THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 December 2013

Apa Bolah Dapat di Zalora Nilai RM150

Hari tu up entry Zalora…berdesup petang tu voucher terus dapat….RM150 sapa nak bagi kan..huhuhu ..tq Zalora…apa lagi voucher dah dapat terus la mengorder kan….impian nak berbaju dimiliki…yang penting free…lalalala…camana leh dapat ..ini adalah antara koloborasi aku & pihak zalora…pihak zalora yang email aku antara yang terpilih..rezeki jangan ditolak…terima saja…tinggggg…zalora zalora in da blog…

Selepas buat keje terima upah dapat voucher RM150…yeayyy…teruss zasss pantas buka website Zalora…tak sabar nak menyoping pakai voucher…sedap tul main pilih pilih aje kan…hahaha..ini la baru dikata kan namaya dapat hadiah…nak pilih pun rambang mata…kalau size badan kecik tu banyak la pilihan…yang plus size pun banyak tapi harga guna voucher dapat sehelai je la barang..tak mo akak berkira hehehe…alang alang bervoucher..pastikan cukup cukup kita habis kan tanpa tambah duit….bijak takkkk…kannn


Ok setelah puas membelek …akhirnya hasil tangkapan..1 blouse, 1 set baju kurung moden, satu wrislet…semua total jadi RM152.50..ok takpe tambah RM2.50 pun ok je…masih tak rasa berkira ehehehe…ok mari la kita cuba beronline dengan Zalora…klik add to shopping bag…kita tunggu bila sampai …sebab kata nya…tengok barang kat warehouse lebih kurang 3 hari…tapi sebenarnya service zalora adalah cepat pantas…order hari ni…esok nya dah sampai….aku buat postage ke opis….terkejut tetiba eh…dah sampai…service tiptop laju…terbaik…hehehe…ok pasni hboleh order Zalora sebab cepat…lagi best kalau dapt voucher Free lagi heheheh





 Yeayyy dah sampai...TQ so much ZALORA...baju baru in da house


Wirslet baru merah ganti wristlet lama dah koyak....

Kemeja brand Edaayu coklat...ok tak pakai lagi...tapi leh ar pakai gi keje

Ku pilih ini baju dari First Lady Jose....

Ok ini size plus size heheheh...jangan compare ngan pic atas kang akak sentap kang....


















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID


15 comments:

ctmah said...

beshnya lah shopping tanpa kuar duit sgt..kan kak my kan..hehe

cik intan said...

nak baucer jugakkkkkkkk...huhuhu

msredcheesecake said...

Tak pernah shopping zalora..brg memang cun.... Tapi kualiti dia ok tak?

CikNaa said...

rejeki kakmi oiii..

Uni Aqilah said...

comel ayat sis yang last tu. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

rezeki kak

Mar Mansor said...

rezeki berzalora..bestnye shopping..

diana aziz said...

rezeki, mimy.... bertuahnye... btw, baju biru tu lawa.

Shasha Azmar said...

wristlet tu tantekkkkk arr kakkk..ggggrrrrrr

ameris said...

rejeki namamya tu

Umi Qi said...

rezeki kak mimi...beshhh yer hebat lah kak mimi kita, cantik tau baju akak pilih...mmg nice sgt2 outfit akak yeyyyy nak beli2 nak beli heheheh

~Lieza~ said...

Untong la...rezeki bdn...dpt voucher RM150... Pandai lak tue Kak Mi pilih baju....mmg cun la...

Chekgu Azrine said...

Dh 4 x kot shoppink kt zalora nih..tp sentap xdpt voucer pun..hehe...
Neway lawa bju biru tu sis

Nurul Aziz said...

wah bestnya dapat voucher.. benda free siapa takmooooooo.. untungglahh :))

Mrs Nazar said...

zalora mmg byk pilihan...kena plak brg free lagi la lazat kannn...fall in love wif that red wristlet....gedebukkkk!! jatuh sat

I x suka handbag...main wristlet2 jer

Google