THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 December 2013

Shopping Jcard bersama Voucher

Saja nak tepek pasal Jcard...aku kan pentegar Jcard..asal ada Jcard aku la paling suka....sejak dulu kala lagi ...asal Jcard je kemain amik cuti ...kalau jcard mid valley kul 11 dah ready gerak ke mid valley cari geng naik teksi hehehe...semata jcard..kenapa jcard...lain kad takde...sogo card ada...tapi situ lagi hazerbaijan kalau soping situ...sesak ramai orang pitam rasa....ok tak sanggup ...aku sanggup lagi Jusco...ramai tapi masih terkawal...nak jugak supporet Jcard dia tu..ngeeee...pulak tu now unit baru dah ada geng soping jcard yeayy..i like...

Yang aku suka time jcard ni..suka nak collect voucher...purchase RM100 dapat la RM10..time ni la masa sesuai aku nak beli keperluan ..selalu nya aku beli la...baju basahan ...paling best time ni la kita pakai voucher terkumpul tersimpan..mana nak dapat voucher terkumpul tersimpan...bila soping jusco pakai jcard dapat la kumpul point...hasil point terkumpul itu nanti boleh la dia tebus...biasa nya 2 bulan sekali ..june dan november...jadinya soping la selalu barang kat jusco..sambil tu boleh collect point...soon nanti dapat voucher ...kebetulan bulan ni tak lucky...sesak sikit dua kereta rosak...tapi nafsu soping ada...ini la guna nya voucher...hehehe

So baru baru ini...ada 2 tempat jcard day...wangsa maju....kesempatan jcard aku pegi...apa lagi time ni la kita guna voucher...redeem voucher kat kaunter...dapat RM40...plus rebat bonus RM20..oo lalala sukaaa RM60 untuk berbelanja tanpa kuar duit...so RM60 tu boleh la topup barang Fayel...dapat la bedak, syampu, cleanser, puting, wipes...ini aje pun dah ngam ngam RM60...nilai duit sekarang adalah mahal nyaaaaaaaa....nasib la pakai voucher......pastu gi jcard Mid Valley lak...soping baju basahan Fayel...ok la basahan je pun di tengah bulan...pastu teringat ada voucher RM20 bonus rebat adik aku bagi...so soping la pakai voucher...jimat di tengah bulan yang sesak...hewwww.. ok pasni mari kita soping banyak banyak lagi kumpul point...kemudian hari sesak voucher jugak berguna...




Hasil tebusan voucher Jusco....RM60....yeayyyyyy..sesak tengah bulan ini berguna

Topup beli barang keperluan Fayel ngam ngam habis guna voucher RM60..time tu rasa bless gile kot...tengah bulan kan..hihihi


Masa untuk selfie di Jcard day Mid Valley hehehe..apa lagi daaaaa soping

Misi guna voucher RM20 cari baju basahan Fayel...ok ini tshirt RM4.90..

dan ini sepasang RM11.90...tak jadi amik yang atas amik 2 pasang baju basahan pakai voucher voucher RM20..so total bayar RM3.80 je...sukaaaaa sebab time tengah bulan ni la...ada voucher boleh guna







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

achiek anis said...

comelnya baju gajah tu...i like...

DYatie said...

My. Kite hantu jcard jugak! Hahaha.

Kitchen Playset tu beli kat Tesco. Boleh je beli utk fayel. Hehehe. Mana tahu besar nanti boleh jadi cm Dr Fazley. ;)

ctmah said...

yay!weekend lepas fayel dah rasmikan baju gajah tu kan..comel sgt

missayu said...

sama dengan ayu...last month redeem voucher dapat rm80...bergembira shopping..hehehehe

Madam Lala said...

lebih kurang cam madam aje ha...
hari tu dpt rebate 90, rasa mcm 900 sbb tengah bulan...
tp thrill wooo bila tgh bulan, sopink guna voucher, leh kira3 dlm otak cukup tak...hahahah

Mrs Nazar said...

sama la baby cologne tu ... anak sy pakai gak...bapak Wangi sampai ke petang kan...

jer la... tgh2 bulan ... dpt shoping free gini...sapa x syok kan... berbaloi2

ameris said...

sy pun suka beli bj basahan bdk2 tu kt jusco

Chekgu Azrine said...

suka beli baju gaun yaya kat JJ ngan baju basahan/tidur kat JJ..terbaek dan murah

Google