THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 December 2013

Satu Klik Online Macam Macam Ada Zalora...

Hari ni nak story pasal topic dari almari baju ku..hewwwwwwww…hujung minggu ni banyak jemputan kenduri sana sini….bila banyak ni aku ketandusan baju…kalau aku cakap ni kat EA..muka nak muntah dia bagi kat aku hahaha…sebab apa muntah…pikir sendiri la kata rak baju Mulig Ikea ada 4 ..hohoho…lariii

Jadi aku berangan angan ingat nak soping baju baru la…baru berangan…berangan itu percuma…sebelum tu check poket dulu..yang pasti kali ni aku nak soping online…kenapa online…menjimatkan masa tenaga.just bayar postage tunggu barang dah sampai….ibarat macam dapat hadiah gitu…seronok…kalau tengok kat unit aku ni…tiap tiap hari barang postage sampai..yang tukang sign nya aku…jadi berlambak la barang barang soping online atas meja…sila la pilih sapa yang kena nama naik..hewww kan aku cakap bangga ibarat dapat hadiah gitu…

Semalam aku duk tengok butik online Zalora.sila la terjah www.zalora.com.my....angkat tangan sapa pernah shopping online Zalora…macam best je aku duk klik sana sini..macam macam ada..apa korang nak shopping macam macam ada….nak handbag..nak kasut…eh aku dah rambang mata…pastu menarik ada brand kasut kegemaran VINCCI & NOSE pun ada…senang la tak payah buang masa nak gi beli keluar…just klik pilih pilih je kat situ macam macam pilihan…gerammmm …ok pasni dah tau mana nak beli kasut…lagi pun dahbiasa ngan brand VINCCI & NOSE…so takde masalah kot size kaki kan kan…





Ok kata nak tengok baju…ok nak cari baju plus size…oh ini paling best dan teruja…ni yang best Zalora ni…golongan plus size macam aku ni pun boleh memililh untuk berfesyen..aku memilih brand ZUCO Fashion..lagipun aku dah biasa brand ni pernah beli untuk baju raya...kali ni lagi banyak patern baru...oh suka nyaaaaaa..dah terbayang bayang ni ...cantik ar berbaju baru...ok tengah meninjau buat pilihan..ok dah ada pilihan hati yang berkenan....ok tunggu Zalora aku nak order...siapppp...yang penting postage ibarat dapat hadiah....ok pe hadiah diri sendiri kannnnnnnnn....ni yang best online shopping di Zalora Malaysia ..macam macam ada hanya dengan klik hujung jari saja...jom jom terjah ....shoping online ibarat hadiah...giteww



























9 comments:

Allene said...

mimi... lin kemaruk dlu shopping kat sini... cuma kasut lin fail la klu shopping online ni.. semendang sempit lin beli.
tp klu yang lain2 mmg best.. kikkiki

erin said...

pewitttt :) lepas ni ber zalora la kita..kak gaviscon xmo bayar, dia nk tumpang share je kt blog..mihmih

Chekgu Azrine said...

rasanya dah 4x beli kat zalora.com..ehehee

ctmah said...

tengok baju cantiknya!tp memikirkan diri ku ini kementot! huhu

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer semua di hujung jari jer.. Tp ros xreti nk beli bju online ni.. Hehhehe

Amanda Suria said...

Belum petnah cuba lg...bila mimy dhbuat review ni rasa nk cuba la klik klik....mn tau best plak kan...

Umi Qi said...

Best ooo zalora umi Qi mmg lama dh suka

Aty_Fared said...

aku tak puas shoping kain baju kasut online...huhu..sebab tak ley ngetest sampai lebam...ngeeee

Liyana said...

sy skodeng aje website zalora ni tp blm pnh beli lg ..hee nt la one fine day gitu :D

Google