THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 September 2009

Karaoke Bersumbang Suara Kembali Lagi

Weehoo tak lama lagi teambuilding of dept is back beb...BBQ Nite pasti ada maka dengan itu karaoke la pulokk..harusssssss!!!...masa untuk memegang mikrofon tanpa henti....aku pantang jumpa mic dah tentu lepas dia..dia..dan dia lagi..boring giler weh pompuan ni ..jumpa mic tak reti benti....tak kose la pompuan giler kose nyanyi ni..aku ni sura memang ke laut, sungai , paya la...tapi atas semangat membara berbekal kan jiwa muzikal itu...aku gagah kan juga mensumbangkan suara dari anak tekak itu...maka jeritan batin akan berlaku....wow weee ada hadiah ke tahun ni..??

Oppss excuse me..aku menyanyi bukan nak menang...nak mensumbangkan suara yang suka sangat selalu menyanyi terlolong....


Haluuu mak tahun lepas menang bergaya okehh..tak caya meh tengok gambo ni...dengan penuh kegayaan over gedik mak menang gak la salah satu anugerah...yang penting lagu
KALIS RINDU-ELYANA uolsss..nasib tak terkalis peluru....wakakaka


Macam biasa mak kena pilih 3 lagu pilihan...ada suggestion tak uolls..apa lagu mak nak nyanyi?? nak gedik tak suka lagu jiwang...kepala otak mak dah 1 lagu wajib KRIS DAYANTI - PILIHLAH AKU...ada 2 lagu lagi ni?? rasa nak nyanyi lagu KATY PERRY - HOT & COLD....tp takut takde plak..**macam lah karaoke situ serhopa redbox kan!!** kasi rancak-rancak sikit..sesuwai ngan jiwa mental bukan metal ni...


ehem ehem rasa-rasa leh maintain lagi tak anugerah tahun lepas pada tahun ni?? mungkinkah?? ntah ar mak tak tau la...feninn nak pikir baju2...mak main rembat je...nak bg idea ke gaya apa lak tahun ni?? buleh ke uolls tolong mak ni pikir kan sesama style baju mak malam itu..biar menang gaya walaupun sore serupa katak panggil hujan...yeahh










16 comments:

POSH76 said...

beb mesti sora hang sedap...hehe

Emynz said...

i will survive lol tetiap kali aku g team buldin ade je org nyanyi lagu ni.

yaya said...

poor me, aku tak pandai nyanyi, tengok org nyanyi jek lah...

Mimy Hamid said...

POSH76 : ah tidak..ke laut wehh

Emynz : beb TQ..gud idea..napa tak terpikir ni

yaya : ala nyanyi je....lalala

Eri-chan said...

mimi kalau p karoke, microfon dia peganggggggg je..aku lak tkg share byr je, nyanyi idak..hehe except kena paksarela

tHEoNeANDoNLy said...

cik mimi memang suara sedappp...!!!

Ms AiReEn MoHd said...

adoi la kalis bagai ko hah...jom la berentap nok..amy ajak karok gak nanti..aku tak tau celah mane nak bawak minah tu karok...

nok mase tarik tu ko jgn mengempas gempas kaki ko...aku riso kian ko terlucut kang...

Real Woman said...

weii gi tarawih la wei...karaoke lak dia!! eheheh..

damiqula said...

hoho ni bulih masuk realiti tibi neh.cer tgk black tu,rilek2 dpt 100k hehe

Nadine said...

mimy, nanti suhla sape2 record u nyanyi..pastu u post dlm blog. i teringin nk dgr. ni mesti suara sedap neih ;)

Mimy Hamid said...

Eri-chan : ko memang cuba sekali kita berebut mic..

tHEoNeANDoNLy : ko dengar suara dari laut tu

Ms AiReEn MoHd : aku nak kalis peluru tak tembus..hehe..jom plam karok sampai hilang sore..beraniiii

Mimy Hamid said...

Real Woman : alamak terkena sudah..hehe

damiqula : aku nak masuk rancangan itu..tunggguu

Nadine : ok boleh boleh..jangan meraung dengar

Acik said...

dik, ko buat lagu dangdut lepas nih sengolsengolan dr mas idayu...heheh lepas tuh ajak abg hhhaacim ehh terbersin lak join gelek...gamat seh

kella said...

weh.. lenkali ajak le aku sekali sekalo kita pi karak sesame..

Kaseh said...

lawa rambut ko dulu ..ermm ko mmg kena nyanyi lagu rancak2..baru havoc sket.. takpun ko try dangdut..siap ngan gelek ko bantai..mesti menang lagik..kompomm

Mimy Hamid said...

Acik : wakakaka..mmg pengsan jap mr hacimm terbersin pulakkk

kella : oo leh gakkk

Kaseh : dangdut ke?? mmg kayu la aku nanti..

Google