:

Liyanaroxx said...

kak..kalah karam singh punya peribahasa...kalo dia baca akak punya blog nih..mau dia resign dari TV3 tuh!=D papepun wedges tuh cunsssssss....

Nadine said...

pasangan cik oren sungguh menawan ;)

Ms AiReEn MoHd said...

nokkkkkkkkkkkk aku nak kasut seperti tu...berapa rm kah?aku nak pg aldo juga mencari kasut gini yg kale putih suci gitu...

Leen Die said...

wahh mimie thema raya thn nie orange ke?meletopp gitu...tp nak kasut tue boleh tak?hehehhehehe sungguhhhhhhh menarikk

miss alhadi said...

kak mimi.. wedges oren ke?? giler gempak + stylo okey.. hehee..
tp cntik plak.. suker sgtttt!!!

kella said...

cantik..cantik!
kaler oren juga kaler faveret ku!
ada lagi ke sale untuk beg tuh? kat mana? berapa rega?

Suliana said...

mie, aku suka bangat ngan ko punya wedges tu.. ko beli kat ner?.. cun giloossss..

suhaida said...

kak..brape riban kasut nose tu??cun arrr..ader lagi x kat pasaran??

busyuksayang said...

wah!!! beg & kasut raya nampak :D

POSH76 said...

lawala wedges....i like...but not the color...hehe...baper hengget tu..
wah terang benderang ko nanti yer..hehe

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : nak keje tv3 la camni..harus kaur kat buletin utama..eheh

Nadine : sudah berpasangan lalalala

Ms AiReEn MoHd : kasut mak murah noks..nose saja..aku gi aldo aku nanges jap..eheh

Mimy Hamid said...

Leen Die : tema coklat yang tp sesuai kan pki ngan oren

miss alhadi : eh tak la kuning..apa yg ko nmpk tu iqa oi..

kella : beg tu murah jugak..regenya RM20 hengget kat jusco..ehhe

Mimy Hamid said...

Suliana : cun gilos tgk la pemakainya

suhaida : wedges murah aje..from Nose RM34 riban je

busyuksayang : eheheh biasa la nk raya

Amy said...

waaah beg ko aku sukak nok, cantik2!
Kasut tuh pon cantik. Kalo ade color itam aku suke hehehe.
Eryn,
nnt kte g nose suh mimy bawakkan hahahaha. Byk la tmpt aku nk pegi, duk kl 2ari jek. Duh mau pengsan tgh2 jln nnt.
Mimy ko nk g trim rmbut ko ke nnt?

Ika Razak said...

wah.. cantik2.. akak jadi la follower sy gak.. :)

dillazag said...

Lawanya wedges...
Baju raya tak oren ke mimy?

Mimy Hamid said...

Amy : ko sumer suka..ha meh dtg Kl cepat..aku nak trim rambut raya..jom

Ika Razak : baik ika..no prob

dillazag : baju coklat matchla ngan oren

nOllY dOllY said...

OMG!!!!!!!!!!
cun giler wedges tu. sbb nmpk jari kaki skit. hihihih

Kaseh said...

lawonya wedges ko beb... padanla ngan hbag tuh.. ko nak pakai g keja ke ngan baju raya ni? heheh

honeylanz said...

mmg gorjess u

Mimy Hamid said...

nOllY dOllY : ahaa..suka la tu nampak jari depan

Kaseh : dua2 aku belasah..keje..raya..jalan..hehe..3 in 1

honeylanz gorjess orenzzzz

eKiN said...

waa...tantek2!!bgosla...leh ku tumpang pkai bwak g class...hehehe..

Mimy Hamid said...

eKiN : kesempatan nampak !!!!

Google