THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 December 2013

Mood Hujung December 2013

Pejam celik dah sampai penghujung december 2013..mood hujung tahun adalah swing...napa ntah aku seakan hilang mood dengan blogging...kebarangkalian mood cuti sekolah...lemah longlai aku nak taip apa pun tak tau.....seru la mood kembali la blogging...ok pendek je...muahahaha...see nampak tak penyakit malas hujung december 2013..ubatnya adalah aku nak cuti straight...pastu tahun depan baru citer baru...aci tak...ok bye...malas meluap luap










11 comments:

Elly_z said...

oooo tidakkkk. tak aciii.. dah la elly bukak hari2, jgn la camni.... post la even 2 line jer satu hari...

erin said...

ko ni kak!! ishhh, semangat aku nk baca, sekali sekontot je ko update..wahaha, comel la gambor korang bertiga tu, suka tgk fayel gelak besar

DYatie said...

Dah kenapa secoet je??? Ala..kembali la mood mama fayel. Kembali la mood. Pulang lahhhhh. Hehehe.

Chekgu Azrine said...

haippp..nak kena babab nih

diana aziz said...

Byk lg ke cuti yg mimy ada? nana nk cuti gak.... waaaaaaaa!!!

btw, lawa header baru... hehe

Ann Ishak said...

kira aci je la, happy holiday ya :)

~Lieza~ said...

hehehe...slalu pjg je citer kak mi... Nie mmg bebetul xde mood la nie ek...hehe

Cik Puan Rara said...

aak kak mi.selalu panjang je update.ni 1 perenggan je.mmg xde mood ni.

CikNaa said...

ciknaa pun malas nak update.. mood nak bercuti panjang :)

ctmah said...

macam tak percaya!!!kak my ke ni??
ke sebab ko nak ngedate ngan micha, ko type pendek kak..haha

anis abdullah said...

Haha aku lagi super duper malas tahun ni.

Google