THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2012

Awek Paris Fayel Pulang Ke Malaysia...Oh Intan ...

Siapa ingat lagi awek paris yang dulu duk jenguk Fayel masa dalam pantang...meh selak entry ini http://nurmimy.blogspot.com/2012/03/awek-fayel-dari-parismuahaha.html...Fayel ni banyak awek sana sini mama dia nak buat menantu..pantang nampak ada anak dara mula la nak menyunting...hahahah dasar...yang ni salah sorang la...yang ni jauh punya overseas...kira jauh dekat di hati la...rindu rindu gitu...

6 bulan yang lalu Intan datang KL datang jenguk Fayel waktu baru sebulan lebih...time Fayel kecik mengurus je ..Intan lak time tu membesar bak johan...bak di pam pam body...dah la putih gebu...haishh mengancam jiwa raga aku...hahaha...siap suh amik aura bambam intan waktu tu...tup tup 6 bulan selepas itu iaitu di masa sekarang...yeayy intan balik malaysia....apa lagi harus la jumpa kan...awek Fayel yang gebus gebas ni..now dah mengecik sikit sebab dah berjalan tapi masih cantik gebu...anak kacukan omputih kann..lawa le

Set date n time akhirnya jumpa la Fayel dan Intan...Intan now dah setahun..dah pandai berjalan sikit sikit...masa berubah aura bambam intan memang menurun ke Fayel...hamboi sehati sejiwa tau couple ni..dating anak beranak sesama Emynz kat Bangi Kopitiam...kali ni min balik Msia tanpa hubby dia...berdua je ngan Intan...ada urusan sikit...sambil jalan jalan...lama gak dia kat Msia ..sebulan tu...so sempat la nak mempertemukan semula dua hati berjauhan ni..ceh wahhhhhhhh....


Kenangan satu ketika 6 bulan yang lalu..Fayel keding umur 1 bulan ada bersama buah hati Intan 6 bulan

 Fayel dulu dan kini memang berbeza kan...sah amik aura Intan duduk dekat dekat...


Abam besar menunggu awek di Bangi Kopitiam hehehe

Sabar ye abam fayel...ceh kengkonon cool la tu pegang kunci kete nak ajak awek paris dia dating

Eceh ceh dah jumpa kemain lentok kat anak dara Intan kannnnnn...hamboii 

Bermula la pertemuan dua hati yang berjauhan..cakap apa pun tak paham sorang kata A sorang kata B..pastu main tolak pegang sana sini


Ewah dah mula dah...Fayel sabar sikit nak..anak dara orang tu habis dikerja kan Intan..nak bercium.. tapi ganas lak tu...sian Intan pasrah
Jumpa mama intan, Emynz.....dia balik Msia sorang tanpa hubby dia...pehh challenge tau dia...dari Paris ke Malaysia dengan nak handle Intan lagi...

Fayel ni tak habis habis nak menyakat Intan tau..tengok la tangan dia tu..kesian Intan naik takut dah

Alolo nak peluk Intan yer..jangan paksa Intan yer

Dah nak mengamuk pulak melonjak...Intan pun pening tengok peel pakwe dia sorang ni...sabar yer Intan 

Fayel gedik mengoda mak mentua nya...kemain mesra mesra eh...


EMYNZ DAN INTAN SUDAH SELAMAT PULANG KE PARIS.....NANTI JUMPA LAGI 6 BULAN EK...TIME TU FAYEL DAH JALAN LEH LA JALAN PIMPIN TANGAN INTAN LAK..HIHI






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

SURIA AMANDA said...

mak aiiii...ganasnya fayelll...

Allene said...

fayel... jgn ganas2... nnt awek lari...

Bitt (double IS) said...

comel sesangat! fayel pulak mcm dah di pam pam skang ni eehhehhe

Cik Cyida said...

haahahaha..comellaa!

CikNaa said...

menten pot pet dengan geng dia.. eh awek daa.. fayel..fayel..

Emynz said...


whatsap aku gamba dia lentok tu weh....hahaha....comey betul

Girl Girl said...

comel dua2. Hehe...

Dee said...

main terkam anak dara orang je tau fayel bambam ni...cute je dorang berdua...

Liyana said...

Hehehe jgn ganas2 abam fayel...lari awek nt..hihi

safiyyah osman said...

Haahaha..lawak lak bca apa y akak tulis..aippp fayel..ingt adelia sama na..hahahaha..

Tp msa fayel sebulan mmg nampk kurus ...haluih ja betis fayel...

Riana said...

haha..comel..abis intan cam trauma jek muker kena buli..kehkeh

aTy _faRed~ said...

haha...tengok gayel mase kecik...kecut comel jer..sekarang..hamek ko...kemain debab lagi..kalah dah awek paris nyer tuh..:)

Google