THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 October 2012

Hangkut New BFF Sekali Demi Zinger Double Down

Sana sini aku nengok semua dah makan Zinger Double Down...aku kan pengemar Zinger tegar....gi KFC aku memang order Zinger...last aku makan Zinger masa pregnant...boleh kata tetiap minggu nak ber Zinger aje...lepas tu kemaruk Zinger sampai sekarang aku tak jejak dah..orang kata dah jemu...now dah ada baru nak cuba cuba la rasa...ramai review kata ok ada kata tak okay...okay okay meh bagi pengemar tegar ni rasa pulak...

Semalam ingat nak beli singgah tapau je balik keje..eh lupa pulak aku menumpang orang gi keje untuk seminggu...takpe lah balik umah dulu malam nanti ajak EA la teman...sekali petang EA call lambat balik ada Futsal kat Kota Damansara...alaaaaaaaaa tak jadi plan...hmmm rasa nak jugak sekarang...sebab terlalu nak makan sangat kan...ingat nak gi sorang diri je...tapi nengok si Fayel duk mengepit sambil manja manja...meowwwwwwww...alalalala...tak jadi gi sorang diri...nekad je ni ...aku bawa la Fayel ke KFC..ala dekat je kat Sentul...nekad ni konon independent la...siap cakap ngan Fayel...Fayel jangan notty eh..mengada pun jangan kalau nak ikut...eh dia macam paham lak...terus sengeh..duk dalam kete behave je....kalau jalan no.1 kann 

Dekat je pun KFC Sentul...masa sampai hujan renyai lagi...ok lagi...tapi bila nak masuk je KFC hujan selebat lebat...aduhai memang kena makan sini la nampaknya..tunggu sampai hujan reda....pengaruh iklan punya pasal kan...sanggup tu....ni la bila nekad...jadi berani lak tetiba hehehe..padahal aku bukan konfiden sangat ni keluar berdua...bukan apa...nak handle Fayel debab ni..peh kus semangat nak dukung...tang dukung tu aku surrender...budak berat 9kg..tak daya tangan wehhh...Fayel dia ok je baik je bila keluar.....nasib la semalam pekerja KFC OKU situ byk tolong...sini KFC memang pekerja OKU...ada sorang pekerja OKU tu tengok aku nak bawa tray nak dukung...dia tolong aku angkatkan makanan ...makan pulak kat tingkat atas...terima la kat budak OKU tu...baik mulia sungguh hati..aku kesian tak ralat hulur duit...sebab baik betul...sampai la aku nak balik dia tolong hantar ke kereta sebab hujan lebat ya amat...


Yang diidamkan oleh penggemar tegar Zinger nak cuba yang baru

Budak ni tangan sebelah baby bites sebelah lagi zinger double down...

My new bff peneman setia..apaknya gi main bola...

Minta tolong budak OKU snap pic with BFF

My BFF...hehehe..muka ada senyum tapi sinis sajo...itupun umpan benda...

Ok nak start mencobaaa Zinger baru ni...

Zinger double down baru...owhhh nampak ranum...cuma dia bukan burger.kepingan ayam semata

Bismilllah...hmm not bad tapi muak...tak sama macam ZInger Burger...lagi prefer Zinger Burger....

Sian BFF nak KFC xdapat heheheh..makan la bites dia

Dah start nak buat lasak dah ni

Hello cheeky monster mama....tayang baby bites eh...sedap tak?? baby chair KFC ni look selesa...cool je Fayel duduk macam sofa


Tart kegemaran KFC wajib beli...tak sama macam tart kedai lain...rasa dia nyummmy ranguppppp

Makan sebijik nak lagi tau...hehehe

Bekalan untuk si anak ...tiap kali nak gi makan ...mesti bawak....kang dia berebut Zinger lak ngan mama dia...meanngis lagi haru

Dah start boring....main rampas rampas straw....ok jom kita balik


SERONOKNYA ADA BFF BARU NI DAH BOLEH DI HARAP TEMAN KEMANA SAJA BILA PAPA DIA TAKDE....OK CEPAT JALAN YER....LAGI BEST KITA JALAN SAMA




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

zarins said...

Amboi skrg ni Fayel dah jadi BFF mama dia.....suka baca blog u...Fayel no mmg handsome boy suka betul tgk dia....

Jen Jen Izaicun said...

waaaaaaaaaaaa rasa nk try jugak la zinger tu.... hye ensem BFF akak... kim salam ek, muuahhh kiss kan die sekali utk jen2... hehehehe

Rasp said...

i lum try lagi yg nie sis...
sbb famili prefer McD...
tapi tarts kfc memang terbaeeekkkk...

Gieyana said...

Bwlum try ag..hrp2 dpt try nnt...:-)

PinKy MoMMa said...

my, ko yang peminat zinger pun kata muak..ini kan iols ;p

biasa jer kan..kalau cheesy skit baru best hehehe

Ina Khairina said...

aku pun dah try,mcm muak je....bg aku sedap lg samurai burger Mcd

Cik Cyida said...

dh cuba, sedap kak, tapi muaklaa..hehehe

mimie hamdan said...

comelnya fayel....
adoiii... lapar aku tgk blog ko laaaahhhh!

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

hoho..fayel rupanya bff baru kak mimie. ensem la fayel nie..:)

mc laa said...

suka tgop akak pakai tdung yg nie .. sesuai gituuu .. teringin nk jumpa akak .. agak agak bile sy leh join geng bloger akak ehss ??? hahahha btw fayel sebijik papa dye !!!

aTy _faRed~ said...

biler tah dapat makan bende ni..haaiihh..terliur dah nih...yeaahh..anak aku sekarang pon dah jadi bff aku gak..:)

Google