THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 March 2010

Ketaksuban Sorang Laki & Game...


INI KISAH BENAR TERJADI KERANA MESIN PERMAINAN GAME !!!!







Bila laki kemaruk game aku pun dia tak ingat....muka bosan menjelma dan muka 50 sen telah terjadi...........arghhhhhhhhhh

Encik Awak memang pantang nampak benda alah ni kat soping compleks memana nanti mula lah......aku ketinggalannnnnnnnnn..huwaaaaaa


Hmmmmmmmmmm.....tak pedulik pun mak kat sebelah okehhhhhhhh...menci


** konsentrasi bermula tanpa sedar aku snap kannnnn.....jadikk aku ??




**tengok sian tak?? sampai tertido aku...........beginilah nasib tunang seorang kaki game ....wakaka




14 comments:

Emynz said...

aku pun taleh tengok menatang nie weh,kalo lalu situ, rase cam mesin tu cam memanggil manggil ..hahaha!!

Emynz said...

aku pun taleh tengok menatang nie weh,kalo lalu situ, rase cam mesin tu cam memanggil manggil ..hahaha!!

kella said...

hahaha... aku sukerr! aku n Mr Hubby layan je.. takde mase aku nak tido weh kalo kat tempat ni! tapi kalo lawan keta ni, aku selalu kalah la dengan dia!! favorita game: main masuk bola..ala2 bola keranjang gitu.. hehehe..
syiokk!

Mia-Ina said...

lelaki ..mmg le..klu kena hobi dia, kte pun dilupakannya...huhu

POSH76 said...

samolah dgn laki den.....tu sbb aku tak suker masuk tmpt ni hehe

Queen said...

itulah antara sebab saya tak nak instal game Age of Empire dalam lappy walaupun sebenarnya saya berkeinginan sangat..sob..sob..kang kita cakap dgn dia pun dia wat tak tau je..ekekkee

Ms AiReEn MoHd said...

pengsan la gini ngalahkan boy da ni...nasib baik boy tak mengila gini..sekadar mengila game kat umah jerk...aminnn

Farah_W said...

terbalik lak ngan i...i kaki game,bila kat umah mesti layan game kat lappy..padahal main cake mania or diner dash je...hahaha...hubby i bising gile! cakap i cam budak darjah 6!!!!hahahaha

Nadine said...

Hihi..nape Mimy tak join skali??

Itu br jadi tunang. Dah jadi suami, siap! hihi..

My hubby kalau dpt dia punye xbox or PS3, mmg la tak pandang kiri kanan. Bkn tu je, wife dia pun kena tarik main sama...and now si kecik tu dah pandai dah tekan2 controller nak main sama. ahaks! :)

Iena said...

achik pon nk men bendalah ni tp aku ambik langkah mencegah drp merawat. awl2 lg aku thn dia x men so smp skrg dia masih duk simpan niat nak men. aku ckp tgu ader anak br leh... hehehheee

NeenaAnuar said...

hehehe.. nanti dah kawin make sure jgn hadiahkan dia Play Station taw! :D

mamamarissa said...

mmg...tak perlu yg lain :D

fabulous.farah said...

hahahah..kesian! naseb baek husband tak pernah pandang mesin ni..=p

eynda said...

Layan je mimi hehe...makin sayang dia nanti hehe...tapi kalau 24 jam ngadap games babap skit eh :-D

Google