THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2012

AlFatihah : Kisah Bidadari Kecil - Syarifah Erry Eryna

Aku nak sharing is caring sikit pasal kisah blog http://syarifaherrryeryna.blogspot.com seorang kawan lama Ana...disebalik kisah ini terselit banyak pengajaran dan hikmah....Ana yang aku kenal memang lemah lembut orang nya...dia adalah wanita tabah menghadapi dugaan Allah..seperti ibu lain...semua mahu kan kesempurnaan kesihatan yang baik buat anak kita..namun segala yang telah ditakdirkan oleh Allah ada hikmah yang di atur..tanpa sedar aku baca blog kisah hayat bidadari kecil ini mengalir airmata laju tanpa henti...AlFatihah buat si kecil ini...penderitaan hidup nya sudah berakhir ....Alhamdulilah bersyukur la kita diberi amanah peluang memiliki anugerah tak ternilai Allah..jaga la anak anak kita seperti di amanahkan...Insya Allah..jemput baca kisah sedih ini...bidadari ini di diagnose penyakit HYPOXIC ISCHEMIC ENCEPHALOPHATY -(HIE) stage III








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

3 comments:

Deqna said...

Al-Fatihah.

Sedihlah beb... kita ni bukan leh baca citer camni kan.. mula lah terbayang raut wajah anak kita kan.... apapun semoga kedua ibubapa eryna terus diberikan ketabahan....

Nama eryna ni adalah salah satu nama pilihan masa nak kasi nama kat Marissa....

semoga kita pun diberikan kekuatan seperti ibu dan bapa eryna...

Amieynna said...

Sedihnya.
Baru selesai baca blog dia.
Tabah sungguh mereka.

Rienna nizam said...

Alfatihah...moga roh nyer dicucuri rahmat..Moga ibu bapanyer tabah menghadapi dugaann...tersempak dengan arwah masa melawat anak sedara sehari selepas arwah sambut besday nyer...cuma selang beberapa katil ajer..memang terkejut bila baca blog mimie...tapi kalau tengok keadaan arwah yng tengah nazak memang pilu sangat2...nak menatap pun saya tak sanggup apatah lagi ibu yang melahirkannyer...harap ibunyer lebih cekal.

Google