THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 March 2010

2 Award - Beautiful vs Top




Terima kasih kepada pemberi pemberi award di atas...ramai benor kasi award ni...wah ini sudah bagus...motip cantek ke aku?? dan glamer ke?? wahhh tak kisah la...yang penting orang bagi amik...jangan macam macam haaaaa








Here are the rules to accept the award :


1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
4. State 7 things about yourself.








** 7 things about myself :


1) sudah bertunang...huhuh...ramai dah tau kann..kenyit mata saja buleh..lain tak boleh sudah booking maaa
2) fobia binatang AYAM tp KFC makan...alasan sbb ayam tu sudah matikkk
3) tak memilih makanan...hantam saja semua okeh..halal lol
4) suka cerita ceriti...apa topik pun layannn.....
5) biar gemuk janji vogue da vass...harus...apa ingat gemuk tak leh pakai dress ke??
6) malas nak senaman...haah iyola pastu merungut kannn sudah menangis ko di situ
7) sangat sangat boros...pantang gi soping mall..habis la Encik Awak..kikiii





OK berehhhhh...so pada yang 15 orang bloggers especially my followers, commentor yang mau buat...silakannnnnnn.....kedua dua award ini untuk kamu bebehhhhh
...mahu rasa cantik & glamer?? ini lah masanya...





9 comments:

POSH76 said...

hang mmg meletop & devass hehehe

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

same ngan akak, tak memilih makan, semua pakat hentam

Emynz said...

top komentor jek kan kan kan kan lol

fabulous.farah said...

en. awak kena jadi menteri kewangan yang tegas la kalo ko suka shopping nanti..

Megat said...

bukan menteri kewangan tp banker yg tegar untuk pengguna yg tegar untuk shopping hehehehehehehe........

Megat said...

memang akak korang nie tak memilih makan..... semua dia ia makan jerr
hehehehehe beruntung laa en.awak niee sorang..... heheheh

Ms AiReEn MoHd said...

giler ko bior gemuk janji vassssssssss..tu statement berani mati nok....hahahahah ko kan kate ade misi nok...

vass tu ko mmg bernai la...ngalahkan anita sarawak da aku tgk ko tu...bagusss terjojol mate anon tgk ko nok

Megat said...

bukan menteri kewangan tp banker yg tegar untuk pengguna yg tegar untuk shopping hehehehehehehe........

Megat said...

hai kau airen bab nie kau memang best......
tp kau pun aper kurang nyeeee heheheehe vasssss..... gak kakakakak

Google