THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 September 2009

Nasib Cuma Kempunan Tak Terkenan

Tinggal hampir seminggu je nak raya…barulah aku dapat menikmati POPIA BASAH…itupun aku kena gi PARAM (pasar ramadhan) kat Bandar Baru Sentul…aku mmg favvy popia basah dari dulu hingga kini..susah benor nak dapat popia basah ni kat area param rumah aku…tak de pulak orang menjualnya…maybe leceh n rumit kot nak membuatnya..Oh PN KELLA kita terror beb buat popia basah..tak sian ke aku yang oi..buatkan la sedozen ntuk aku..hilang skit kempunan..hahahah…apapun popia basah idaman selalu sudah masuk ke tekak yang kepingin ni…hilang sikit rasa kempunan..wah kalah ibu mengandung lak ko..konpius jap…tak pe yang penting jangan terkenan ..itu lagi susah kalau muka macam popia basah kannn…..yang penting wat masa ni pose mak penuh lagi yer….sebab tu leh kempunan…agaknya kalau la sampai raya tak dapat gak memang haruslah aku gi meroyan mau kurus turun ke 40 kg terus..ehh acah je..tak mungkinnnn terjadi…**jangan cuba berangan nak jadi batu belah batu bertangkup**

** wah muka kempuan tak tahan..agak2 ada muka terkenan tak...huhuuh


11 comments:

daela said...

wah nok...sedapnya ko mkn popia basah tu nok...terus aku lapar pg2 ni ha...

Iena said...

aku pompuan plg menyesal msk blog ko hr ni... tetiba jerk meleleh... x kira, ptg ni aku kena gak tawaf pasar ramadhan tmn melawati carik popiah basah ni... sume nya salah ko!!!

Emynz said...

lol sib baik bukan favvy,kira tadek perasaan aku tgk ko mkn . Param kat kawasan umah kat mane weh?aku namenye dok area tu tapi haram nak tau keh3

Liyanaroxx said...

mak ai....menikmati dengan penuh perasaan...

:: vErde+hAzizi :: said...

ade la babe kat bazaar ramadhan slalu nye ade popia SS ALI tue...tp i rase cam this year cam dah kureng quality die ;(
tp yg u punye tue nampak menarik sal dlm die penuh!

Mimy Hamid said...

daela : ko lapar pepagi ni ..pepetang sure ko tak lapar

Iena : wakakaka..ko gi bazar melawati ptg ni..aku tau sana berlambak

Emynz : weh nak abis pose ko tak tau param mana?? kt samudera ada tp favvy aku takde lol

Mimy Hamid said...

Liyanaroxx : perasaan yang kempunan giler

:: vErde+hAzizi :: mano plak den nak cari SS Ali tu..umah den area gombak-sentul je...

puan.farah. said...

hahahah..saja je buat muke feeling giler ma popia..naseb baek iman i kuat

kella said...

haah la!!!
luper lak aku! ini kalo mengandung nie mahu meleleh air liur anak ko..
nasib blm mengandung lagih!
weh.. nanti ahh.. aku uat lagi! tapi konfem pas raya lah weh..
skang dok pulum biskut raya nih!!

Kaseh said...

giler tgk ko makan tu teringin plak aku..mana nak cariks popia basah ni...semua gerai kat param dah tutup..adehhh..mintak2 esok ada la..

Mimy Hamid said...

puan.farah. : feeling lebih sebab terkempunan

kella : sian kan..buat kan la aku wahai cik kella...(sambil nanges kuar hingus)

Kaseh : param dah tutup oi..semapt ke..ko tunggu pasam la..(pasar malam)

Google