THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 October 2012

Mana Nak Beli Playmart @ Tikar Evamatik Murah

Dah ada anak kecik ni macam macam rupanya benda alah nak kena ada ek..contoh benda yang perlu ada untuk baby ialah playmart atau tikar evamatik...ramai gak la tengah mencari tikar ni...tikar ni keperluan ke?? hmm depend...pada mulanya tak de rasa pun nak beli...hold dulu...utama benda penting dulu...tapi macam nak jugakkkk...sebab suka tengok warna warni ada corak kartun kat tikar....selalu gak aku survey tikar ni...tengok kat Jusco banyak la jugak jual...harga pun boleh tahan mahal gak..tapi kualiti opcos la jauh lebih baik kot..range harga dalam RM79 sampai RM200...mahal tutup mata...tak jadik beli ..tunggu kumpul voucher Jcard dulu...hehehe..

Now dah banyak kat pasaran online jual Playmart @ Tikar Evamatik ..aku pun terjebak sebab nak beli sangat...sesuai Fayel dah boleh meniarap, merangkak ke hulu ke hilir...dengan ada nya tikar ni rasa save...aku terjumpa satu bisnes online kat FB jual tikar ni...pilihan pun banyak...harga tanya tak mahal RM40 termasuk postage...eh murah la aku sukaaaa...malas la nak keluar pegi cari beli online je....senang ...penghantaran pun sangat cepat...hari ni bayar esok dah sampai....good service....i rekomen pada yang tengah mensurvey nak cari tikar playmart @ evamatik ni boleh la terjah FB https://www.facebook.com/babyboobaa.biz....corak pun banyak pilihan..macam macam ada....

Dan semalam tikar baru order dah sampai yeayy..beli 3 terus...hamboiii banyak nya...tamak...tak la bukan aku punya sorang...ada orang sekali kirim ...senang sekali hantar je...memula dulu dah beli 1 kat Tesco...tapi corak tak banyak....sekali nengok FB dia ada corak ABC 123...harus la nak tambah 1 lagi...yeszaa...now dah ada 2 tikar evamatik @ playmart...makin seronok la Fayel nak bergolek atas tikar ni..dia suka benor duk korek korek kat gambar tikar hahaha..geram betul...tikar ni pun alas dia selesa..nampak nipis tapi permukaan dia rasa best je...aku pun selalu baring sini hehehe tikar ni pun sesuai nak bawak piknik...sebab dia evamatik.....letak kat memana dia melekap..tak bergerak sangat pun...besttt la....so pada yang sesapa tanya mana nak cari...mana nak beli...review la sikit..harapnya entry ni sedikit membantu....tikar ni kalau kat indon murah je memang made in indon pun..katanya leh dapat RM20++ je ...tapi pikir la jugak kos nak hangkut naik kapal terbang ke Msia pulak kann..so aku rasa dengan beli RM40 termasuk postage dah kira murah la...or korang leh cari lagi murah yer...


Tikar sudah bercantum ada 2 yeahh..luas la Fayel nak bergolek

Corak pertama beli takde pilihan...grab je apa ada....

Corak kedua beli online...tertarik dengan corak ABC 123...colorful lak tu...sedap Fayel mengorek ni

Selesa dia lepak sini sambil bertab tab

Bergolek santai juga mama dan Fayel atas tikar evamatik ni...bestt

Hahaha dan paling best kena himpap dengan peha gergasi mama sebab tak reti duk diam...merayau je......tapi masih ada tikar rasa selesa tu tak jerit hehehe



Sila layari FB ini https://www.facebook.com/babyboobaa.biz untuk pembelian...tengok gambar di bawah macam macam ada...



Penghantaran percuma RM40...macam ni la dia pos rumah ke rumah....jangan risau selamat sampai...service bagus 1-2 hari dah sampai..tak yah pikir nak tunggu lama...









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

bagus lah kan, bersih sikit anak nak bergolek,dari atas lantai.. nanti ada baby, nak beli 1 jugak ")

ceritera-chinta said...

erm nanti kalau akk mai jalan2 kuching mai beli banyak2 dekat sempadan indon tu, serikin kalau nasib balik dapt 18 satu, kalau tak berapa nk baik dapt lah dalam 20 satu keping hehe

ceritera-chinta said...
This comment has been removed by the author.
ceritera-chinta said...
This comment has been removed by the author.
safiyyah osman said...

Nk beli jugaaaakkkkkk....

aTy _faRed~ said...

waahhh...memang murah siap sekali penghantaran...aku dulu beli 40 gak tapi kene amik sendiri..huhu...cantik...aku nak kene beli lagi nih nak tinggal umah family aku...ni sekarang aku dok ulang alik rawang-shah alam setiap minggu..hangkut sekali..dah rosak dah tikar aku tuh...haaaiihh

e k i n ♥ y u s r i said...

nak beli jugak nie

AIN NAZRI said...

ain beli murah sikit je.. RM35 siap pos.. harga tikar itself cuma 25 je dan postage 10 hengget.. beli kat FB gak.. kalau tak silap nama FB dia Sherly Closet kot.. x hengat ler

♥ ROS ♥ said...

Nak beli... Dah lama survey.. Anak girl dua2, masa untuk mengemas bilik for gegirl.. Hahhaha

Riri Yoorin said...

menarik yeee... tade lah baby bosan yea takk

Syima Syaz said...

nk beli gak...besar tk?

Ann Ishak said...

ahha comel colorfull sangat, suka tengok

YanaHime said...

Mmg bagus tau tikar ni...yana beli kat ariff ms dia dh start meniarap...tak risau dia meniarap atas lantai lg dh...senang cuci & kaler2 tu mmg bg cerah mata anak

Ina Khairina said...

kwn aku beli kat sarawak rm15 je,kalu ada kwn2 kat sarawak blh la kirim beli

saiful nizam bin md sah said...

assalamualaikum,

saya ada menjual tikar Playmart @ Tikar Evamatik Murah hanya RM10 sahaja...boleh layari fb https://www.facebook.com/pages/Bantal-Kekabu-Rawang/361981953964680

saiful nizam bin md sah said...

salam,

saya ada menjual hanya RM 10 sahaja https://www.facebook.com/pages/Bantal-Kekabu-Rawang/361981953964680

Google