THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 December 2013

Petang Ahad Taman Layang Layang Kepong

Entry last tahun 2013…nak habis kan banyak entry sila la beratur membaca….tak baca pun takpe....last day keje 2013 heaven ramai still cuti…kesinambungan entry mee bandung…hari ahad tu …isi masa lapang petang bara Fayel gi riadah petang…gi taman laying layang kepong je pun…dekat ngan rumah…haah memang la dekat..tapi tak tau..nak kesitu lambat datang parking tepi jalan..pastu nak balik susah…kena tunggu orang keluar…tapi kitaorang redah je pegi kul 5 petang..rasa dah mcam lewat…gamble je masuk parking block kete jangan angkat handbreak..setel problem parking.. 

Konon nya nak bawa Fayel main layang layang…layang layang tertinggal pulak …tak yah beli membazir je..budak budak main kan…so tukar plan duk kat padang ala ala piknik bagi Fayel explore berkejaran kat padang…sambil main bubbles….main tu je dah seronok buat dia …puas puas main la Fayel ye…memang puas nasib papa dia tukang kejar….aku duduk je sambil makan makan…ok ni memang keje mak mak …masak makan je tau…ok next week cuti gi sini lagi….eh tak tau lagi…minggu depan EA dah start game bola..hmmm terus…dengar ada game bola je sentap terus aku hewwwww…grrr konpom masa terhad dah petang petang…


Ramai nya orang hari ahad lepas kat sini...

Piknik tepi padang

Sambil makan snow cheese leleh...sedappp sgt...boleh tempah dengan achiek anis

Sambil makan mee bandung


Sambil tengok anak n papa nya bermain

Mak mak keje nya makan...


Fayel paw papa dia bubbles...




Nak tembak mama ...hamboii

puas main padang datang kat mama...golek pulak ngan mama


Main geletek manja

Ok mari kita pulang...dan senja maghrib...minggu ni eh pegi lagi papa...opps ada bola...hmm sentap









7 comments:

izfanora said...

bestnyer.. xsabo tggu darwish beso skit nk picnic gini.. hihi..

mamyharraz said...

dapat riadah dgn ank n suami mmg bestkan mimy
sy ni walau dah tak keje tetap menantikan hujung minggu.suka nak berkumpul satu family :)

Allene said...

tak pernah lg sampai kesini... macam best je...

Rasp said...

uishhh ramainya umat kat situ...
dah besor dah fayel ek...
suka tengok keletah kids baya2 ni...cute!

achiek anis said...

maceh kak for the review of cheesecake leleh...:)

Cik Puan Rara said...

wahhhh sonok eh kak.meriah kat sini.nt boleh bawka princess pulak!

ctmah said...

haha!baca entry akak ni teringat bang megat..kekeke!
arggghhhhh ku dah order leleh ngn anis. micha besan tolong amekkan..memuah!!!

Google