THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 December 2013

Marilah Mari Melepak Rumah Makan Meatball

Hari sabtu lepas tanpa dirancang pun ..ada agenda melepak santai rumah aku...yang nak datang geng mommy gojes..tak plan pun...saja saja suka suki disampimg mengeratkan hubungan kami...sejak ada geng mommies ni...aku rasa happy sangat...ada la rakan berkongsi cerita anak anak...hubungan kami pun berjalan dah macam adik beradik..take care each other...mesraaaaa....semoga hubungan kemesraan kita terjalin selamanya ok korang...sampai la anak anak kita kot saling meminati berbesan sudah heheheh...amboi tinggi impian

Kebetulan sha dari Perlis balik KL bercuti...dia pun tengah sarat pregnant...nak makan meatball kata nya..ok la...ada 2 lagi mak buyung datang gak..paling teruja meatball adalah ctmah...asik la duk sebut...jadi aku pun masak la speciality meatball...buat la sikit kesian mak buyung lak..teringat ingat...lain yang datang Zura, Yumie, Ika...meriah rumah kecik aku tu...riuh rendah bebudak ni main sesama....kebetulan EA or bebudak ni panggil bang megat hahah...bang megat tak keje...dah memalu semua...nasib mood EA baik dia gorengkan meatball tau...muka kelat semua tau bang megat ada...

Apa yang paling best santai santai ni kita ada pillow talk...yeayyyyy ..parti buih kata ko....bang megat korang dah keluar gi game bola...apa lagi tutup pintu..mari kitaaaaaa...anak anak pun sedap tido...kemain buat bersila bulat...landaing kiri kanan...bercerita la kita curah mencurah rasa...hehehe..main curah curah pulak ye..dah kata parti buih kan...heheh...tak puas rasa diorag ni nak balik...nak citer citer lagi..ok next again till we meet my girl....pillow talk yeayyyyyyy ....tq again semua sudi datang memeriah kan rumah kecik ku dan tak lupa zura belanja dominos pizza ...yuhhuuu


Orang terawal sampai terus menjemah..pantang jumpa Zura n Yumie

 Dominos Pizza dah sampai jom serbu...ramai dah nampak muka..ada Sha, Ctmah ,Ika

Makan makan zura banje tu


Aku dan speciality air tangan ku Meatball n sos ikea...

Mak budak yang mengidam ..Ctmah ..puas hati dah dapat kann


 Geng Wasap Mommies yang datang...bang megat baik hati tolong snap pic

 Pastu Liza datang kejap tapi kejap tu kena tahan gak la...merasa makan meatball haha siap bekal...ok pic ni sabotaj aku kan bang megattttttttttttt


Gelagat Fayel and the geng bermain....Ammar silang kaki tu ..Iman budak girl yg suka main ngan geng laki..yumie anak ko nak ngorat dua tu













Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

22 comments:

CikNaa said...

untung ler korang dpt lepak same2..syok nye mkn2..

YanaUjang said...

pillow talk mmg best!! sejak kawen dh jarang nk pillow talk bagai dgn kengkawan..huhu


p/s/; sy kena kicked dr group wassap..dh msg admin dia xreply..tsktsk T_T

Allene said...

bila leh jumpa kita ni mimi... T__T

erin said...

ini tidak adil..tidak adil bagiku..oot lawa la baju fayel yg akak beli kat aeon tu..huuu

Umi Qi said...

Best yer tgk mini gathering kat umah kak mimi...heavennn tgk meatball akak...nakkkkkkkkk

ctmah said...

kembang dada dapat rasa meatball akak. letak jammed lg bapak sedap!tp kalau boleh nak lagi tau..hihi!
btw, thanks kak sbb sudi tumpangkan umah akak walaupun ku x dpt nk berpillow talk =(

yUmiE AzuRa said...

aku suspek die kt school pn sme geng dgn dak laki..sbb blk school die kenal boboboy hoii..lps tu kenal pistol.pdhal aku xpenah ajor pn..sobss

DYatie said...

ai is jeles la my~ nak merasa gak. hahahaha.

FUZY said...

waaaaaaaaaa bestnye dapat berkumpul and makan2...dapat layan anak kecil bermain sama2...


Dapatkan Rahsia badan kekal langsing

Mama Damia said...

nak juga meatball kak mi..huhu..mak buyung gak..tp isi lemak..hihi

Chekgu Azrine said...

Uitss..meatball tuhhhh..xaci tau!!!

Nurul Aziz said...

Wahh bestnya! Dah lama tak makan meatball.. tapi ni baru lepas makan bakso, bakso tu cam spesies meatball jugak erk? hahaha..

Erna Nordiana Zamri said...

syok nyeeee....berparti buih :)

Mommy_Cha said...

haha.
macam nak tikam diri sendrik bace entry ni.
bila tgk gambo.
zasss terus tikam diri.
okbai!

::puan ungu:: said...

ok jelezz baca...huhuhu...kak mi biler la nak dapat rasa meatball k.mi ni.huhuhuhu..

Ika R said...

kak mimi cane nak follow ni?

~Lieza~ said...

Ikut ati aritu lg lama saya nk dok situ kak...jeles btul kt korg.... berat ati je nk kuar aritu... Meatball akak mmg sedap..husben saya pn puji tau...

Bitt (double IS) said...

bestnyaa...adii meatball terus terasa kat tekak dah ni :)

Shasha Azmar said...

party buih memang terbaikkkk!!!
kak mi: sha tunggu masa nak tiru resepi akak nak buat at cikman pulak..haishh..lepas ni tak heran dah meatball ikea kak..tq tau kak mi..sha teringat2 sampai hari ni..

mummysyafie said...

teringat sesi lepak² ngan fayel kat wetland putrajaya aritu.

Aty_Fared said...

oohooii...aku tak diterima wassap tak ley ar joint eh...huhu

m@m@yAyA said...

partner jemah ku yumie~
kak mi msti bosan kan bc komen zura bederet arini,boring!!!!
sume cuti org yg cti xda nie knala keje~

Google