THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 October 2012

Geng "Gojes Blogger Mum" Gather Gather

Ni ada kena mengena ngan sore eyes tapi berjalan tak reti duk umah...sabtu pun berjalan...sebenarnya Ahad ada plan ngan geng Gojes Blogger Mum kat FB tu nak gathering ahad kat Tasik Titiwangsa....tetiba dah jadi sore eyes aku berbelah bahagi nak join...tapi dah confirm nak menjoinkan diri...alamak...guane ni...mata cembeng merah...dah tu nak terdedah kepada mommies n babies...huwaaaaaaaa ai is malu hokay dan berkira kira....dah EA kata...mata gitu pun nak keluar ke...kang tak pasal pasal anak orang kena...lagi la aku rasa serba salah...tapi dalam hati nak gi jugak...janji kul 5 petang ..cuaca hari tu agak lembap macam nak hujan...Fayel lak sedap nya tido tak sampai hati nak kejut....EA lak tetiba petang tu ajak tengok Untuk 3 Hari kat Astro...terlayan citer ni sesama...citer ni lawak seh...gelak aje ..

Jam dah kul 5 petang ni..nak pegi ke tak ni??SMS kat cik naa berbelah bahagi nak pegi sakit mato...adik adik ni sangat baik hati suh datang gak bawa protection...hahaha...protection cermin mato la...nak berspek hitam..please jangan bikin malu eh pakai memalam ..nasib baik lokasi dah ditukar ke KL FESTIVAL MALL..peh lega hakak ...sebab tempat strategik di waktu petang nak ke malam...dah tu soping mall lak ...hakak rasa macam nak tawaf cuci mata...heheheh...ok la terus EA ajak bersiap cepat....so.pakai la spek mata besor gabak lagi...dah orang nengok aku macam tak semenggah...ada anak tapi pesen gitu..lantak kann...aku sakit mata derrr...hinggat aku hingin nak berspek pesen ni...tak minat la der....

Hokay dah sampai KL FESTIVAL MALL...tempat dijanjikan nak gather gather kat Ayam Penyet...yes sesuai...tempat kesukaann aku....kebetulan aku dan EA sangat kelaparan...kalau tak ke sini pun confirm keluar nak makan...pandai tau uolls pilih tempat ...aku datang paling lambat..hahaha..sori adik adik...hakak kan confuse nak pegi ke tak...at last hakak pegi jugak...jangan marah sumpah hakak yer kalau la pasni antara korang dan babies terkena jangkitan sakit mata...but hope takde la yer...amin amin...sampai je ai kan very the selamba...macam kenal lama je aku tegur diorang...maaf yer adik adik kalau hakak ni...ehh macam kecoh je...asik nak cakap je..

Say hi to Cik Naa yang comel peramah (baby razin yang lasak walau baru 5 bulan agak cergas), Wawa Donut si cantik menawan sangat teruja akak nengok (baby annaila si bunga yang cantik putih  nyeaaa macam mummy dia..), Asleenda yang cool rileks sempoi...husben dia bestt woo peramah habis (baby Asyraf yang Ya ampun seiras muka Fayel..perangai lebih kurang sama ..umur pun sama ), Ros Anis yang cute mute petite manis (baby Airill badan mantap michelin geram nya peha dia nak geget la)...anak anak kami sebaya la satu sekolah nanti...seronok pulak berkongsi pengalaman dan pandangan...dengan keletah anak anak...rasa macam dah kenal lama...aik 5 orang je ke...huiihh ramai lagi..takpe memula biar lah 5 je..nanti pasni tambah lagi yer dak...aku tak banyak amik gambo ngan sengsorang baby takut kena jangkitan mata...mampu nengok je..hukhuk sorry baby baby semua...

Next ada gathering kat Shah Alam pulak..tak leh nak janji join ke tak...sebab takut clash ngan tournament bola EA...EA takde game memang meredah je la...EA kalau bab gini dia ok je...exposure kat anak dia jugak ...kenal kawan kawan sekitar...belajar jangan menyombong yer...eh tetiba topik sombong lak..motip?? setelah aku belek dalam BB apsal tak banyak gambar ni EA snap rupanya dalam tab..dah la tak reti nak upload gambar dari tab..nasib baiklah instagram ada...cilok instagram saje....so ini je la gambor gambor nya...


The Mommies...Cik Naa, Wawa Donut, HAKAK, Asleenda, Ros Anis...tetiba rasa hakakkkkk sangat...adik adik uolls diorang ni..hakak bajet hots ni..fefeling tau dengan spek mato bosar tu


Mommies n The Babies...thanks kat baby baby semua menjadi perantara mommy nak bergojes berjumpaan....

The Husband aka Dad...yer sang suami memasing bersama anak mereka...hamboi kebapaan sangat...

Satu satu nya gambar yang Fayel ada bersama kawan nya. Asyraf..dah la sebaya lak tu..muka seiras ...umur sama 9 bulan beza minggu je...Ya ampun sama habis la peel...memasing makan bites, biskut..suka suki buang...pastu duk jerit sorang pun jerit..sorang lagi pegang kepala sorang lagi pun nak juga pegang kepala...ahahahah ok la next boleh main bola sesama sebab memasing apak nya kaki bola..bagus sorang MU sorang Chelsea.



DI ALU ALUKAN MOMMIES / MOMMIES TO BE UNTUK JOIN GROUP FB "GOJES BLOGGER SUPERMUM"...MEH AI ADD KAN...JANGAN MEMALU KEY...LEH KENAL KENAL






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

17 comments:

Siti Shuhadah said...

kak mimy comel pakai spek besar tu...hihihi..

as ♥ Leenda said...

bila tengok2 balik semua gambar2 ni kan..terpikir..perlukah saya mengecilkan peha saya?
huhu..peha drumstick kate ko..hahaha..

CikNaa said...

akhirnye..kak mimmy update jugok! hehe. eh, cun gilerr ah spek akak tu. btw, memula jumpe, rase lain je suara akak tau.. [lain dr yg ciknaa bygkn] hehe..

mamyharraz said...

seronoknya..dapat berkumpul mcmni.comel sgt fayel dan kwn baru tu hehe muka mmg sebijik sama.

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

ngeee sme umo ngn my baby 9m. heheheheh :) bestnye tgk group Gojes Blogger Supermum :)

Halimaton Hanafee said...

takde pun group tu....camne nak add kat FB?

Wawa Yusoff said...

jelesnye. kat ofis sy FB block, so mmg selalu sangat ketinggalan klu ade update kat group. bile dah balik rumah pepahamlah, nak on laptop mmg becinta. nak gather2 jugak! :(

Riri Yoorin said...

wow best nye~

mimie hamdan said...

wah bestnyer! tapi ai is takda anak tecit la... anak aku dh sama tinggi ngn aku! hahahaha...

Nadine said...

comel2 babynye, gojes2 mommynya, tough2 daddynye..

hehehe...

mimy, bila nak jumpa i plak. tak sudi ke? :P

aTy _faRed~ said...

kat shah alam pon aku tak tau dapat join ker tak...sadis

YanaHime said...

waaa..! happening sungguh ye...best klu dpt join

e k i n ♥ y u s r i said...

nak join jugak hr tue
tp hr tue zara demam campaklah sis
kang klu dtg, sume jangkit plak
huhuhuhu
sedey x dpt join same...

rina mazlan said...

Nak join jugak boley?

Deqna said...

wah ada kelab ibu dan bapa lah... syok ni gathering camnie...

eila said...

kenapa x dapat add yerr... i nak joint....

phatgurl said...

Mimi, I nak join jugak tapi click link tu tak dapat pun...

Google